...Reçelin kadifemsi dokusu, ağızda bir tatlılık sunar ve baobab meyvesinin hafif ekşi notası damakları uyandırır.
Bu karışım, özellikle tatlı (kahvaltı, pastane...) veya tuzlu (foie gras, peynir...) eşliklerde tercih edilmektedir.
Seneafood için özel olarak üretilmiş geleneksel bir el yapımıdır.
Seneafood reçelleri %100 doğaldır, mevcut düzenlemelere uygun olarak renklendirici veya koruyucu içermez.
İçindekiler: Baobabmeyvesi (bouye) %45, şeker %40, Pektin %15
Ağırlıklı notası: tatlı ve kadifemsi
Doku: parçalı reçel...
... aç karnına içilmesi önerilir.
Örneğin, Senegal'de bu "Bouye" adı verilen tarif, enerji verici özellikleri ile oldukça ünlüdür. Gerçekten de, baobabmeyvesi, C vitamini açısından en zengin meyvelerden biridir; posası, bir portakaldan yedi kat daha fazla C vitamini içerir. Ayrıca, kalsiyum (süt miktarının iki katı), lif, protein ve daha birçok besin kaynağı açısından mükemmel bir kaynaktır.
Kısacası, baobab tozu, besin yetersizliklerini önlemeye yardımcı olan besin maddeleri ile doludur.
SKU: 0004...
...Agromaya, size yüksek kaliteli Baobab Pulpası sunuyor. Ayrıca ince toz halinde de mevcuttur.
Afrika'nın hazinesi olan Baobabmeyvesi, ekşi tadı ve besin değerleri ile mutfakta oldukça değerlidir; özellikle yüksek C vitamini ve kalsiyum içeriği ile.
Baobab, yaşam ağacı olarak kabul edilir. Meyvesi, herhangi bir işleme tabi tutulmaması avantajına sahiptir. Baobab meyvesinin pulpası, vanilyalı ve...
...Antioksidan bir etkisi vardır. Baobab, meyvesinin posasında özellikle C vitamini, proantosiyanidinler, demir, magnezyum ve flavonoidler gibi zengin antioksidan bileşenler içerir. Bu bileşenler, baobab bazlı ürünlerin serbest radikallere karşı savaşmasına ve hücresel hasarları önlemesine yardımcı olur.
Antioksidan özellikleri sayesinde, Baobabmeyvesi oksidatif stres nedeniyle ortaya çıkabilecek...