Fransa, Avignon
...Organik Patlıcan, Latince adıyla Solanum Melongena, Solanaceae familyasına aittir. FRDP, organik patlıcan için tarım zincirleri kurmaktadır. Manuel toplama, üreticimizin size organik patlıcanların optimal olgunluğunu garanti edebilmesi için birden fazla geçiş yapmasına olanak tanıyacaktır. Fabrikaya ulaştığında, patlıcanlar yıkanır, doğranır, ızgara yapılır ve ardından IQF olarak dondurulur. Organik tarımdan elde edilen patlıcan: %100 Enerji toplamı: 23 Kcal 96 kJ Lif: 2,8 g Protein: 1,1 g Tuz: İzler...
...Izgara patlıcanlar 2.9 kg ızgara sebze antipastisi PACA bölgesi Marsilya Fransa Izgara patlıcanlar, bir aperatif olarak veya bir yemeğin yanında sunmak için idealdir. Sofranıza güneş katacaklar. İçindekiler: Izgara patlıcan (55%), ayçiçek yağı (37%), sirke, tuz, şeker, biber, sızma zeytinyağı, maydanoz, sarımsak, acı biber, fesleğen. Antioksidan askorbik asit E300. Asidite düzenleyici sitrik...
Fransa, Grigny
...Izgara patlıcan, hafif tatlı tadıyla güneşin mükemmel ürünüdür; bir salatayı mükemmel ve basit bir şekilde zenginleştirir veya yaz barbekülerinizle cömertçe eşlik eder. AMBALAJ: 6 x 600 g = 3,6 kg...
Fransa, Saint-Etienne
CENTRALE D, Saint-Etienne'de bulunan bir toptancı gıda işletmesidir ve hem profesyonellere hem de bireylere hizmet vermektedir. CENTRALE D, profesyoneller ve bireyler için geniş bir gıda ve ambalaj ürünleri yelpazesi sunmaktadır. CENTRALE D'de, geniş bir gıda ürünleri yelpazesi bulacaksınız: - Espace Frais'imizde: peynirler, süt ürünleri, meyve ve sebzeler, etler ve balıklar, şarküteri ürünleri,...
Fransa, Laure-Minervois
...Aperatif, sığır carpaccio, tavşan, güvercin, filet mignon, domates, biber ve patlıcan ile zeytinyağında ızgara garnitürler.
Fransa, Saint Lambert De La Potherie
... Seçilen modele bağlı olarak saatte yaklaşık 60 ila 200 pizza üretimi ile bu cihaz, mutfak ve restoran profesyonelleri için ideal olacaktır. Sadece pizza pişirmekle kalmayacak, aynı zamanda gratin, ekmek, hamur işleri, ızgara patlıcan veya biber gibi hazırlıklar da yapabileceksiniz, taze veya dondurulmuş. Sıcaklık: max 320°C...
Fransa, Estillac Cedex 9
...1997 yılında kurulan SUD'N'SOL, yarı kurutulmuş veya ızgara domates ve sebzelerin üretiminde uzmanlaşmış bir şirkettir. Ürünlerinin kalitesine önem veren şirket, domateslerin tüm işleme sürecini entegre etmektedir ve CLEAN LABEL (katkı maddesi ve koruyucu içermeyen) taahhüdünde bulunmaktadır. Kurutulmuş marine domateslerin yanı sıra, SUD'N'SOL ayrıca geniş bir marine sebze yelpazesi sunmaktadır: enginar, kuşkonmaz, patlıcan, pancar, havuç, mantar, kabak, zeytin, nohut, biber vb.
...Güneşli lezzetler, Akdeniz'in kokuları, aperatif masalarını süslemek veya klasik tariflere beklenmedik bir tat katmak için ardı ardına gelir. TAPENADE'LER, yeşil, siyah, patlıcan, kişniş, limon, acı, biber, fesleğen, domates, ançüez ANTI-PASTI, zeytinyağında kurutulmuş domatesler, zeytinyağında ızgara patlıcanlar, zeytinyağında enginar kalpleri. Enginar, patlıcan, kabak, biber, domates salataları...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play