Fransa, Paris
...Taze somon ve füme somonun ince birleşimi, taze dereotu yapraklarıyla birleştiğinde bu ürünü vazgeçilmez bir klasik haline getiriyor. Malzemeler: Taze somon %44, füme somon, krema, balık suyu, soğan, zeytinyağı, dereotu, tuz, agar agar, beyaz biber. Net ağırlık: 90 g...
1901 yılından beri aile şirketi olan Fournier Fils, nesilden nesile aktarılan geleneksel tariflerle el yapımı olarak çeşitli tütsülenmiş balıklar üretmektedir: Tütsülenmiş ringa (yumuşak filetolar, geleneksel filetolar, kipper, bouffis, saurs, yağ ve baharatlarla marine edilmiş filetolar), haddock, tütsülenmiş somon filetoları, küçük dilimler ve tütsülenmiş somon parçaları, karabiberli tütsülenmiş...
...Aromalı Balık Kanı Sosis (Sürme Sosis) Ref: FINE035 İçerik: 225 g...
Fransa, Boulogne-Sur-Mer
...Le bar, beyaz bir balık olup, ince eti ve hafif tadı ile tercih edilmektedir. Bu balık genellikle kıyı sularında avlanır, bu da tazelik ve olağanüstü kaliteyi garanti eder. Le bar, dünya genelinde birçok mutfakta popüler bir seçimdir; çok yönlülüğü ve zarif tadı ile takdir edilmektedir. Çeşitli tarifler için ideal olan le bar, hızlı ve lezzetli bir yemek için ızgara, tavada veya fırında...
Eşleşen ürünler
Bar
Bar
Diğer Ürünler
MSC Makarna
MSC Makarna
Fransa, Soreze
TOM PRESS, profesyonellere gıda koruma, işleme ve mutfak için tüm ekipmanları sunmaktadır: Ev yapımı tutkunları için N°1. TOM PRESS, gıda koruma, mutfak ve işleme için 5.000'den fazla ekipman ve ürün referansı tasarlayıp dağıtmaktadır. Bu ekipmanlarla meyve ve sebzeleri, et ve balıkları, süt ürünlerini, tahılları işleyebilir ve kendi şarküteri ürünlerinizi, meyve sularınızı, şaraplarınızı ve elma...
Fransa, Descartes
...Norveç Füme Somonu Kaliteli bir ürün elde etme konusunda titiziz, bu nedenle hammadde kalitesine büyük önem veriyoruz. Bu yüzden, tedarikçilerimizle birlikte Norveç, İskoçya ve İrlanda'daki çiftlikleri seçerek bir şartname oluşturuyoruz. İsveç Yaban Somonu Füme Bu ürün yalnızca balık avlama döneminde (Ekim'den Nisan'a kadar) mevcuttur çünkü füme somonumuzu yalnızca taze balıklardan...
Fransa, Les Eyzies De Tayac
AQUADEM, Fransız bir zanaatkar havyar üreticisi olarak, kendi markası "Caviar Perle Noire" altında 1000 kg'dan fazla havyar (yaklaşık 2000 kg'lık bir üretim için) ve 2000 kg alabalık yumurtası (8000 kg'dan fazla yumurta ve 120 ton alabalık üretimi için) ticaretini yapmaktadır. Bu üretim, Périgord'da bulunan 6 üretim tesisi ve 10 teknisyen tarafından sağlanmaktadır. Caviar Perle Noire markası altı...
Fransa, PEYREHORADE
... uzmanlık ve eski usul füme makineleri sayesinde, Maison BARTHOUIL yüksek kaliteli füme somonlar üretmektedir. Maison BARTHOUIL ayrıca diğer balık çeşitlerini (füme yılan balığı), organik ürünleri (organik somon, organik terrin), havyar, balık yumurtası, tarama, bölgesel spesiyaliteleri (konserve ördek, taze, füme, kurutulmuş göğüsler...) ve gurme hediye setleri sunmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play