Fransa, Charvieu Chavagneux
Fransa, Rungis
... Tavukları, açık alanda yetiştirilen Gers Tavukları, çiftlik tavukları ve kırmızı etiketli tavuklar, organik tavuklar, geleneksel çiftlik tavukları. Helal Tavuklar: Courtin-Hervouet Şirketi, helal tavuk ve ürünleri ticaretini yapmaktadır. Ayrıca standart tavuk ve helal ürünler için ihtiyaçlarınıza uygun ambalajlarla ve büyük hacimleri yönetme imkanıyla kapsamlı bir teklifimiz bulunmaktadır. COURTIN HERVOUET, Rungis'te Galisya et toptancısıdır. İletişim: 01 41 73 09 80 veya mail: contact@courtinhervouet.com.
Fransa, Lyon
MVO Distribution, 2002 yılından beri her türlü et ticareti yapan bir firma olarak, size çok rekabetçi fiyatlarla DOMUZ / SİĞİR / TAVUK / DANALAR / AV ETİ / KUZU / KOYUN / ÖRDEK / HİNDİ / YABAN DOMUZU / GİRGİT / EŞEK ETİ ... sunmaktadır. Ortak kesimhanelerimiz ve Fransa ile AB'deki kesimcilerle doğrudan müzakere ederek, hammadde alımlarınızda maksimum finansal kârlılık sağlamanız için özellikle re...
Fransa, Auros
...IGP 6 kg (kemiksiz) Serbest dolaşan "kırmızı et" domuz eti, 14 ay olgunlaştırılmış Büyük bir Bayonne Jambonu. Piyasada bulunan Bayonne jambonlarıyla gerçek, büyük bir fark var. Rekabetten sıyrılmak için ideal, makul bir fiyatla. Ürünle birlikte sağlanan plastik kaplama ve fiyat etiketleri.
Fransa, Carquefou
... sıkıştırılır, böylece paralelkenar prizma şeklini alır. Bu jambon her zaman kemiksiz sunulur. Dilimi açık kırmızı renktedir. Dokusu yumuşak ve naziktir. Alkolün meyvemsi kokusu ve baharatlı notalar ona karakteristik bir aroma kazandırır. Vendée jambonu genellikle çiğ olarak, ince dilimler halinde tüketilir. Ancak, geleneksel olarak daha kalın dilimler halinde pişirilip mogetlerle birlikte de tadılabilir.
Fransa, Saint-Brice-En-Cogles
...kalite ve gıda güvenliğine sürekli bir odaklanmayı garanti eder. EEC, Çin, İsviçre, Rusya, Güney Afrika, Japonya, Kore, Hong Kong, Tayvan, Vietnam, Singapur ve dünya genelinde birçok diğer ülke. SUNDUĞUMUZ (AŞAĞIDA BELİRTİLEN DONMUŞ DOMUZ ETİ): Domuz filetosu Domuz ayakları Domuz karnı Domuz bağırsakları Domuz omuzu Domuz yaka Domuz karkası Domuz kulağı Domuz sırtı (kemiksiz) Domuz boynu (kemiksiz...
Fransa, Bressuire Cedex
...BRESSUIRE EXPORT, Fransa'nın Bressuire şehrinde bulunan bir sığır kesimhanesidir. Genç sığırların taze etleri başta olmak üzere sığır eti tedarikçisiyiz. Ayrıca, sığır etinden yapılmış karkaslar ve iç organlar da satmaktayız. Taze et üretimimiz, kemiksiz veya kemikli olarak, Avrupa ve Kuzey Afrika'daki tüm ülkelere yöneliktir. Et için yetiştirilen ırkları pazarlıyoruz: charolaise, blonde d'aquitaine, limousine, parthenaise....
...GRG SA - 1984 yılından beri Rungis MIN'de et toptancısı. GRG SA, pazarın en büyük kasap yapısıdır. Sığır, dana, kuzu, domuz, sakatat, karkas veya vakumlu paketlenmiş kemiksiz et, tüm büyük et kategorilerini bulacaksınız. Müşterileriniz istisnai bir ürün veya uygun fiyatlı bir hacim arıyorsa, çok sayıda ortak kesimhanemiz sayesinde talebinize uyum sağlıyoruz. Anne sütüyle beslenen dana, ön tuzlu kuzu, Limousin sığırı veya yüksek verimli et mi arıyorsunuz? Bizi ziyaret edin! Herhangi bir talep için GRG SA ile 01 45 12 36 00 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.
Fransa, Saint-Nolff
... makineleri, otomatik tepsi yerleştirme hatları, otomatik tepsi yerleştirme ile veya olmadan sabit ağırlıkta porsiyonlama makineleri, et ve balık kaslarının soyulması için sistemler, kareler, göğüsler, bonfileler, kemikli veya kemiksiz boğazlar için manuel veya otomatik deri soyma sistemleri, dikey veya yatay çok bıçaklı dilimleme makineleri.
... ürünleri yelpazesi oluşturmuştur. MASSE evi, öncelikle iyi ürünlere olan bu tutku ile tanınır; tütsülenmiş somon, havyar, et (domuz yavrusu, kemiksiz domuz yavrusu sırtı, kemiksiz domuz yavrusu butu, kemikli domuz yavrusu omzu, kemikli domuz yavrusu arka bacak, ayrıca böbrek ve kalp patatesi ile dana böbreği ve dana işkembesi, sığır / kuzu ve daha ayrıntılı bölgesel et çeşitleri, kümes hayvanları ve av hayvanları, salamura ürünler, mantarlar ve ravioli, kabuklu deniz ürünleri, deniz ürünleri ve salyangozlar, yağlar ve sirke ile gurme gıda ürünleri.
Fransa, St Pierre Sur Dives
...EVA, Et İşleme Şirketi, sığır ve koyun etinin birinci ve ikinci işlenmesinde kesim konusunda uzmanlaşmıştır: kemikli ve kemiksiz. EVA, Düşük Normandiya'da, Saint Pierre sur Dives'te bulunmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play