Fransa, Le Sen
... temin etmektedir. Ref: ELEMHE1 Ürün Ailesi: TEMEL Ekstrakt Türü: Esansiyel yağ INCI Kodu: %100 KANARYA ORTA REÇİNESİ YAĞI Üretim Ülkesi: FRANSA Hasat Ülkesi: FİLİPİNLER Bitki Bölümü: Sızıntı Bireysel Kullanım Kategorisi: Malzeme Botanik Adı: Canarium luzonicum (Blume) A. Gray (eşanlamlı: Canarium common L.) Bileşim: %100 Saf, doğal ve bütün.
Fransa, Carpentras
... Ağırlık: 0,310 kg Ağırlık ile ilgili açıklama: Kurutma işlemine tabi ürün İçindekiler: Fransa menşeli domuz eti Besin değerleri KJ/Kcal: 1221KJ/293Kcal Yağlar: 21.00g Doymuş yağ asitleri (DYA): 7,70g Karbonhidratlar: 0,39g Şeker: 0,19g Proteinler: 25,73g Tuz: 4,84g Alerjenler: kabuklu yemişler: izlenebilir: atölyede fındık kullanımı...
Fransa, Castelnaudary
...Yemeği bir tencereye dökün ve ara sıra karıştırarak kısık ateşte birkaç dakika ısıtın veya kutunun içeriğini uygun bir kaba dökün ve mikrodalgada maksimum güçte 2-3 dakika ısıtın. Yağlar: 4,1 g Bunlardan doymuş yağ asitleri: 1,1 g Karbonhidratlar: 7,2 g Bunlardan şekerler: 4,5 g Lifler: 1,3 g Proteinler: 6,1 g Tuz: 0,90 g...
Fransa, Mazerolles
... sulanmasıdır. Ambalaj : Metal kutu: 5 gram CBD çiçeği. Hazırlama Önerisi : 0.5 gram CBD çiçeğini ufalayarak bir çay süzgeci kullanmanızı öneririz. Su kaynatın. Sıcak suyu CBD'nizin üzerine dökün ve CBD'nin vücut tarafından emilimini artırmak için bir tatlı kaşığı yağ (yağ veya tam süt) ekleyin. Süzgecinizi çıkarmadan önce en az 15 dakika bekleyin.
Fransa, Ares
...TAKAYAKA tarafından CÔTÉ PALMES koleksiyonu için yaratılan GINGEMBRE CITRON-VERT ortam parfümü, %100 saf ve doğal esansiyel yağlar içerir. Bu karışım özellikle canlandırıcıdır! Taze, lezzetli ve baharatlı bir Sicilya öğleden sonrasının hatırası... Yeşil limonun canlı bir tadı... zencefilin biberli lezzetiyle. 65ML GINGEMBRE CITRON-VERT difüzörü, 24 saat açık olduğunda 4 ila 5 ay boyunca etki gösterir. Çocukların erişebileceği yerlerde bırakmayın! ref:682...
Fransa, Biguglia
...100 g için besin değerleri enerji(kcal)= 193.2 erenerji(Kj)=819.7 yağ(g) =0.1 bunlardan doymuş yağ asitleri(g)=0 karbonhidrat(g)=45.6 bunlardan şeker(g)=43.3 protein(g)=0.6 tuz(g)=0 Durum:Yeni İÇERİK:ARMut 31 %, SISCU SOĞANI 31%, ŞEKER, BEYAZ ŞARAP KORSİKA, LİMON SUYU, Pektin Net ağırlık:150 g Menşei:Korsika...
Fransa, Paris
...Üstün kaliteli organik sert buğday irmiği ve organik Espelette biberi tozu (2,5%). Alerjenler: GLUTEN içerir, yumurta ve soya izleri içerebilir. Pişirme talimatları: Kaynar suya 4-6 dakika dökün. 100g için ortalama besin değerleri: ENERJİ - 1526kj / 360kcal PROTEİNLER - 13g KARBONHİDRATLAR - 71g, bunların 1,4g'ı şeker YAĞLAR - 1,8g, bunların 0,3g'ı doymuş yağ asitleri LİF - 4,4g Tuz - 0,01g Ean13:3701511702380 Referans:TagliatelPimentEspletAOPBio1...
Fransa, Objat
...İçindekiler: %60.9 kaju fıstığı, su, esmer şeker, tuz, mısır nişastası, %0.73 Espelette biberi. 100g için besin değerleri: Enerji 1628Kj, 391 Kcal, yağ 27g, doymuş yağ asitleri 5.2g, karbonhidrat 25g, şeker 9.8g, protein 12g, tuz 1.8g.
Fransa, Ham
...Kekik hidrolatı, Latince adı Origanum vulgare'dan türetilmiştir ve baharatlı, hem biberli hem de tatlı bir kokuya sahip aromatik bir çiçek suyudur. Hidrolatımız, Picardie'deki Ham'daki atölyemizde hasatlarımızın damıtılmasıyla elde edilmektedir. Bu süreç sayesinde, uçucu yağ molekülleri su içinde düşük miktarda bulunur, bu da hidrolatı daha nazik ve yan etkisiz hale getirir. Kekik, antiviral...
Fransa, Lyon
...Espelette biberi AOP ile aromalandırılmış, saf Güneybatı Domuzu IGP'den yapılmış, geleneksel ve yerel bir tarifle üretilmiş el yapımı kuru sosis. Bu sosis, Güneybatı Domuzu IGP'nin yağsız eti ve iri kıyılmış omuz yağından yapılmaktadır (tam olarak %80 yağsız, sadece %20 yağ). Bu, lezzetli bir tat profili sunan sosislerin elde edilmesini sağlar.
...PASCHETTA HENRY Yağ Mülkü 1922 yılında kurulmuştur. 400'den fazla Haute Provence Alpleri'nde bulunan zeytin üreticisi ile çalışarak yüksek kaliteli zeytinyağı sunuyoruz. Değirmen, geleneksel teknikleri koruyarak, sürdürülebilir tarım anlayışıyla yerel ekstra sızma zeytinyağı üretmektedir. Zeytinyağımız, aglandau zeytin çeşidinin (yüzde 90) kendine özgü yeşil tadıyla biberli bir lezzete sahiptir...
Fransa, Cambo-Les-Bains
HEGIAN, AOP Espelette Biberleri üretimi konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Espelette biberi, AOC-AOP etiketi altında olan tek Fransız baharatıdır. HEGIAN ürün yelpazesi, AOP biberleri, AOP biber ipleri, biber püresi, biber jölesi, el yapımı biberli hardal, biberli deniz tuzu, biberli makarna ve ayrıca bir şişe biberli yağ ve beş çeşni (toz, hardal, deniz tuzu, püresi ve jölesi) içeren bir kutudan oluşmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play