Fransa, Bordeaux
... seçilmiş Fransız meşe fıçılarında 12 ay süren bir olgunlaşma süreci ve tipik bir harman, ona büyük bir saklama kapasitesi ve dikkate değer bir denge sağlar. Tadım Pauillac'ın mükemmel bir toprak sentezini temsil eden yoğun ve dolgun bir Pauillac. Mor tonlarında, purpura yansımalara sahip bir renk ve kırmızı meyve notaları ile güçlü frenk üzümü aromalarına sahip parfümlü bir burun. Ağızda, yapıda ve...
Fransa, Uzerche
...Bariklarımız, yıllar boyunca babadan oğula aktarılan bir ustalıktan gelmektedir. Bunları, müşterilerimize mümkün olan en iyi kaliteyi sunmak için titizlikle seçilmiş Fransız meşelerinden tasarlıyoruz. 225'ten 400L'ye kadar olan hacimlerde sunuyoruz ve isteğe bağlı olarak ısıtmayı ayarlıyoruz.
Fransa, Lignan-De-Bordeaux
La Tonnellerie Tedem, fıçıların dezenfeksiyonu ve yenilenmesi konusunda uzmanlaşmıştır. Fıçıları en iyi şekilde yenilemek için dünyada eşsiz bir patent geliştirdik. Ozon bazlı bir işlem, KESİM YAPMADAN. Fıçıların kalınlığını koruyoruz. İki ürün yelpazesi sunulmaktadır: -Minéral: Hafif bir meşe aroması için ısıtma olmadan yenileme ve derinlemesine dezenfeksiyon (kalıntı sülfür, içkiler için derin...
Fransa, Saint Vincent De Lamontjoie
...Sonuç olarak, şekerlenmiş meyve belirginleşiyor... Viskimiz, tek ve eşsiz bir fıçıdan gelmektedir. Malt içecekleri konusunda özünü temsil eder. Fransız meşe fıçısında olgunlaştırılmış bir viski. Alkol derecesi, üretim partilerine göre değişiklik göstermektedir. Viskilerimizin mevcut durumu ve hacimleri, yıllara göre değişiklik göstermektedir.
Fransa, Auxerre
....","Bouche":"Çıtır ve karakterli tanenler, zarafet, güzel denge, hoş esneklik, aromatik kalıcılık.","Temps de garde":"Saklama süresi: 20 yıl.","Œil":"Güzel yoğun mor renk.","Taux d'alcoolémie":"Alkol oranı: %14","Vinification":"Yeni Fransız meşe fıçılarında bir yıl olgunlaştırma.","Millésime":"2018.","Domaine":"Château d'Issan.","Culture":"Geleneksel."}...
Fransa, Lézignan-Corbières
...Performanslar Ahşap katkısı, yumuşak ve ince tanenler, aromatik katkılar Fransız meşe ağacına çok yakın. Tavsiyeler Beyaz üzümler: 4 ila 5 ay sonra hafif ahşap tadı. (Çok erken tadım). Kırmızı üzümler: en az 10 ay olgunlaşma. Kuruma Doğal, açık havada, sert iklim koşullarında: yağmur, soğuk rüzgar ve doğal sıcaklık. Kuruma süresi: 2 yıl.
Fransa, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Pomerol Karışım : %90 Merlot - %10 Cabernet Franc Yaşlanma Potansiyeli : Yaklaşık 25 yıl Şarap Yapımı : Elle hasat, termoregüle beton tanklarda fermantasyon. Şaraplar, %50 yeni fıçı ve %50 bir önceki şarap fıçısı ile 20-22 ay boyunca Fransız meşe fıçılarda olgunlaştırılır.
Fransa, Artiguelouve
1922 yılında kurulan LAPASSADE şirketi, günümüzde GROUPE LAPASSADE olarak bilinir ve Fransız ahşabının işletilmesi ile uluslararası ticaret alanında uzmanlaşmıştır. 40 yılı aşkın süredir tüm kıtalarda geniş bir ahşap ürün yelpazesi sunmaktadır. Faaliyetleri çeşitlidir: - FRANSIZ, AVRUPA ve TROPİK AHŞAPLARIN ORMAN İŞLETMECİLİĞİ. - KESİM: Ağırlıklı olarak sert yapraklı ağaçlardan (kayın ve meşe...
... (Fransa'nın En İyi Zanaatkarları) yetiştirmesi tesadüf değil; bunlar arasında kurucu Julien Rousseau, Genel Müdür oğlu Jean-Marie ve Büyük Kaplar Üretim Sorumlusu torunu Jean-Christophe bulunmaktadır. Fransız tonnelleri dünyasında bir ilk! Geçmişiyle zenginleşen Tonnellerie Rousseau, geleceğe yöneliyor. 600 litreden fazla fıçı ve tank üretimi ve yenilemesi.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play