• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • gastronomik ürünler

Sonuçlar

Gastronomik ürünler - Fransa

Fransa
  1. MAISON BOTEH

    Fransa

    Verified by europages badge

    MAISON BOTEH, Pers bölgesi/İran aromalarını barındıran gastronomi ürünlerinde uzmanlaşmış, bir anne ve oğlu tarafından kurulmuş bir aile şirketidir. Ürünlerimiz, yaratıcılığı ve İran mutfağına olan tutkuyu birleştiren el işçiliğiyle yapılır. Ayrıca iki hizmet daha sunuyoruz: Fransa'da üretilen Ürünler için Beyaz Etiket Oluşturulması & Ürünlerin Tedarik Edilmesi. Daha fazla ayrıntı da şöyle: Birkaç faaliyetimiz var: 1/ MAISON BOTEH ürün satışları: •Eşsiz bir ürün: L'Or Noir, İran'dan siyah limon ezmesi, •İran aromalı reçeller (ürünlere bakın). - Satış şekli: Perakende veya CHR : 100g - 500g / Oteller için: 28g, 42g, - Organik üretim mümkündür, - IFS Sertifikalı • Baharatlar (Safran, Sumak vs…), kuruyemişler (Antep fıstığı, yabani badem vb…) veya kurutulmuş ürünler (kurutulmuş çilek, İran'dan kurutulmuş mango, - Organik üretim mümkündür. 2/ Beyaz Etiketli Ürün Tedariki: - Sizin için reçeteler oluşturuyoruz, - Grafik tasarımcınız/grafikeriniz yoksa etiketi birlikte yapıyoruz, - Spesifikasyonlarınızı oluşturmanızda size destek oluyoruz. 3/ "Fransa Üretimi" Gastronomi Ürünleri Tedariği: - Fransa'da üretilmiş ürünler aramanızda size yardımcı olmamızı sağlayan bir ortaklar ağı. Yağ, çeşni, reçel vs… MAISON BOTEH ile her şey mümkün. Beklentilerinizi ve ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılamak için size özel hizmetler sunuyoruz.

  2. LE COUSTELOUS

    Fransa

    Verified by europages badge

    Le Coustelous, Castelnaudary'nin ünlü cassoulet güveçine özel bir ilgi göstererek güneybatı yöresinin gastronomik ürünlerini size sunmaktan gurur duyar. Malzemelerimizin kalitesi konusunda hassasız ve size en iyisini sunmak için yerel üreticilerle çalışıyoruz. Ürünlerimizi Avrupa, ABD ve Fransa'ya, şarküterilere, şarap tüccarlarına ve gastronomi ve diğer özel gıda ürünlerinde uzmanlaşmış mağazalara ihraç ediyoruz. Fransa gastronomisiyle tanınmaktadır ve güneybatı bölgemiz, çeşitli ve lezzetli yemekleriyle en ünlülerinden biridir. Ailemiz 1993 yılından beri müşterilerimiz için lezzetli yemekler hazırlamakla uğraşmaktadır. Bölgemizden taze, ev yapımı ürünleri öne çıkarmaya kararlıyız. Kaz ciğeri, kan sosisi, ördek göğsü... Ama hepsinden önemlisi, Castelnaudary'den beyaz fasulye ve bölgesel üreticilerden alınan et ile aile geleneğine göre hazırlanan ünlü cassoulet güvecimizdir. Ürünlerimiz hakkında her tür ek bilgi için iletişime açığız. "Le Coustelous" olarak aile, konserve fabrikamızın merkezinde yer almaktadır ve güneybatı gastronomisine olan tutkumuzu sizinle paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!