Fransa, Condé-Sur-Marne
...Notre Dame, Nominettes'in imza makarnalarından biridir. Ağırlıklı olarak yumuşak buğday ve sert buğdaydan yapılan bu ikonik şekil, Fransa'nın en güzel sembollerinden birini temsil etmektedir. Net ağırlık: 150g...
Fransa, Grigny
...PÏNJA taze eriştelerimiz, %30 buğday unu, SU, TUZ içeren catering kalitesindedir. Onları sebzelerle veya etle, iyi baharatlanmış ve her türlü et suyu ile birlikte soteleyerek tadını çıkarabilirsiniz. Her lokmada lezzet ve tazelik sunan bu, Çin mutfağının en iyi örneğidir. Net ağırlık paket: 200g Paket başına koli miktarı: 30 paket 200g Palet başına koli miktarı FR: 67 koli Palet başına koli miktarı EXP: 57 koli Son müşteri için ambalajlama: 3kg, 1 kg, 0.6kg, 0.4kg...
..."Les Feuilles de Filo" (8 ila 10 yaprak) otantik bir mutfak ürünüdür ve Fransa'da özenle hazırlanmıştır. Bu yapraklar buğday unu, su, mısır nişastası, tuz ve doğal bir koruyucu olan potasyum sorbatından oluşmaktadır. Hem tatlı hem de tuzlu hazırlıklar için idealdirler ve büyük bir mutfak esnekliği sunarlar. İnce dokuları sayesinde, şık ve lezzetli yemekler yapmanıza olanak tanır. Optimal bir...
Fransa, St Sulpice De Faleyrens
...Bileşim: %70 yumuşak buğday unu Tip 110 (Yarım tam) %30 tam buğday unu Tip 150 ve su. Pişirme: Maksimum 4 ila 6 dakika Nemden uzak, kuru ve ılımlı bir yerde saklayın. Alerjen: Glüten Makarna: 500g...
Fransa, Paris
... kapalı olan kurutma ünitelerinde yaklaşık 12 saat daha dinlenmeye bırakılmaktadır. Kaba ve kalın yüzeyi sayesinde, bu makarna kesimi, baharatları ve sosları hapsetme eğilimindedir, böylece temel tatların çoğunu artırmaktadır. Net ağırlık:500g...
...Ispanak, domates, havuç, pancar, zerdeçal, fesleğen ve kalamar mürekkebi ile karıştırılmış yumurtalı makarna (sert buğday irmiği, yumurta, kalamar mürekkebi (yüzde 40 kalamar mürekkebi, su, tuz ve kalınlaştırıcı Sodyum Karboksimetilselüloz))...
Fransa, Ostwald
...KETEN TOHUMU VE ESKİ BUĞDAY MAKARNALARI - El Yapımı ve Yerel Üretim - Hızlı Pişirme: 3/4 dk - Organik ve biodinamik tarımdan elde edilen buğday - Lif açısından zengin ve protein kaynağı - Vegan, yumurtasız ve laktozsuz - %100 geri dönüştürülebilir ambalaj Klasik makarnalara alternatif olarak, aileniz için uygun olan, benzersiz tat ve dokuya sahip keten tohumlu makarnalarımızı tercih edin...
Fransa, Paris
...Kırmızı Tagliatelle, organik sert buğday irmiği, organik domates tozu ve organik pancar tozu ile yapılmıştır. Yeşil Tagliatelle, organik sert buğday irmiği ve organik ıspanak tozu ile yapılmıştır. Beyaz Tagliatelle, organik sert buğday irmiği ile yapılmıştır. Gluten içerir ve yumurta ile soya izleri içerebilir. 100g kuru makarna için ortalama besin değerleri: ENERJİ - 1570kj / 370kcal PROTEİNLER - 12g KARBONHİDRATLAR - 75g, bunların 1,3g'si şeker YAĞLAR - 1,5g, bunların 0,3g'si doymuş yağ asitleri LİF - 4g TUZ - 0,01g Ean13:3701511701857 Referans:tagliabio3couleurfrance1...
Fransa, Saint Mard De Réno
...Unumuz, tahılın tamamını içerir. Karbonhidrat açısından zengin olup, vücudumuz için sürdürülebilir bir enerji kaynağıdır. Tam buğday olduğu için, lif ve genel sağlığımız için faydalı B grubu vitaminleri gibi birçok besin maddesini de içerir. Makarna mı? Onu ben yaparım! Kullanım: Ev yapımı makarnalarınız, çorbalar, tatlılar, kekler, ekmekler... için tek başına veya karışım olarak.
Fransa, Olivet
...Referans 3380390197403 Fransa'daki atölyelerimizde üretilmiştir. Beyaz hamur açık bir renge sahiptir ve daha nötr tadı, farklı malzemelerle kolayca uyum sağlar. Kullanım önerileri Makarna, bol tuzlu kaynar suya atılmalı, "al dente" pişirme için 7 dakika ve yumuşak pişirme için 9 dakika pişirilmelidir. Süzün ve bu makarnaları sıcak olarak, üzerine bir miktar zeytinyağı gezdirerek veya tercih ettiğiniz bir sosla birlikte tadını çıkarın. Üst düzey beyaz sert buğday irmiği * *organik tarımdan elde edilmiştir...
...Pasta hakkında konuşmak için saatlerimiz olmalı. Ailemizi, Palena değirmeninde, Aventino nehrinin sularını kullanarak, pasta yapımının asil sanatıyla tanıştıran büyük büyükbabamdır. Sonra savaş geldi... Ardından, İtalya'nın yeniden inşası döneminde, bu altınla, sert buğday irmiğinden, su ve sabırla ilgilenen büyükbabam oldu. Başka bir şey yok. Ve ben, Di Cecco ailesinin tutkusuyla, bu mirası...
Fransa, Appietto
... mutlu etmek için ideal bir hediye olacaktır. Ağırlık: 530g İçindekiler: Buğday unu, Şeker, Ayçiçek yağı, %7 Badem, İnvert şeker Saklama: Kuru ve sıcaklıktan uzak bir yerde saklayın. Besin değerleri (100 g için): Enerji: 2008 kJ (478 kcal) Yağ: 19 g Doymuş yağ asitleri: 1,7 g Karbonhidrat: 68 g Bunlardan Şeker: 29 g Protein: 6,9 g Tuz: 0,67 g...
LE CHAMP DES MILLE PATES şirketi, Mr ZUNINO Samuel tarafından kurulmuş olup, ailevi bir uzmanlıktan doğmuştur. Şirket, 2019 yılından beri organik el yapımı kuru makarna pazarında yer almaktadır. Şirket, yarı tam buğday makarnalarının tasarımı ve makarna pipetleri üretimi gibi gıda sektöründe faaliyet göstermektedir. Şirketin kuruluşunda, yalnızca Fransız hammaddeleri kullanarak ve çevresel...
...Villamayor Ingrédients, Fransa'da fırınlar, el yapımı veya endüstriyel makarna, ekmek, pizza, hamur işleri, pastacılık için yüksek kaliteli un ve irmik dağıtmaktadır. Mülkümüz olan değirmenden kendi kamyonlarımız ve dağıtıcılarımızla dağıtım yapıyoruz. Titiz bir buğday seçimi, Fransız geleneğine uygun unlar sunmamıza olanak tanımıştır. Üretim yerimiz, un ve irmik yelpazemiz hakkında daha fazla...
VALFLEURI, 7 taze yumurtalı Alsace makarnaları üreticileri pazarında liderdir. Büyük dağıtım, restoran ve gıda sanayisi için makarna yaratıcısı olan VALFLEURI, yumurtalı makarna, yüksek proteinli makarna, sanayicilere yönelik makarna, Alsace makarnası, fırın makarnası, catering makarnası ve geleneksel makarna üreten bir firmadır. Dünyadaki makarnaların büyük bir kısmı sert buğday irmiği ve su ile...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play