Fransa, Montelimar
NOUGAT DIANE DE POYTIERS, Fransız zanaatının kalbinde yer alarak, Montélimar'ın, nougatın tartışmasız başkenti, tarihini ve geleneksel ustalığını kutlayan olağanüstü nougatların üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Ürünlerimiz: Klasik Nougat de Montélimar'dan, badem ve bal ile zenginleştirilmiş, organik ürünleri tercih edenler için tasarlanmış Nougat bio'ya kadar geniş bir nougat yelpazesi sunuyoruz...
Fransa, Bellême
...Karamelize fıstıklarla serpilmiş %70 kakao içeren bitter çikolata tableti. İstisnai ürünler sunmak için en iyi hammaddeleri seçiyoruz. Net Ağırlık (G): 130...
Fransa, Furiani
...İçindekiler: sütlü çikolata %37 (kakao kütlesi, kakao yağı, tam süt, şeker, emülgatör soya lesitini, doğal vanilya aroması), bitter çikolata %70, kuru meyveler (antep fıstığı, karamelize fındık), kuru üzüm. Referans: MENDTUB...
Fransa, Saint Orens De Gameville
... arasında, mevcut olanlara göre şunları bulabilirsiniz: - Bitter çikolata - Çikolata ve fındık - Antep fıstığı - %100 Arabica kahve - Tonka fasulyesi - Madagaskar Bourbon vanilyası - Siyah frenk üzümü - Limon - Lot bölgesinden ahududu - Passiflora Meyvesi Serin bir yerde, buzdolabında 4°C'de saklayın. Tavsiyemiz: Makaronları yumuşak bir şekilde tatmak için, tüketmeden 30 dakika önce oda sıcaklığında bekletin. DDM: Tercihen 5 gün içinde tüketilmelidir. Referans: MACARONS-COFFx9...
Fransa, Malataverne
...Bileşenler beyaz çikolata (kakao min %28). Bileşenler şeker, kakao yağı, tam yağlı süt tozu, %4 antep fıstığı, emülgatör soya lesitini, doğal vanilya aroması. Kuruyemiş izleri içerebilir. Beyaz çikolata, kakao yağından üretilen beyaz fildişi renginde bir şekerlemedir. Ayrıca süt ürünleri, şeker, lesitin ve aromalar içerir, ancak diğer çikolataların aksine kakao tozu içermez.
Fransa, Objat
...İçindekiler: şeker, krema, AB dışı menşeli beyaz çikolata (şeker, kakao yağı, tam süt tozu, kakao, emülgatör: kolza lesitini), glikoz, trimolin, AB dışı menşeli %66 siyah çikolata (kakao, şeker, kakao yağı, emülgatör: kolza lesitini), tereyağı, badem ezmesi, pralin, frambuaz parçaları, şekerlenmiş portakal kabuğu, kaju fıstığı, nugat (şeker, badem, bal, su, glikoz, antep fıstığı, fındık, yumurta akı, pudra şekeri), çilek meyve püresi (şeker, çilek püresi, glikoz, trimolin, sarı pektin, sitrik asit, su), kahve.
Fransa, Arles
...Maison Lesage Küçük siyah veya sütlü çikolata paletleri, kuru meyve ile kaplanmış (kuru karamelize edilmiş), çıtır ve ışıltılı. İçindekiler: kakao çekirdekleri, şeker, SÜT tozu, SOYA lesitini, doğal vanilya aroması, Badem, Fındık, Antep Fıstığı, Ceviz.
Fransa, Wingles
...Bitter çikolata ganajlı antep fıstıklı bonbon 1020 g Kartondaki miktar: 1 Sipariş başına minimum miktar: 1 Minimum sipariş miktarı türü: Karton başına birim SKU: BBC-33-P Üretim ülkesi: Fransa Ön sipariş: Evet En çok satan: Hayır Kişiselleştirme: Hayır Ağırlık (lbs): 2.25 Uzunluk (inç): 9.21 Genişlik (inç): 6.81 Yükseklik (inç): 2.76...
Fransa, Moringhem
...Malzemeler: hurma püresi*, fındık püresi*, ceviz*, antep fıstığı*, kuru üzüm*, kakao tozu*, spirulina** (3,6%), tuz* Enerji: 419,32 kcal / 1745 kJ Protein: 11,3 g Yağ: 18,63 g Karbonhidrat: 44,66 g (bunlardan 38,11 g şeker) Tuz: 0,128 g...
Fransa, Talant
... tabanları hazırlamak için idealdir (pralin, gianduja, kaplama çikolata, antep fıstığı ezmesi, fındık ezmesi gibi malzemelerle karıştırıldığında). İki yaprak gitar kağıdı veya silikon mat arasında merdane ile açın, paslanmaz çelik kurabiye kalıpları veya bıçaklar kullanarak kesin. Ambalaj: 300g Şef ipuçları: Pırıltılı dantel krebinizi su geçirmez hale getirmek için, erimiş kakao yağı ile %5 oranında karıştırın. Referans: D200523 Stokta: 11 Ürün Boyutlar: 300 Gr...
Fransa, Nice
... etkisi yoktur! Bloom&Cie Çikolatası nasıl tüketilir? Bloom&Cie CBD Çikolata tabletini açın 1 veya 2 kare (ya da daha fazla mı?) yiyin Tüketimden sonra çikolatayı kutusunda saklamayı unutmayın Bloom&Cie CBD Çikolatanızı açıldıktan sonra maksimum 2 ay saklayın İçindekiler Bitter çikolata (Kakao ezmesi*, şeker*, kakao yağı*), badem, fındık, ceviz, antep fıstığı, kızılcık, kuru incir, MCT hindistancevizi yağı, CBD (kannabidiol kenevir ekstresi), terpenler ve bolca sevgi! Tat: Yoğun çikolata %71 kakao CBD: Kare başına 10mg...
Fransa, TERRASSON
FRUISEC, Soparind Bongrain grubunun bir yan kuruluşudur ve kuru meyvelerin işlenmesi ve dönüşümü konusunda uzmanlaşmıştır. FRUISEC, gıda endüstrisi için bir malzeme tedarikçisi olarak tanınmaktadır. Ürettiğimiz bazı kuru meyve ve karışım örnekleri: ceviz, badem, makademya, fındık, pecan cevizi, çam fıstığı, antep fıstığı, kaju, kaju fıstığı, kakao, kahve, tahıllar, dondurulmuş meyveler, bisküvi...
Fransa, Paris
...1910 yılında kurulan aile çikolata atölyemiz, kaliteli çikolata üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Ürünlerimiz, doğal içeriği ile de tanınmaktadır. Ürün yelpazemiz esasen Piyemonte fındığı ve pralin, Sicilya antep fıstığı veya İspanya'nın şekerlenmiş portakal kabuklarından oluşmaktadır. Gerçekten de, tariflerimizde hiçbir katkı maddesi, koruyucu veya kakao çekirdeği dışındaki ek yağ...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play