Fransa, Maubeuge
... turuncudan koyu kırmızıya kadar değişen viskoz bir sıvı oluşturur; 10.000cu en az yoğunlukta oleoresinlerden 100.000cu en koyu tonlara kadar. İlaç, kozmetik ve gıda endüstrilerinde yaygın olarak kullanılan paprika oleoresinin birçok uygulaması vardır; bu katkı maddesi, endüstriyel gıda renklendirme ihtiyaçlarına yanıt veren nadir doğal renklendiricilerden biridir. Referans: ART0022...
1999'dan beri, SODIC (Société de Développement Industriel et Commercial), yüksek kaliteli Tunus gıda ürünleri konusunda uzmanlaşmış bir dağıtım ve çevrimiçi satış platformu olarak öne çıkmaktadır. Size mükemmellikleri için titizlikle seçilmiş, çeşitli otantik ürünler sunuyoruz: - Makarna (Warda) - Harissa - Ton Balığı - Helva - Hurma - Boga - Tunus Zeytinyağı - Kuskus (Warda) SODIC'i seçmek, tan...
Fransa, Kedange-Sur-Canner
...","• Marquage CE":"• CE işareti","CONDITIONNEMENTS":"AMBALAJLAR","SUPPORTS ADMIS":"KABUL EDİLEN DESTEKLER","• Composition : liants hydrauliques, charges minérales, adjuvants spécifiques":"• Bileşim: hidrolik bağlayıcılar, mineral dolgu maddeleri, özel katkı maddeleri","• Densité de la poudre : 1,1":"• Toz yoğunluğu: 1,1","RECOUVREMENT":"KAPLAMA","TEMPS D'UTILISATION":"KULLANIM SÜRESİ","Contient du ciment...
Fransa, Cornillé
...F.B.S.™ 40/80, %80 çözünürlükte dehidre edilmiş ve %40 kolajen içeren bir proteindir. Bu doğal aroma, et suyu veya jelatin (sığır aspik gibi) hazırlamak için idealdir.
Fransa, Josselin
... hidrokolloidler gibi maddelerin kullanımını sınırlayarak, daha doğal ve katkı maddesi içermeyen alternatifler sunmaya katkıda bulunuyoruz. Ürünlerimizin uygulamaları, gıda endüstrisinin ihtiyaçları kadar çeşitlidir. İster lezzetli soslar, ister gurme hazır yemekler, ister ferahlatıcı dondurmalar ve sorbeler, ister muhteşem fırın ve pastacılık kreasyonları, ister kremsi süt ürünleri, isterse et, balık...
Fransa, Bréal-Sous-Montfort
... sunuyoruz. SOLINA, şarküteri ürünleri ve balık endüstrisi için fonksiyonel katkı maddeleri, et suyu, sos bazları, aromalar, aromatik karışımlar ve boyalar sağlamaktadır. SOLINA, Avrupa, Asya ve Orta Doğu'da toplam 11 üretim tesisi ve 17 ülkede 11 Araştırma ve Geliştirme merkezi ile faaliyet göstermektedir.
Fransa, Prades-Le-Lez
CHR HANSEN FRANCE SAS, Danimarkalı CHR HANSEN grubunun Fransız yan kuruluşudur ve gıda endüstrisi için teknolojik katkı maddeleri ve yardımcı maddeler konusunda uzmanlaşmıştır (laktik fermente, koagüle enzimler, boyalar, antibiyotik testleri, aromalar). Ürünlerimiz, gıda ve sağlık endüstrisindeki sanayicilere yöneliktir. Laktik kültürler, enzimler ve doğal boyalar gibi doğal içerik çözümleri...
Fransa, Saint-Martin-De-Seignanx
CEYLAN FRANCE, İspanya merkezli Manufacturas Ceylan S.L. şirketinin bir parçasıdır ve gıda endüstrisi için baharatlar, çeşniler, aromatik karışımlar ve katkı maddeleri sunmaktadır. Üretiyoruz ve pazarlıyoruz: - Atıştırmalıklar, balık konserveleri, et ürünleri, soslar ve çeşniler, hazır yemekler için tuzlu aromalar - Dondurmalar, sorbeler, yoğurtlar, tatlılar, hamur işleri için tatlı aromalar...
Fransa, Cesson-Sévigné Cedex
...Fleury Michon, Bel, Geotexia, Jacquet, Krustanord, La Boulangère, Maître Jacques vb. Gerçekleştirilen projeler: Kesimhaneler, karides paketleme atölyeleri, mini Baby Bel paketleme, yumurta dökümhaneleri, peynir fabrikaları, un değirmenleri, depolar, lojistik platformlar, süt depolama transstokajcıları, gıda katkı maddeleri montaj birimleri, zeytin paketleme fabrikaları, pişirilmiş jambon üretim tesisleri, çocuk ürünleri, surimi, kış bahçesi üretimi, Corn Flakes depolama, dondurulmuş pane balık üretimi, karışık salata üretimi vb.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play