Fransa, Verberie
...Arjantin'de etin kömür üzerinde pişirilmesi bir sanat ve gelenektir. Arjantin etinin ünü, sığırlarının kalitesinden kaynaklanmakla birlikte, kullanılan kömürün kalitesinden de gelmektedir. Arjantin kömürü, tanen yoğunluğu yüksek, sert ve yoğun ağaçlar olan algarrobo veya quebracho (kırıcı ağaç) gibi ağaçlardan elde edilmektedir. Kömürün kullanımı, kömür ateşlendiğinde 4 ila 5 saat sürmektedir. Özellikler: Uzunluk: 25/80mm / Kalite: restoranKuru karbon: %65 ila %75 / Nem oranı: %5 ila %7Uçucu madde: %28 ila %18...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play