Fransa, Malataverne
...Sütlü çikolata, genellikle %25 ile %40 arasında kakao ve kakao yağı içeren, genellikle süt tozu şeklinde süt ve şeker içeren bir çikolatadır. Sütlü çikolata, 1875 yılında Daniel Peter tarafından İsviçre'nin Vevey şehrinde icat edilmiştir. Çikolata nasıl yapılır? Sıvı olan yağ, deodorize edilip kalıplara dökülerek ve kakao tozu haline getirilmek üzere parçalanan tortu çıkarılır. Kakao hamuru ve presle elde edilen kakao yağı karıştırıldığında çikolata elde edilir. Bitter çikolata için şeker eklenir; ardından sütlü çikolata için süt tozu eklenir.
Fransa, Objat
...İçindekiler: Sütlü çikolata %38, AB dışı kaynak (şeker, kakao yağı, tam yağlı süt tozu, kakao, emülgatör: kolza lesitini), karamel (glukoz şurubu, tatlandırılmış konsantre yağsız süt (yağsız süt, şeker). 100g için besin değerleri: Enerji 2206Kj, 528Kcal, yağ 32g, doymuş yağ asitleri 21g, karbonhidrat 55g, şeker 48g, protein 5.1g, tuz 0.17g.
Fransa, Furiani
...İçindekiler: UHT sıvı krema, şeker, glikoz, %82 yağlı süt yağı, süt, tersine şeker, fleur de sel, laktoz Referans: CARALINE...
Fransa, Villefranche Sur Mer
... ve erkekler için parfüm suları, kolonyalar, %100 bitkisel sıvı sabunlar, %100 doğal katı sabunlar olsun, büyüleyici ve doğal kokuların geniş bir yelpazesini bulacaksınız... TERRES DOREES markası altında özel üretim. Tüm parfümlerimiz ve diğer ürünlerimiz, Fransa'nın güneyinde bulunan atölyelerimizde paketlenmekte olup, esasen perakendeciler ve toptancılar için tasarlanmıştır. Basit bir doğa ihtiyacını karşılamak için, TERRES DOREES ® markalı ürünler %100 bitkisel ve doğal yağlar içermektedir: argan, zeytin, Calendula, shea yağı, kakao yağı, esansiyel yağlar.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play