Fransa, Cannes
Fransa, Landeleau
... sayesinde, formuna ve/veya sağlığına dikkat eden kişiler için mükemmel bir seçenektir. Bu krep, korunma amacıyla iyi pişirilmiştir. Soğuk olarak sandviç şeklinde, ya da kahvaltıda ve atıştırmalık olarak (tereyağlı veya çikolata, reçel ile…) tüketilebilir, öğle ve akşam yemeklerinde ise çeşitli malzemelerle doldurulabilir. Yemek fikri: Öğün için, hayal edilebilecek her şeyle doldurabilirsiniz: - tereyağı, gruyere peyniri, jambon, yumurta, - tereyağı, füme somon, limon suyu - peynir, salata - sosis - füme domuz pastırması - küçük sebzelerle...
Fransa, Carquefou
... terrini, girolle mantarlı ördek foie gras parçaları ile konfit domuz yanak terrini, morille mantarlı dana işkembesi terrini. * Eski usul mantar, foie gras, somon, St-Jacques ile beyaz sosis Kış serisi: * Eski usul sosis: Toulouse sosisi * Yarım tuzlama: diz, göğüs, omuz * Eski usul tütsüleme: sosis, diz, göğüs, omuz * Kasap spesiyaliteleri: rosto (Orloff, pastırma, tütsülenmiş, erik ile...) Yaz serisi: * Eski usul sosis: chipolatas, otlu chipolatas, merguez, brase sosis, kıyma, harç, ızgara chorizo, filet mignon...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play