Fransa, Maubeuge
... arkadaşlarınızı uzaklara götürecektir. RotixPlus karışımı, kasaplar ve fırıncılar için etkili bir silah RotixPlus, bir kasap veya fırıncıysanız kesinlikle ihtiyacınız olan baharat karışımıdır. Bu karışım, tavuklarınızı şişlemek veya lezzetli ve nefis şişler, fileto, but, kanat ve tavuk butları hazırlamanıza olanak tanır. Bu tarif, 1990'lı yıllarda La Bonne Epice tarafından icat edilen ilk tariflerden biridir ve şu anda müşterilerimiz tarafından Fransa'nın üst bölgelerinde, Paris bölgesinde, Belçika ve Hollanda'da yaygın olarak kullanılmaktadır. Referans: ART0023...
Fransa, Saint Emilion
...100% Merlot 2018 : ANDREAS LARSSON : 91/100 « Koyu mor renkte yoğun bir renk. Yoğun menekşe, böğürtlen, erik ve frenk üzümü aromaları, yeni meşe ve kızarmış ekmek notaları ile birlikte. Ağızda yoğun ve yuvarlak, modern bir parlaklıkla, taze siyah meyve ve baharat tatları var. Bitiş uzun ve muhteşem. » 2017 : Altın CHALLENGE INTERNATIONAL DU VIN 2020 « Sadece merlot'tan elde edilen bu Lussac...
Fransa, Le Puy Ste Reparade
...Grande Cuvée Rouge AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Kırmızı 'Organik Şarap' Üzümler Syrah %60 - Cabernet Sauvignon %40 Yeni meşe fıçılarda 24 ay olgunlaşma, şişede 1 yıl yaşlandırma. Tadım Çok yoğun bir garnet rengi, güçlü, karmaşık ve zarif bir burun. Yoğun ve yapılı bir ağız: - Doku: ipeksi tanenlere sahip güzel bir yapı - Aromalar: olgun siyah meyveler - Empyreumatik aromalar: kavrulmuş kahve - Bitiş: tatlı baharat notalarıyla ipeksi Eşleşmeler - Provençal usulü kızarmış kuzu butu - Kraliyet usulü tavşan - Yaban domuzu yahni - Kıymalı kaburga / Izgara dana kaburga - Bitter çikolatalı kek...
Fransa, Renaison
...Pazar günü kızarmış tavuğunuzu canlandırmak için aromatik bir ot ve baharat karışımı! Bu karışım, geleneksel 'Provence otları' nı hatırlatıyor, ancak güneş kokan Akdeniz tatlarıyla çok daha karmaşık.
Fransa, La Cadière-D'azur
...Organik tarım. Elle ile hasat, kasalarda. Tam üzüm ayıklama, Termoregüle paslanmaz çelik tankta fermantasyon, Dönme işlemi. İki farklı şarapta fıçıda olgunlaştırma, Karıştırma, Geleneksel mantar tıpa. TADIM GÖZ: Koyu mor renk. BURUN: Aromatik, karakteristik, yoğun kırmızı meyve aromaları, meyan kökü aromaları, kavrulmuş aromalar. AĞIZ: Derin, güçlü, ipeksi, komposto meyve notaları, kırmızı meyve notaları, baharat notaları, erimiş tanenler, yuvarlak, yapılı gövde, yüksek yoğunluk, uzun kalıcılık. Üzümler: Grenache ( %10) / Mourvèdre ( %90) Alkol: %14,5 Hacim: 75 cl...
Fransa, Guérande
...Tabaklarınıza ateş katın ve bu ızgara ve barbeküler için özel olarak hazırlanmış tuz ve baharat karışımıyla damak tadınızı uyandırın. Izgaralarınızın lezzetini Sel Gris Chili Barbecue ile artırın. Kırmızı biber, paprika, domates, kekik ve kimyonun dengeli karışımı, kızarmış kırmızı etin güçlü tadını ön plana çıkaracak ve beyaz etlerinizi ve balıklarınızı Meksika dokunuşuyla süsleyecektir. Geleneksel olarak kullanıldığı yerler: Serpmek için: barbeküler, rostolar, ızgara tavuk. SKU:SGCBBQ250...
... içecek elde etmek için demlenmelidir. Demleme, çay aletleri (demleme topu, çaydanlık, filtreler) veya kahve aletleri (piston, filtre, v60, chemex) ile yapılabilir. İçecekler sıcak veya soğuk olarak tüketilebilir. BIBO, kavrulmuş malzemelerini özel üretim seçeneği ile pazarlamaktadır. Kullanım sadece içeceklerle sınırlı değildir; mutfakta, fırıncılıkta, pastacılıkta, baharat olarak, gomasio gibi...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play