Fransa, Varennes-Jarcy
...Klasik format. Siyah sarımsağımız, Drôme bölgesinden gelen bir Organik Beyaz Sarımsaktan (BIO IGP) yapılmaktadır. Sarımsak, düşük sıcaklıkta 15 ila 30 gün boyunca pişirilir. Sarımsağa astringent bir tat veren kükürt açığa çıkar, sarımsakta doğal olarak bulunan şekerler karamelize olur ve sarımsağın anason ve balsamik aromalar geliştirmesine olanak tanır. Umami tadı, hem tuzlu hem de tatlı ile...
...Aşağıdaki alerjenler üretim tesisinde işlenmektedir: kereviz, lupin, balık türevleri, süt türevleri, kuruyemiş. Provence-Alpes-Côte d'Azur bölgesinde, daha spesifik olarak Marsilya'da bulunan Croc'Ella, Fransa'da üretilen bir kuru meyve atölyesidir. Soyulmuş kuru meyveleri, tuzlu kavrulmuşları, tuzsuz kavrulmuşları keşfedin. Croc'Ella ayrıca zeytin ve antipastiler sunmaktadır.
Fransa, Paris
... sağlık açısından birçok fayda ve erdem barındırırlar. C vitamini, bakır, demir ve manganez açısından zengindirler. Genç ıspanak, ince rendelenmiş havuç, salatalık ve tuzsuz kavrulmuş yer fıstığı ile salata olarak servis edilirler. Pirinç sirkesi, limon ve portakal kabuğu, zencefil, portakal suyu, sarımsak ve tamarind ile hazırlanan bir sos ile tatlandırılır.
... sarımsak, sindirim konforuna katkıda bulunan siyah kimyon ve bağırsak fonksiyonunu destekleyen (1) siyah psyllium içeren BİO formülüdür. İçeriklerin Özellikleri Siyah psyllium (Plantago indica L.), içerdiği mukilajlar (çözünebilir lifler) sayesinde bağırsak fonksiyonunu destekler ve bağırsak sisteminde faydalı mekanik bir etki sağlar. Fransa'da yetiştirilen siyah psyllium, sarı psylliumdan daha az...
Fransa, Capdenac Gare
...MY'COKYL, bağırsaktaki mikrobiyal dengenin korunmasına ve istenmeyen mikroorganizmalar, örneğin mantarlar karşısında savunmaya katkıda bulunan sarımsak içerir. Sarımsak: 300 mg Greyfurt: 150 mg Zeytin: 36 mg Kekik: 36 mg Kekik: 18 mg Tarçın: 19,5 mg Dianthus: 19,5 mg Kekik: 19,5 mg...
Fransa, Paris
..."Omek Houria" salatası, pişirilmiş, taze ve aromatik havuçlardan oluşan bir salatadır. Tipik bir Tunus salatası olup, basit ve renkli bir yapıya sahiptir. Ayrıca, Cezayir ve Fas'ta bulunan kimyonlu havuç mezesi ile de benzerlik göstermektedir. İçindekiler: Havuç, tatlı harissa, zeytinyağı, soya yağı, sarımsak, tuz, baharatlar İçindekiler: Havuç, tatlı harissa, zeytinyağı, soya yağı, sarımsak, tuz, baharatlar Stokta: 92 Ürün...
Fransa, Montredon Labessonnie
Tarn bölgesinde, Languedoc parkının eteklerinde bulunan yerel bir konservecilik işletmesiyim. Laboratuvarımda SUD DE FRANCE etiketiyle doğal sterilize soslar üretiyorum; ayrıca glütensiz, vejetaryenler için de uygun olan marine sosları ve doğal sos bazları da yapıyorum. Aromalı hardal, sterilize edilmiş sarımsak ve arpacık soğanı da üretiyorum. Şirketimiz, özellikle doğal ürünler için dış...
Fransa, Allenjoie
...trüf yağı, dondurulmuş, taze veya kuru meyveler, reçeller, dondurulmuş meyve püresi (portakal, vişne, limon, nar), 60 çeşit ve aroma infüzyonları, kuru sarımsak, safran, Madagascar vanilyası gibi ürünler de sağlamaktadır... Ürünlerimizin kalitesi, 3 ziraat mühendisi tarafından kontrol edilmekte olup, ISO 22000-FSSC 22000-BRC gıda sertifikaları ile kanıtlanmış izlenebilirlik sunmaktadır. Şirket ayrıca ISO 9001 sertifikasına sahiptir. Ürünlerimiz taze, kurutulmuş, dondurulmuş veya ambalajlı olup etiketlenebilir. Ambalajlama modülerdir.
Fransa, Beaumont De Lomagne
...SCA ALINEA, 1999 yılında 3 bölgesel aktörün birleşmesiyle kurulan bir tarımsal kooperatiftir. Bugün var olan Alinéa kooperatifinin doğuşunu sağlamıştır; yani, baharatların (sarımsak, soğan, arpacık soğanı), kavun, enté erik ve kuru sebzelerin üretiminde uzmanlaşmış ulusal çapta bir organizasyondur. Merkezi ve lojistik platformu Beaumont de Lomagne (Tarn ve Garonne) bölgesinde bulunan Alinéa, ayrıca Tarn bölgesindeki Lautrec'te (pembe sarımsak ve sertifikalı tohumlar) ve Gers bölgesindeki Lectoure'da (kavun ve enté erik) üretim tesislerine de sahiptir.
Fransa, Avignon
...1987 yılında kurulan ve Avignon'da bulunan Provence Tradition, Provence otlarını ticaretini yapmaktadır. Bitkiler ve aromatikler yalnızca Provence'da yetiştirilmekte, toplanmakta, kurutulmakta ve kesilmektedir. Yerel lezzetlerin ince dokusu, işte Provence Tradition. ÖZEL AROMALARA SAHİP BİTKİLER, örneğin fesleğen, kekik, biberiye, adaçayı, defne, sarımsak otu ve daha birçokları. Fransa'da ve yurtdışında dağıtım yapmaktayız.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play