• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • güney amerika etleri

Sonuçlar

Güney amerika etleri - Fransa

Fransa
  1. GROUPE RIVIERE

    Fransa

    Verified by europages badge

    Fransa'nın güneyinde güçlü yerel köklere sahip olan Rivière Group, 3 nesildir geleneksel Fransız tariflerine dayalı gurme ve yenilikçi hazır yemekler hayal ediyor ve geliştiriyor. Doğal malzemelerden yapılmış tarifleri renklendirici, koruyucu ve yapay aroma içermez. Groupe Rivière, markaları aracılığıyla ürünlerinin kalitesine olan bağlılığını ve bir RSE yaklaşımına olan bağlılığını göstermektedir. Maison Rivière, Güney-Batı'dan et bazlı yemekler için geleneksel Fransız tariflerini ortaya koyuyor. Mets de Provence, mutfak yardımcıları, çeşniler, sürülebilir mezeler ve Provençal notalarla pişirilmiş yemekler ve sebzelerle tabağı aydınlatıyor. Aroma One, pratik ve lezzetli pişirme için tüplerde bitki ve baharat pürelerinde uzmandır. Solvia çeşniler, soslar ve organik pişmiş sebzelerle damak tadınızı ve 5 duyunuzu dünyanın farklı yörelerine götürür. Kaliteli ürünler için taahhütlerimiz: - Fransa'da üretilm - Fransa menşeli et ve sebzeler - Temiz etiket ve besin açısından dengeli tarifler - Üretim tesislerimizin KOBİ+ etiketlemesi (RSE) - Yüksek performanslı üretim araçları ve uluslararası standartlara göre akreditasyon (IFS, BRC, Bio)

  2. LE COUSTELOUS

    Fransa

    Verified by europages badge

    Le Coustelous, Castelnaudary'nin ünlü cassoulet güveçine özel bir ilgi göstererek güneybatı yöresinin gastronomik ürünlerini size sunmaktan gurur duyar. Malzemelerimizin kalitesi konusunda hassasız ve size en iyisini sunmak için yerel üreticilerle çalışıyoruz. Ürünlerimizi Avrupa, ABD ve Fransa'ya, şarküterilere, şarap tüccarlarına ve gastronomi ve diğer özel gıda ürünlerinde uzmanlaşmış mağazalara ihraç ediyoruz. Fransa gastronomisiyle tanınmaktadır ve güneybatı bölgemiz, çeşitli ve lezzetli yemekleriyle en ünlülerinden biridir. Ailemiz 1993 yılından beri müşterilerimiz için lezzetli yemekler hazırlamakla uğraşmaktadır. Bölgemizden taze, ev yapımı ürünleri öne çıkarmaya kararlıyız. Kaz ciğeri, kan sosisi, ördek göğsü... Ama hepsinden önemlisi, Castelnaudary'den beyaz fasulye ve bölgesel üreticilerden alınan et ile aile geleneğine göre hazırlanan ünlü cassoulet güvecimizdir. Ürünlerimiz hakkında her tür ek bilgi için iletişime açığız. "Le Coustelous" olarak aile, konserve fabrikamızın merkezinde yer almaktadır ve güneybatı gastronomisine olan tutkumuzu sizinle paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

  3. SA CONSERVERIE DU SUD

    Fransa

    Verified by europages badge

    Yüzyılı aşkın deneyimi ve benzersiz bilgi birikimiyle Conserverie du Sud, domuz eti bazlı terinlerin önde gelen üreticisi ve ulusal ve uluslararası üne sahip tek üretici olarak öne çıkmaktadır. Conserverie du Sud yerel bir ittifak kurmuştur ve etiketli domuz etini bölgede Label Rouge etleriyle tanınan bir tedarikçiden temin etmektedir. Başarımızın anahtarları: lezzet, dengeli tatlar ve iştah açıcı dokudur! Nesilden nesile aktarılan bilgi birikimiyle ürünlerimiz en saf geleneğe uygun tarifler kullanılarak üretilmektedir. Şirket, tüketicilerine doğal ürünler sunmaktan gurur duymaktadır. 2021 yılından bu yana Conserverie du Sud, IFS versiyon 8 sertifikasına sahiptir. IFS FOOD, gıda güvenliği ve kalitesi açısından ürünlerin ve süreçlerin uygunluğunu değerlendirmek için kullanılan uluslararası bir standarttır. La Conserverie du Sud'un çeşitli ürün yelpazeleri bulunmaktadır: - Label Rouge: taze, zengin, olağanüstü ve lezzetli et serbest dolaşan domuzlardan elde edilir. - ABio, doğal sistemlere ve döngülere uyan bir tarımsal üretim yöntemini belgelemektedir. - VPF, domuzlar Fransa'da doğar, yetiştirilir, kesilir ve işlenir. - IGP Porc du Sud-Ouest, domuzların güneybatı Fransa'da doğduğunu, yetiştirildiğini, kesildiğini ve işlendiğini belgelemektedir.