Fransa, Argenteuil
...Hardal, Latince adıyla "brassica nigra", tohumları için yetiştirilir; bu tohumlar hem yağını hem de sos olarak hardalı oluşturur. Hardal tohumu yağı, Kuzey Afrika ve Hindistan'daki kadınlar tarafından yüzyıllardır kullanılmaktadır; hardal tohumlarından elde edilen bu yağ, saç sağlığına olan faydalarıyla oldukça ünlüdür. Şişe: 100ml / Ölçü Kapağı...
Fransa, Objat
...İçindekiler: Fransa menşeli buğday unu, tereyağı, buğday posası, %6.7 mor hardal (şarap suyu, hardal tohumları ve kabuğu, şarap, su, sirke, tuz, baharatlar, sülfatlar), %6.7 eski usul hardal (su, alkol sirkesi, hardal tohumları ve kabuğu, tuz, asidik madde: sitrik asit, aromalar, antioksidan: potasyum disülfiti), tuz. 100g için besin değerleri: Enerji 1875 Kj, 450 Kcal, yağ 31g, doymuş yağ asitleri 21g, karbonhidrat 37g, şeker 1.2g, protein 5.8g, tuz 1.4g.
Fransa, Arles
...L'artisan Popol Balzamik Ballı Hardal İçindekiler: hardal tohumu, oh, balsamik sirke (şarap sirkesi, üzüm suyu, karamel boyası, E150d) %15 bal, %15 alkol sirkesi, tuz, şeker, baharatlar, koruyucu sodyum sülfiti.
Fransa, Fleurac
...Doğal Ayurvedik Masaj Yağı "Büyücü" Esnek, uyarıcı ve ısıtıcı. Spor öncesi ve/veya sonrası için idealdir - Vegan. Toplamda %99,89 doğal. - ISO 16128-1-2 standardı Faydaları: Gerçek bir ayurvedik yağdır, güçlü kokusunu koruduk. Susam ve hindistancevizi yağlarıyla yumuşatılmış, hardal tohumu yağı ve Bala, Shatavari ve Guduchi'nin sinerjisi derinlemesine uyarır. Bu bitkiler ısıtıcı etkilerini...
...Bu chutney, beyaz etler veya tavuk terrinleri ile çok beğenilecektir ve nişastalı yiyecekler ve taze peynirlerle iyi bir uyum sağlayacaktır. Malzemeler: Ananas - Kuru üzüm - Hardal tohumu - Tarçın - Zencefil - Esmer şeker Alerjenler: Hardal...
Fransa, Mietesheim
...Restoran ve servis için pratik ve ideal bir format olan squeezy, baş aşağı yerleştirilerek hardalın her zaman kullanıma hazır olmasını sağlar! Alsace tatlı hardalı, 1873'ten beri Alsace'ın tek hardal fabrikası olan tesiste üretilmektedir. Kırsal alanda istihdamın korunması ve yerel tarımın sürdürülebilirliği konusunda kararlı olan Alélor, Alsace'da hardal tohumu yetiştirmek için Bas-Rhin Tarım...
Fransa, Saint Christol De Rodières
...Malzemeler: - Hardal tohumu - Alkol sirkesi - Rafine edilmemiş deniz tuzu - %2,5 Espelette biberi tozu - Su Kullanım önerileri: Soslar ve salatalık soslarını lezzetlendirmek için idealdir. Etlerinizi ve balıklarınızı mükemmel bir şekilde tatlandırır. Bu ürün ayrıca 100 g'lık kavanozda da mevcuttur.
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Provence Usulü Dijon Hardalı, Taş Değirmende üretilmiştir. Ets Fallot, 1840'tan beri Bourgogne'de. İçindekiler: su, hardal tohumu, kırmızı biber, alkol sirkesi, tuz, sarımsak, paprika, aromalar, sızma zeytinyağı, baharatlar Cam 210g 190ml...
Fransa, Saint-Esteve
... 100mg, şeytan pençesi, boswellia, arnika, kapsaisin ve beyaz hardal tohumu ekstresi. Önlemler Sadece harici kullanım içindir. Yutmayın. Gözlerle, mukozalarla ve tahriş olmuş ciltle temastan kaçının. Temas halinde, bol su ile durulayın. Bu ürün, bir hastalığı tedavi etmek, iyileştirmek veya önlemek amacıyla değildir.
Fransa, Lully
...Isıtıcı jel boswellia + kolajen + CBD 50 ML Kas ve osteoartiküler sorunların çözümüne yardımcı olur. ● Morlukların ve şişliklerin azalmasına yardımcı olur. Jelimizi, anti-inflamatuar ve yenileyici etkileri ile bilinen CBD, Şeytanın Tırnağı, boswellia ve arnika özleri içermektedir. Kapsaisin ve beyaz hardal tohumu ekstresi, yatıştırıcı ve ısıtıcı özellikleri ile tanınmaktadır.
Fransa, Plérin
...Atıştırmalık için özgünlük mi arıyorsunuz? Aperatiflerimiz için tuzlu kurabiyelerimizle kendinizi şaşırtın. O halde neden bacon - soğan - hardal tohumu ile tuzlu kurabiyelerimizi denemiyorsunuz? Cömertçe gelen bacon ve soğan tadı, ağızda hafifçe hissedilen hardal tohumu ile zenginleştirilmiş, sizi bekliyor. Enerji: 2138 kj / 511 kcal Yağlar: 27.00 g Doymuş yağ asitleri: 18.00 g Karbonhidratlar: 59.00 g Şekerler: 13.00 g Proteinler: 7.70 g Tuz: 3.00 g...
Fransa, Levallois Perret
...Bu tatlı köri acı değildir, zencefil, kişniş, kakule, karanfil, çemen, hardal tohumu, anason, rezene, sarımsak ve özellikle ona karakteristik sarı rengini veren zerdeçal gibi birkaç baharatın geleneksel ve uyumlu bir karışımıdır. Hint Köri'sinin mutfaktaki kullanımları: Bu köri, tavuk, balık, sebzeler gibi yemeklere eşlik eden kremalı köri sosları yapmak için kullanılır... Genellikle et, kümes...
Fransa, Ham
... sağlar. Yemeklerinize özgün bir dokunuş katmak için Kuzukulağı Sarımsağı ile hardalımızı ekleyin. Keskin ve baharatlı tadı, etler, sandviçler, burgerler, sosisler, soslar ve daha birçok yemekle mükemmel bir uyum sağlar. Yaban kuzukulağının ince aroması, mutfak hazırlıklarınıza vahşi ve sofistike bir boyut katarak, damak zevkinizi uyandırır ve misafirlerinizi etkiler. Referans: AR804036 İçindekiler: hardal, su, hardal tohumu...
Fransa, Vernoil
...şeri sirkesi, estragon sirkesi üreticisi... Cevizli hardal, domatesli hardal, ballı hardal, üzüm posalı hardal, Provence otlu hardal üreticisi. Un bazlı balık yemleri üreticisi: gölet yemleri, kızartma yemleri, gümüş balığı yemleri, büyük balık yemleri, nehir yemleri. Balık yemleri için kenevir, balkabağı, kanola, mısır, ayçiçeği taçları üreticisi.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play