Fransa, Paris
...Kuzey Amerika'da oldukça ünlü olan yer fıstığı, ilginç besin değerlerine sahip bir baklagildir. Fabaceae familyasına ait olan yer fıstığı, Meksika'dan gelmektedir. Ekmek üzerine sürülerek, çiğ ya da kavrulmuş olarak tüketilebilir. Ayrıca birçok tuzlu ve tatlı tarifte de kullanılabilir. Kalori: 567 kcal Karbonhidrat: 16 g Protein: 26 g...
Eşleşen ürünler
Yer fıstığı
Yer fıstığı
Diğer Ürünler
Kahve
Kahve
Fransa, Perriers-Sur-Andelle
... gücünde bir kayış sistemi ile çalışan bir dişli motoru tarafından sürülmektedir; brülör ise 1,5 kW elektrik tüketmektedir. 770 kg ağırlığında olan fırın, dayanıklılık için tasarlanmıştır ve kolay erişim için ön brülöre sahiptir. Ekmek ve baget üretimi için ideal olan bu fırın, her kullanımda eşit pişirme sonuçları sağlar. Dış boyutlar : :1400x1170x2300h mm Tekerlek boyutları ::500x700 mm Tekerlek başına kat sayısı ::15/18 Termal güç ::40.000 Kcal/saat // 47 kW Dişli motor gücü (Dönüş + Kayış) ::0,18 kW Elektrik gücü (Brülör) ::1,5 kW Ağırlık ::770 kg...
Fransa, Chemillé-En-Anjou
...Ekmek, hamur işleri, pastalar, bisküviler için otomatik üretim için römork üzerindeki endüstriyel kalıplar... Özel yapım, endüstriyel boyutlar, çeşitli kaplamalar mevcut.
Fransa, La Ville Aux Dames
...Gilles Sicart, fırıncılık danışmanı ve Ekmek Meslekleri Teknik Enstitüsü müdürü, Maé Innovation ile birlikte "parmak madeleine kalıbı"nı piyasaya sürüyor. Bu, duyularınızın sınırsız bir şekilde ifade edilebileceği bir kalıp serisi. Orijinal şekillerde madeleines, çikolatalı, bademli, tahıllı, seyahat kekleri olarak kolayca yenilebilir... Tariflerinizi oluşturmak ve vitrinlerinizi kişiselleştirmek sizin elinizde! Format: Bireysel Boyut: 400x300...
Fransa, Montauban
... L’Instant Bougies parfümleri, tüm IFRA (Uluslararası Parfüm Derneği) tavsiyelerine uygundur. Görünüm: renksiz sıvıdan açık sarıya Ateşleme noktası: 80° Üst nota: bisküvi, tarçın, kimyon, zencefilli ekmek Orta nota: badem, muskat, tarçın Alt nota: vanilya, tarçın, karanfil Referans: LB-PARSPECULOS...
Fransa, Saint Marcel Les Valence
...Dışarıda veya içeride, bu soğutulmuş mağaza her yerde kurulabilir: otoparklar, yoğun karayolları, fabrika çıkışları, sanayi bölgeleri, alışveriş merkezleri, hastaneler, havaalanları, köy meydanları vb. Fransız yapımı olan bu ürün, fırın ürünlerinin 24 saat, haftada 7 gün satışına yönelik tasarlanmıştır. Yeni satış noktalarında taze ürünlerini sunarak baget/ekmek/hamburger satışlarını artırmak...
Fransa, Gennevilliers
... eklenmeden üretilmiştir. İçindekiler: Bissap %50, şeker %45, su %5 Ağırlıklı nota: Yaban mersini tadında hafif ekşi Doku: Parçalı reçel Tüketim önerisi: Tost ekmek, hamur işleri, yoğurt veya beyaz peynir, tatlılar.
Fransa, Saint Lambert De La Potherie
... Seçilen modele bağlı olarak saatte yaklaşık 60 ila 200 pizza üretimi ile bu cihaz, mutfak ve restoran profesyonelleri için ideal olacaktır. Sadece pizza pişirmekle kalmayacak, aynı zamanda gratin, ekmek, hamur işleri, ızgara patlıcan veya biber gibi hazırlıklar da yapabileceksiniz, taze veya dondurulmuş. Sıcaklık: max 320°C...
Fransa, Hangenbieten
... ilaç endüstrileri için geniş bir üretim makinesi yelpazesinin üreticisidir ve aşağıdaki gibi ürünler üretmektedir: - sakız, - toffee ve karamel, - pişirilmiş şeker, - bisküvi, kraker ve ekmek hamuru, - meyan kökü, - hayvan yemi, - vb. Ürettiğimiz makinelere örnekler: - Ekstrüderler & ko-ekstrüderler, - Intruderlar, - Laminasyon / Yığınlama, - "Kesilmiş ve paketlenmiş" üretim hatları, - Sürekli karıştırma, - Tabletleme / boncuk üretimi, - Gıda için soğutma tünelleri ve paketleme makineleri.
Fransa, L'union
...CARIF S.A. unlu mamuller, fırıncılık, pastacılık, hamur işleri ve bisküvi üretimi için düzelticiler, bileşenler ve iyileştiriciler, ekmek yapımında kullanılan enzimler, özel ekmekler için karışımlar ve ön karışımlar, pastacılık ve catering için hazırlıklar, spesifik aromalar ve boyalar üreten bir firmadır. CARIF S.A., un sektöründeki yenilikçi bileşenleri ISO 9001/2008 kalite güvencesi altında...
Fransa, Flagnac
...Sebzeler, peynirler, yumurta, süt ve ekmek, Occitanie bölgesine aittir. •Aligot Express, restoran sahiplerinin taleplerine uyum sağlayacak şekilde, R&D atölyesinde çeşitli dondurulmuş yerel tarifler geliştirmiştir, bunlar arasında: •Aligot: Her çalışma yöntemine uygun çeşitli formatlarda mevcuttur. •Aper’ligots: Tapas, salata veya yan yemek olarak tüketilebilen Aligot boncukları, Cantal / Soğan...
Fransa, Saint-Denis
...Touflet Boulanger, her gün taze ekmek ve hamur işleri üretimi ve teslimatı yapmaktadır. 10 fırınımızla, müşterilerimize yakın bir konumdayız: yıl boyunca Île-de-France, Normandiya ve Hauts-de-France bölgelerine teslimat yapıyoruz. Okul yemekleri, şirket restoranları, sağlık kuruluşları ve oteller, toplu yemek hizmetleri konusunda uzmanız ve taleplerinize yanıt verebiliyoruz. Fransa'da üretilen 8...
Fransa, Saint-Macaire-En-Mauges
OUEST AGRO TECHNOLOGIE, gıda endüstrisi için makinelerin tasarımı ve üretimi konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Depolama, dağıtım, kesim, scarifikasyon veya manipülasyon yapabilen makinelerimiz bulunmaktadır. Su jeti ile kesim makineleri tasarlıyoruz; bu yöntem, dondurulmuş ürünler gibi hassas ürünler için oldukça uygundur çünkü ezilme ve deformasyonları önler. OUEST AGRO TECHNOLOGIE, ekmek ve...
Fransa, Poitiers Cedex 9
... sebzeler (meyve istasyonları, hazırlama ve paketleme tesisleri, dondurma), hazır yemekler (taze, dondurulmuş, konserve ürünler, catering ürünleri, şarküteri ürünleri), fırıncılık ve pastacılık (taze ve dondurulmuş ekmek, hamur işleri ve pastacılık ürünleri üreten endüstriyel tesisler), yumurta (yumurta paketleme merkezleri, yumurta ürünleri üretim tesisleri), lojistik (lojistik platformları, soğuk depolar), silolar ve hayvan yemleri (tedarik, toplama, depolama, kurutma, hayvan yemleri), endüstriyel mimari (mağazalar, ofisler, endüstriyel binalar)...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play