... tercihtir. Burunda, yeşil notalarla birlikte olgun meyve aromaları, elma ve muz notaları sunar. Damakta, bu olgun notalar kuru meyve ve yeşil muz, taze saman ve badem gibi bitkisel notalarla tamamlanır. Bu yağ, düşük bir acılık ve hafif bir yakıcılığa sahiptir, bu da ona yeterince baharatlı bir tat katmaktadır.
Fransa, Arles
...Maison Lesage Provence bademleri, bitter ve sütlü çikolataya bulanmış, şekerlenmiş ve doğal olarak renklendirilmiştir. 16 ile 20°C arasında kuru bir yerde saklayınız. İçindekiler: Provence bademleri, %62 bitter çikolata, %33 sütlü çikolata, %32 beyaz çikolata, kaplama ajanları: arabik zamk, lak zamk, doğal renklendiriciler: spirulina, malt arpa, limon, safran, turp, frenk üzümü, elma.
Fransa, Allenjoie
...Latince Adı: MORCHELLA CONİCA Dehidre edilmiş morillerimiz, tüm lezzetlerini korumak için doğal olarak kurutulmuştur. Orijinal paketinde kuru bir yerde 1 yıla kadar saklayabilirsiniz. Rehidrate edildiğinde, hacimleri 2 veya 3 katına, ağırlıkları ise yaklaşık 10 katına çıkar. Net Ağırlık: 100gr, 1kg taze morille eşdeğerdir. Ambalaj: poşet içinde Menşei Mantarlar Türkiye'de elle toplanmaktadır...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play