Fransa, Avignon
Biyolojik dondurulmuş meyve ve sebze üreticisi olan FRDP, Fransa'nın güneyinde, Avignon'da bulunan bir şirkettir. Faaliyetinin %100'ü 20 yılı aşkın süredir organik tarıma adanmıştır. Gerçekten de, organik tarım, abone olduğumuz tüm değerleri temsil etmektedir. Bizim işimiz, Fransa'daki çiftçiler veya çiftçi grupları ile doğrudan organik sebze tedarik zincirleri kurmaktır; ayrıca, Benelux, İspanya...
Fransa, Maurepas
...Debi 10.000 ile 140.000 L/Saat Maksimum basınç 15 bar Arıtma çamurları ve yağlar, Kesimhane atıkları, Organik atıklar, Kağıt hamuru, Kireç sütü, Çimento sütü, Harçlar ve sıvalar, Lateks, Bütün üzümler, Bütün meyvelerle reçeller, Karışık sebzeler, Püreler, Balık çorbaları, Kozmetik kremler, İlaç ürünleri, Atık asitler, Kimyasal kalıntılar, Slurry, Aktif karbon, Boyalar, Yapıştırıcılar, Reçineler...
Fransa, Rueil-Malmaison
...blanşlama soğutucuları ve soğutucular yelpazesi sunuyoruz. Konserve veya dondurulmuş olup olmamasına göre. Gerekli kapasite için tasarlanmıştır. Boyutları ise durum bazında tanımlanmıştır (uzunluk/genişlik). Bu ekipmanlar şunları sağlar: Sıcak su, buhar veya karışık modda blanşlama. Soğuk su ve/veya hava modunda soğutma.
Fransa, Villeneuve Sur Lot
AQUITAINE BIOLOGIE, profesyonellere yönelik organik dondurulmuş ürünlerin dağıtımında 20 yılı aşkın bir süredir uzmanlaşmıştır. AQUIBIO markamız, bugün organik mağazalar, toplu yemek hizmetleri ve işleyiciler tarafından tanınmakta ve tercih edilmektedir. AQUABON markamız, organik olmayan tüm balık ve kabuklu deniz ürünleri ihtiyaçlarınızı karşılamaktadır. AQUITAINE BIOLOGIE, profesyonellerin başla...
Fransa, Besancon
2020 yılından beri EPICES DU SOLEIL, %100 doğal, katkı maddesi ve renklendirici içermeyen baharatlar sunmaktadır. Yemeklerinize Akdeniz güneşini katın. Rustik bir toprakta yetişen, küçük üreticiler tarafından yetiştirilen bitkilerden elde edilen baharatlar. Bu baharatlar, ışığının kalitesi ve cömert güneşlenme süreleri ile öne çıkan Akdeniz ikliminden faydalanmıştır. Tunus'tan gelen bu baharatla...
Fransa, Compiègne
...Frekans: 20p/dk Film: poşet yastık, genişletilmiş çanta. Taze meyve ve sebzeler: patates, limon, çekirdekli meyveler, brüksel lahanası, domates, soğan, biber, havuç. Hazırlanmış meyve ve sebzeler: hazırlanmış patates, kızartma, hazırlanmış sebzeler, karışık salata, doğranmış soğan, (mini havuçlar), meyve salatası. Genel gıda: şekerlemeler, vb., hamur işleri, karides, ceviz, yer fıstığı, vb...
Fransa, Frepillon
...Dört karışık 6 seviyeli GN 2/1. Elektrik veya gaz ile besleme. 68 mm aralıklı, çıkarılabilir çerçeveler üzerinde kayar. Uzunlamasına yerleştirme. 7 pişirme modu + finishing: tavuklar – etler – balıklar – yumurta bazlı ürünler – tatlılar, garnitürler – sebzeler – fırın ürünleri ve 4 işlem: soteleme – haşlama – ızgara – fırın ürünlerinin pişirilmesi. Akıllı asistanlar: > iDensityControl: sensörler, yüksek güçlü ısıtma ve buhar jeneratörü arasındaki etkileşimle iklim yönetimi. Mükemmel ve eşit bir pişirme sıcaklığı için aktif nem alma ve düşük enerji tüketimi.
Fransa, Auros
...DLUO 4 yıl Périgord bölgesinde, DORDOGNE (ESAT) engelli çalışanlar istihdam eden geleneksel bir zanaat konservecisi ile çalışıyoruz. Ürünler kaliteli olup, sebzeler Fransız menşeilidir. Ürün aileleri bazında karışık paketler satın alma imkanı sunuyoruz. Bu, stokunuzu sınırlarken seçim yapma imkanı sağlar. Foie Gras IGP Périgord Verrines 120g ve 180g Confit de canard (bacaklar IGP Périgord) 750g...
Fransa, Martigues
... içecekler, - zeytinyağları, - yeşil zeytinlerden yapılan karışık salatalar, - yeşil ve siyah zeytinler, - şeker ikameleri, - kakao ikameleri, - şuruplar, - ve daha birçok ürün. Aynı zamanda, restoran sektörü, fırınlar ve pastaneler için ambalaj temin ediyoruz.
Fransa, Paris
Evia Foods, Paris merkezli, taze ve dondurulmuş gıda ürünleri ticareti yapan bir şirkettir. Şirket, kümes hayvanları, etler, balıklar ve sebzeler konusunda uzmanlaşmıştır. Evia Foods, dünya genelinde ihracat yapmaktadır ve taleplerinize göre kamyonlar ve tam veya karışık konteynerlerle teslimat yapmaktadır.
Fransa, Olonne Sur Mer
... vermektedir: limuzin sığırı, limuzin dana, Fransız domuz, kuzu, at ve Challans tavukları. Menüsü ve yemekleri mevsimlerin ritmine göre değişmektedir. Şarküteri, yerel üreticilerle çalışmakta ve taze ürünler kullanarak geleneksel yemekler hazırlamaktadır. Et paketleri (sığır, dana, domuz, tavuk ve karışık), büfe (çiğ sebzeler, salatalar, tabbouleh, pâté/rillette, şarküteri çeşitleri, garnitür, çeşitli etler ve peynir tabağı) gibi birçok seçenek arasından tercih yapabilirsiniz; ayrıca sıcak yemekler, ızgaralar ve garnitürler de mevcuttur.
Fransa, Cesson-Sévigné Cedex
...Fleury Michon, Bel, Geotexia, Jacquet, Krustanord, La Boulangère, Maître Jacques vb. Gerçekleştirilen projeler: Kesimhaneler, karides paketleme atölyeleri, mini Baby Bel paketleme, yumurta dökümhaneleri, peynir fabrikaları, un değirmenleri, depolar, lojistik platformlar, süt depolama transstokajcıları, gıda katkı maddeleri montaj birimleri, zeytin paketleme fabrikaları, pişirilmiş jambon üretim tesisleri, çocuk ürünleri, surimi, kış bahçesi üretimi, Corn Flakes depolama, dondurulmuş pane balık üretimi, karışık salata üretimi vb.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play