Fransa, Cournon D'auvergne
...gnocchi ile mükemmel bir şekilde eşleşen bu sos, somonun içine doldurulabilir veya sebzeli tostların üzerine sürülebilir. Pizzalarda, tuzlu tartlarda, bruschetta'larda veya tuzlu keklerde kullanılabilir. Bu pesto, dilediğiniz gibi çeşitlendirilebilir! Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın ve açıldıktan sonraki 5 gün içinde tüketin. Enerji: 171 kJ (41 kcal) Yağ: 3,2g Bunlardan doymuş yağ asitleri: 0,4g Karbonhidrat: 2,2g Bunlardan şekerler: 2g Protein: 0,7g Tuz: 0,6g...
Fransa, Mietesheim
...İtalyan mutfağının geleneksel bir sosu olan Fesleğen Pesto, makarnalar ve gnocchi ile mükemmel bir uyum sağlar. Bu yeniden yorumlanmış tarif, yalnızca organik tarım ürünleri kullanmaktadır. %100 vegan olan bu fesleğen pesto, peynir veya diğer hayvansal ürünler içermez. Taze ve özgün tadı, dövülmüş kaju fıstığı parçaları, zeytinyağı ve fesleğen yaprakları ile karıştırılarak elde edilir. Sağlıklı...
Fransa, Mandelieu
...Yeşil pesto, kökeni İtalya'nın kuzeyine dayanan, içinde fesleğen bulundurması nedeniyle yeşil rengiyle karakterize edilen bir sostur. Geleneksel olarak, yeşil pesto makarnalarla (elbette!), pirinçle, patatesle veya minestrone çorbasıyla birlikte servis edilir... Ayrıca pizzalarda veya diğer carpaccio çeşitlerinde de kullanılabilir. Denemek size kalmış! Net ağırlık: 0.180KG Kapasite: 0,180 KG...
Fransa, Grigny
...Fesleğen seçilmiş, yıkanmış, IQF ile dondurulmuş, doğranmış ve ambalajlanmıştır. Eşsiz tadı ile tanınmaktadır. Bu fesleğen, pesto gibi sosların hazırlanmasında kullanılabilir veya doğrudan hazırlıklarınıza eklenebilir. AMBALAJ: 8 x 250 g = 2 kg...
...Gıda sektöründe mi uzmanlaştınız? Ve 2.9 kg pesto soslu bebek ahtapot ile ilgileniyor musunuz? Hazırlıklarda, pesto soslu bebek ahtapot çok iyi bir şekilde karışır. İçindekiler Bebek ahtapot (55%), ayçiçek yağı, fesleğen (8%), kaju fıstığı, ceviz, rendelenmiş peynir (Süt, tuz, peynir altı suyu, yumurta lysozyme koruyucu), patates flakeleri, sirke, tuz, şeker, sızma zeytinyağı, sarımsak...
Fransa, Arles
...L'artisan Popol Pesto ile hardal. İçindekiler: hardal tohumu, su, sirke, %8 pesto (fesleğen, ayçiçek yağı, peynir (süt), su, zeytinyağı, tuz, sarımsak, maniok nişastası, patates nişastası, konsantre limon suyu), tuz, şeker, koruyucu: sodyum sülfiti.
Fransa, Ham
... pul biber, otantik bir Akdeniz mutfak deneyimi sunar. Tarif fikri: Pul Biberli Caprese Salatası Malzemeler: 2 adet olgun domates 1 top mozzarella Birkaç dal taze fesleğen 2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı Tuz ve karabiber, damak zevkinize göre Referans: AR803817 Ean13: 3760306803817...
Fransa, Malataverne
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play