Fransa, Hérouville Saint-Clair
... Özelleştirilmiş şekiller ve dekorlar: Klasik veya orijinal şekiller, ürünlerinize uyarlıyoruz. Ayrıca, özelleştirilebilir dekor seçenekleri sunuyoruz veya özel dekorunuzu teknik şartnamenizden yola çıkarak geliştiriyoruz. Gıda ile temas: Çikolatalar için sunduğumuz tüm destekler gıda ile temasa uygun olup, Fransız standartlarına (sofra normu) göre test edilmiştir. Sunulan tüm bitişler ve özelleştirmeler de gıda ile temasa uygunluğu sağlamaktadır. Böylece, ürünler için...
Fransa, Saint Orens De Gameville
...Bu %65 siyah çikolata, klasik şeker (sakaroz veya kamış şekeri gibi) yerine önemli bir tatlandırıcı olan Maltitol ile değiştirilmiş olduğu için "Şekersiz" olarak adlandırılmaktadır. Bu çikolata, şeker tüketimini azaltmak veya kaçınmak isteyenler için ilginç bir alternatif sunmaktadır; yüksek kaliteli bir çikolatanın tadını çıkarırken hafif ekşi, meyvemsi notaların kavrulmuş aromalarla birleşerek...
Fransa, Montauroux
...Klasik çikolata parçalı kurabiyeler...
Fransa, Wingles
...Bu kutu, ganaj, karamel ve ev yapımı pralin ile doldurulmuş çikolata şekerleri assortimanı sunmaktadır. Boyut - U 11 x G 6 x Y 5,8 cm Kartondaki miktar: 4 Sipariş başına minimum miktar: 4 Minimum sipariş miktarı türü: Karton başına birim SKU: B-LC-P Üretim ülkesi: Fransa Ön sipariş: Evet En çok satan: Evet Kişiselleştirme: Evet...
Fransa, Furiani
...İçindekiler: süt kaplama çikolata %35 kakao (kakao yağı, şeker, kakao çekirdekleri, soya lesitini, doğal vanilya ekstresi), kuru meyveler (fındık, kızılcık, antep fıstığı). Referans: TABLTMEND...
Fransa, Objat
...Klasik Nugat DDM: 1 yıl İçindekiler: Şeker, %14,22 badem, %12,80 bal, su, glikoz, %4,74 antep fıstığı, %4,74 fındık, yumurta akı, pudra şekeri. 100g için ortalama besin değerleri: Enerji 568kcal / 2387Kj, yağ 20g, bunlardan doymuş yağ asitleri 1,6g, Karbonhidrat 88g, bunlardan şeker 79g, protein 8,9g, tuz 0,03g...
Fransa, Montauroux
... arıza teşhisi için internete bağlanabilen makine - 220 V 2 kW güç kaynağı Opsiyonel olarak ERYKA şunları alabilir: - 3D fonksiyonu, 3D ürünler üretme ve metin yazma imkanı sağlar. - Klasik tel kesici - Pneumatik tel kesici (bisküviyi plaka ile temas halinde kesmek için, böylece bisküviler kesimden sonra hizalı kalır) - Çok sayıda ilave içeren bisküviler için diyaframlı cihaz (badem, kuru meyveler, çikolata parçaları, ...) - Tekerlekli paslanmaz çelik basit masa Uzunluk: 120 cm Derinlik: 96 cm Yükseklik: 93 cm (masa ile birlikte 135 cm) Ağırlık: 200 Kg...
Fransa, Saint-Didier-En-Bresse
...Mum klasik Ferrero Rocher Koku notları: Gourmand Üst notlar: Çikolata, badem, kakao fasulyesi Kalp notları: Pralin, fındık Alt notlar: Vanilya, misk Renk: Altın, Kırmızı Ağırlık: 180 gram, 70 gram...
Fransa, Épaignes
...Klasik fritözler beyaz, süt & marshmallow süt 250g. Kırmızı 590 / Yeşil 591. İç kısım beyaz. 24 önceden kesilmiş açılabilir bölmeden oluşmaktadır. Aksesuarlar: 24 bölmeli çıkarılabilir bir ayırıcı. Teslimat, montajlı ve birleştirilmiş takvimler. Boyutlar (U x G x Y): 290 x 200 x 27mm. Bölme boyutları (U x G x Y): 35 x 35 x 27mm.
Fransa, Arles
...Maison Lesage Klasik tatlardan (Çilek, ahududu, kayısı, frenk üzümü ve mandalina) en özgün olanlara (Armut/vanilya, kiraz/karanfil, passion meyvesi/mango, lime/zencefil ve muz/karamel) kadar bir tatlar paleti içeren kutu. İçindekiler: meyve püresi (çilek, ahududu, lime, kayısı, passion meyvesi, mango, mandalina, armut, kiraz, muz), taze zencefil, karanfil, vanilya özü, şeker, su, toz glikoz, sarı pektin, sitrik asit.
Fransa, Talant
...Stéphane Glacier ve Jerôme Le Teuff tarafından yazılan Paskalya Tarifleri Kitabı, çikolata teknikleri üzerine oldukça kapsamlı bir eser olup, gurme kütüphanenizde "zorunlular" arasında yer alacaktır. Bu kitap, 5 ayrı bölümden oluşmaktadır: temel teknikler (çikolataların hazırlanması, boş kalıpların dökümü, jelatin kalıbı, sprey cihazı...), klasik konular (balıklar, civcivler, çanlar...), dolgulu...
Fransa, Auxerre
...baharatlı yemek, sert veya mavi veya yumuşak peynir, taze peynir, tatlı Şarap yapımı: Ön fermantasyon macerasyonu 10 gün boyunca 8°C'de sürmektedir. Alkol fermentasyonu, ekstraksiyonu artırmak için hafif günlük pompalama ile birlikte klasik bir vinifikasyon ile takip edilmektedir. Malolaktik fermentasyonun ardından fıçıda 4 ay süreyle şarap mayası üzerinde bekletilmektedir. Göz: etkileyici derin bir...
...Yeniden yorumlanmış bir klasik! İkonik mini marshmallow ayıcığı, orijinal bir tarifle karşınızda: sütlü çikolata kaplı kakao marshmallow. Herkesin keyfi için yumuşak ve lezzetli bir marshmallow. Marshmallow'un dokusunda, her zamankinden daha eriyen ve havadar bir yenilik.
Fransa, Carentan
... RHF'ye ara gıda ürünleri sunmaktadır. Farklı formlarda ve tariflerde karamel üretiyor ve pazarlıyoruz ve profesyonellere Endüstriyel Gıda Ürünleri (PAI) sunuyoruz: - Topping, kaplama veya dolgu için sıvı karamel - Kurabiyeler, ekmekler, çörekler, dondurmalar, trüfler için karamel parçaları…: Klasik tarif, Normandiya kreması, tuzlu tereyağı, AOP. - Pişirme direnci için termostabil karamel parçaları - Karamel tozu Müşterilerimizin ihtiyaçlarını dinliyoruz ve gelişim düşüncelerinizde ve ihtiyaçlarınızda size destek olabiliriz.
Fransa, Comines
... Speculoos LOTUS Sürülebilir 400g, Orijinal Speculoos LOTUS Sürülebilir Crunchy 380g. Frangipane Frangipane 4x1p, Mini Frangipane 6x1p. Dinosaurus DİNOSAURUS Çikolata 4x3p, DİNOSAURUS Sütlü Çikolata 4x3p, DİNOSAURUS DOLGULU Çikolata 6x2p, DİNOSAURUS DOLGULU Sütlü Çikolata 6x2p. Le Glazik Tam Yağlı Pastacılık Breton Madeleines, Dörtte Bir, Mini Kekler, Galetler, Breton Kekleri.
Fransa, Saint Mard De Réno
... farklı ürünümüz var: bütün tohumlar, soyulmuş tohumlar, yağ, un, protein, bisküvi, çikolata, merhem! İlk satışımız: klasik mercimekten daha ince ve daha sindirilebilir olan mercimek. Sonraki ürünler: kinoa, küçük einkorn. Günlük kullanım için ince öğütülmüş tam unlar: yumuşak buğday, sert buğday, büyük einkorn, küçük einkorn, kenevir, mısır, mercimek ve ayrıca sert buğday veya küçük einkorn bulguru. Ve nihayet makarnalarımız! Özelliğimiz, çiftlikte yapılabilen her şeyin yapılmasıdır: tarım, depolama, ayıklama, değirmen, paketleme, teslimat...
Fransa, Cuers
... doldurmak için bir ürün yelpazesi (gressins, cips, krutonlar, panettonlar...). Ayrıca, Noel ve Paskalya dönemleri için çikolata şekerlemeleri ve kalıplar, ayrıca lolipoplar ve kızartmalar. Şekerleme olarak nougat kekleri. Bölgesel ürünler, tapenade ve calissonlar gibi. Ve tüm bu ortaklar, tek bir etkili ve gizli teslimat hizmeti ile. 1986'dan beri fırıncıların tedarikçisi. Seçkin hammaddeler, el yapımı bir ustalık ve en önemlisi lezzetli bir sonuç.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play