Fransa, Pégomas
GAZIGNAIRE şirketi, 1865 yılından beri konsantre aromatik özler ve doğal veya organik aromalar üretmektedir; özel olarak vanilya özleri, kakao özleri, kahve özleri ve tonka fasulyesi özleri üretimi ile tanınmaktadır. Bir yüzyıldan fazla bir süredir, ürünlerimiz dünya genelinde aromatik endüstri, gıda, kozmetik veya malzeme dağıtıcıları gibi müşterilerimize 5 kg'dan birkaç tona kadar ihraç edilmekt...
Fransa, Yssingeaux
...Kakao Vanilya, kakao tadı Kahve Karamel/Koyu/Çok kavrulmuş Kapuçino Karamel Süt/Yağ Çikolata Kakao notası, ballı Krem Brülée Akçaağaç Malt Kestane Bal Calisson Nougat Fındık Pralin, karamel Kakao Trüf, krema Pastacılık Notları: Tarte Tatin, Meringue-Limon Turtası Vanilya, vanilya özleri, orijinal vanilya...
...Madagaskar'dan doğrudan üreticiden gelen organik Criollo kakao kütlesini keşfedin, Comptoir Des Epices Madagascar. Bu kakao kütlesi, Madagaskar'ın yemyeşil bölgelerinde sıkı organik standartlara göre yetiştirilen Criollo kakao çekirdeklerinden üretilmektedir. Zarif tadı ve ince aromaları ile bu kakao kütlesi, doğrudan üreticiden gelen gerçek bir hazine olup, size üstün kalite ve tam...
Fransa, Grasse
Grasse'de, dünya çapında aromalar ve parfümler başkenti olan Sélectarôme, 30 yılı aşkın süredir gıda aromaları üreticisidir. 3000'den fazla sıvı veya toz formunda aroma referansı sunuyoruz ve ayrıca sertifikalı organik aromalardan oluşan bir yelpaze geliştirdik. Ayrıca, mevcut düzenlemelere uygun olarak elektronik sigara e-likitleri için özel olarak tasarlanmış bir aroma yelpazesi sunuyoruz. Ek ol...
Fransa, Saint Orens De Gameville
... çikolata, canlı meyve tonlarıyla desteklenen sürekli bir kakao tadı ile damaklarda iz bırakır. Bu Grand Cru çikolata, genç engellilere destek olmayı amaçlayan Vietcacao tedarik zincirinden gelmektedir. Uzun süre ihmal edilen kakao tarımı, Vietnam'da yeniden canlanmakta ve giderek artan bir ilgi görmektedir. Bugün, Vietcacao Tedarik Zinciri, kakao sonrası işleme ve aile çiftçileri ile kakao tedarik zinciri aktörleriyle ortaklıklar aracılığıyla Vietnam'ın kaliteli kakao üretimini geliştirmeye adanmıştır. Net ağırlık: 170g Son kullanma tarihi: 12 ay...
Fransa, Talant
... şöleni. Veruska ve Grace Pochon tarafından tamamen hazırlanmış, Pascal Rabot'un muhteşem fotoğraflarıyla süslenmiş bir kitap. Bu eserin gelirleri, Venezuela'daki kakao dünyasıyla ilgili eğitim faaliyetlerine destek sağlamakta ve çiftçilere düzenli olarak malzeme göndermekte. İki dilli Fransızca-İspanyolca bir eser. 150 sayfalık bir kitap. Referans: BEL47 Stokta: 6 Ürün Dil: Fransızca ve İspanyolca...
Fransa, Bordeaux
...Roland Belloc ve ardından Philippe Rochet'in çalışmaları ile birçok yatırım, modern ekipmanların sağlanmasını mümkün kılmıştır; bu da etkili bir organizasyonu desteklemekte ve kalite takibini garanti etmektedir. Tadım Koyu, nar çiçeği renginde, tuğla yansımaları olan bir renk. İfade dolu burun, komposto meyveleri, siyah ve kırmızı meyveler, vanilya, kakao ve kavrulmuş kahve aromaları. Karmaşık...
Fransa, Saint-Omer
...İNDİRİMDEN YARARLANMAK İÇİN: Ödeme sırasında kodu ekleyin. Madagaskar'ın Kuzeydoğusundaki Sambava bölgesinde özenle toplanmış ve elle hazırlanmış en güzel Bourbon vanilya baklaları. Büyüleyici aromaları, vanilya, yumuşak, kakao ve balsamik notalarla dolu... bir tat patlaması. Gourmet Grand Cru kalitesinde olan bu baklalar, pastacılık için ideal nem oranına ulaşmak üzere birkaç hafta boyunca güneşte olgunlaştırılmıştır: %33 ila %35. Varsayılan olarak, gönderilen baklalar 14 / 16 cm boyutunda olacaktır. Not: 1 kg, 14/16 cm boyutunda 300-350 baklaya eşittir.
...Mükemmelliğin zirvesini Kangocho kahvemizle keşfedin, Kenya kahveleri arasında bir mücevher. Kenya'nın dağlık bölgelerinde yetiştirilen bu kahve, kalite ve geleneğin özünü temsil ediyor. Kangocho kahvesi, büyüleyici aromaları ve eşsiz lezzet paletiyle duyuları cezbetmektedir. Parlak meyve ve çiçek notaları, kakao ve karamel tonlarıyla uyum içinde birleşerek her yudumda karşılaştırılamaz bir tat...
Fransa, Angerville
...kırmızı meyve gıda aroması, doğal kırmızı meyve gıda aroması, kırmızı meyve gıda aromaları, doğal kırmızı meyve aroması, kırmızı meyveler ve böğürtlenler aroması, doğal yaban mersini aroması, doğal kırmızı meyve aroması, doğal muz aroması, doğal kakao aroması, doğal vanilya aroması, doğal kiraz aroması, doğal çilek aroması, doğal aromalar.
Fransa, Wingles
...Saldırıda amer profili, uzun kavrulmuş ve çikolatalı notlar üzerinde kaybolan ince tatlı badem aromaları sunar. Boyut - L 16 x D 8 x Y 1,5 cm Karton başına miktar: 10 Minimum sipariş miktarı: 10 Minimum sipariş miktarı türü: Karton başına birim SKU: T-N Üretim ülkesi: Fransa Ön sipariş: Evet En çok satan: Hayır Kişiselleştirme: Evet...
Fransa, Jarnac
... Yüzyıllardır kokteyl olarak veya seyreltme ile tüketilmesine rağmen, konyak geleneksel olarak kuru olarak tadım yapılır, böylece zengin ve karmaşık aromatik notalarının tam olarak tadını çıkarabilirsiniz. Bir konyak tadımı, çok kişisel bir keyif anıdır, ancak şarap ustamız Patrice Pinet, bu deneyimi tam anlamıyla yaşamanız için üç öneride bulunuyor: Kadehinizi seçin "Kadehin şeklinin konyak aromaları...
Fransa, Pantin
...Hem çok şık hem de iştah açıcı bir cuvée. %80 Merlot. %20 Cabernet Sauvignon. Çok güzel bir mor renkte. Karmaşık burun, şekerlenmiş kırmızı meyve, baharat, hindistancevizi ve vanilya notalarıyla kendini ifade ediyor. Ahşap, erimiş ve cazip. Ağızda, bu yıl ince taninler, uzun ve zarif bir yapı ile kendini gösteriyor, kiraz, vanilya ve kakao gibi karmaşık meyve notalarının kalıcı olmasını sağlıyor. Sözleşmeye dayalı fotoğraf - Ambalaj ücretleri uygulanabilir - bizimle iletişime geçin. Yemek-şarap eşleşmeleri: -Aperatif -Ördek Göğsü -Et...
Fransa, Roye
...Çikolata ve CBD'nin faydalarının birleşimiyle kendinizi şımartın. Kakao çekirdeklerinin aromaları, CBD'nin tatlı etkileriyle birleşerek unutulmaz bir rahatlama anı yaşamanızı sağlayacak. Kakao, her bir tadımınızda kaliteli aromalar ve lezzet patlaması garantilemek için özenle seçilmektedir. Cocoon, çikolata tabletlerini Loire bölgelerinde bulunan bir zanaat çikolata atölyesinde üretmektedir. Her...
Fransa, Saint Cannat
...-Rochet - Languedoc'taki Aniane terroirinin ününün kaynağı olan Le Moulin de Gassac. ÜZÜM ÇEŞİTLERİ Cabernet Sauvignon %40 Grenache %40 Syrah %13 Merlot %4 Cabernet Franc %3 TADIM NOTLARI İnce ve zarif bir burun, olgun kırmızı meyve aromaları, özellikle kiraz belirgin. Damakta, belirgin kakao notaları ve tütün aromalarıyla karmaşık bir bitiş var. Ağız, zenginliği, ince ve ipeksi tanenleriyle belirgin; çok güzel bir denge ve özellikle ağızda kalıcılığı ile dikkat çekiyor.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play