Fransa, Outreau
CHANNEL SEA FOOD, deniz ürünleri ithalatı ve ihracatı konusunda uzmanlaşmış, Hauts de France bölgesinde bulunan bir şirkettir. Grubumuz, genetik ve yeni türlerin yaratılması konusunda sürekli bir izleme süreci yürütmekte olup, bu da bizi pazarın önemli bir oyuncusu haline getirmektedir. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına her zaman duyarlı olarak, ürünlerimizin kalitesini artırmak için önerilerinizi di...
Fransa, Bidart
...Tapas: Dondurulmuş unlanmış kalamar kızartmaları, 2 kg'lık karton - IFS - Maison Caudalie'nin her biri 5 ila 10 gram arasında değişen, hafif unlanmış çıtır kalamar parçaları, önceden çözülmeden 180°'de kızartılmak üzere hazırlanmıştır. Dondurulmuş tapas, 1 kilo'luk paketlerde sunulmaktadır; kontrollü sıcaklıklarda taşınır, kalite Maison Caudalie için asla taviz verilmeyen bir değerdir!
...'ye) ve enzimatik aktivite olmadan (Pasifik merlini ile karşılaştırıldığında) endüstriyel uygulaması kolay ve sürekli bir şekilde sağlanmaktadır. Örneğin, surimi rendesi, Japon Kamaboko'su, kalamar halkası ve civelle taklitleri ile şekillendirilmiş ürünler yapmak için idealdir. Ayrıca, karışım halinde hamurun elastikiyetini artırmak veya alerjen içermeyen ürünler hazırlamak için yumurta akı olmadan kolayca kullanılabilir. Kullanımınıza göre farklı kalite dereceleri sunuyoruz ve temiz etiket seçenekleri (polifosfat veya sorbitol içermeyen) mevcuttur.
Fransa, Sète
...1 Paket Kalamar Tüpü, sarımsak, soğan, iç harç (seçiminize göre et veya balık), tuz, karabiber, maydanoz, domates sosu, zeytinyağı, "aioli" ve beyaz şarap. Kalamar tüplerinizi hazırlamadan hemen önce su altında çözülmesini öneriyoruz. Tüpleri seçtiğiniz iç harçla doldurun ve tüpün ucunu bir kürdanla kapatın. Sarımsak, soğan ve maydanozu soteleyin. Üzerine domates sosu ve beyaz şarap ekleyin. Doldurulmuş tüpleri ekleyin ve kısık ateşte 25-35 dakika pişirin. Servis yaparken, aioliyi sosla karıştırın. Makarna veya pirinç ile servis yapın.
Fransa, Rungis
... izlenebilirliğine ve tedarikçileriyle müşterileriyle kurduğu sıkı ilişkilere borçludur. Fransız restoranları: Çizgili levrek, morina, turbot, levrek, dil balığı, kuyruklu levrek, sarı ve siyah yer balığı, pagrus, yaban ve yetiştirilmiş levrek, ahtapot, kalamar, rascasse,... Japon restoranları: Albacore ton balığı filetosu, obez ve kırmızı ton balığı, Norveç yetiştirme somonu ve kırmızı etiket, Yunanistan yetiştirme çipura, Yunanistan yetiştirme levrek, taze ve dondurulmuş ahtapot, beyaz mulet,... Kamu kurumları: büyük kamu kurumlarına deniz ürünleri tedarikçisi.
Fransa, Castets
... maddesi, koruyucu, renklendirici veya tat artırıcı içermez. Taze ürünlerimizi alıyor ve mümkün olduğunca kısa tedarik zincirlerini destekliyoruz; yerel üreticilerden iyi sebzeler (domates, yeşil fasulye, beyaz fasulye, bezelye...), iyi etler (domuz, ördek...) ve Saint Jean de Luz veya Adour balık pazarından mükemmel balıklar (kalamar, beyaz ton balığı, lamba balığı...) seçiyoruz. Tüm konservelerimiz, 600 m2'lik CEE ve HACCP standartlarına uygun atölyemizde, üç aşçımız tarafından hazırlanmakta ve pişirilmektedir.
Fransa, La Ciotat
...Fransa merkezli dondurulmuş deniz ürünleri ithalatçıları. Çeşitli kökenlerden gelen mavi balıklara (sardalya, uskumru, ançüez, hamsi, bütün veya fileto) ve kafadanbacaklılara (kalamar / kırmızı, beyaz kalamar, çeşitli kökenlerden) uzmanlaşmışız. En iyi fiyatla premium kalite: toplu kartonlar veya talep üzerine daha küçük ambalajlar. Çok iyi İngilizce konuşuyoruz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play