Fransa, La Ciotat
So Mochi grubu, Mochiri markası ile. 2017 yılında, La Ciotat'ta Julien Biondo ve Jonathan Stioui tarafından kurulan SO MOCHI grubu, MOCHIRI markası ile Japon mutfağındaki meşruiyetini kazanarak, birkaç yıl içinde Mochi Glacé adı verilen bu Japon lezzetinin referansı haline gelmiştir. Gastronomi ve seyahat konusundaki ortak tutkuları, onları Güneşin Doğduğu Ülke'de uzmanlıklarını geliştirmeye yönl...
Fransa, Prunay-Sur-Essonne
Fransa, Villeneuve Sur Lot
...Kremalı vacherin, hindistancevizi/mango aromalı, rendelenmiş hindistancevizi ve bir mereng kalbi ile. Yüksek kaliteli organik malzemelerle hazırlanmış 660 g'lık bir vacherin dondurma. Ağırlık: 660g...
Fransa, Aix En Provence
...REINE DES PRÈS - Filipendula ulmaria Zenginliği ve belirgin aromatik tadıyla ilginç bir bitki. Yaprakları ve çiçekleri, tatlıları aromalandırmak için kullanılan acı badem ve vanilya kokusuna ve tadına sahiptir. Bitki Reine des près - Filipendula ulmaria. Mutfak Demleme, süt, dondurma, krema, tatlılar, hamur işleri. Şekil / Miktar Kurutulmuş organik çiçek / 40g - 250g. Menşei Fransa - %100 organik bitki. Faydaları anti-romatizmal, drenaj, ateş, idrar söktürücü, terletici, spazm giderici.
Fransa, Talant
...Kıtır ve gevrek dokunuşlar ekleyin, Fransız yapımı palmiye yağı içermeyen pırıltılı dantel krepimizle (Gavotte kırıntıları). Kıtır tatlı tabanları, tabak tatlıları, bisküvi ve dondurma hazırlamak için idealdir. Palmiye yağı, renklendirici ve koruyucu içermeyen pırıltılı dantel krep, buğday unu, şeker, tereyağı, ayçiçeği yağı, süt tozu ve arpa maltından oluşmaktadır. Bu dantel krep, kıtır tatlı...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play