Fransa, Castelnaudary
...Özlü yağında konserve edilmiş ördek butları, tuz. Etler Fransa menşeli. ŞEFİN TAVSİYESİ: Kutuyu açın ve yağı eritmek için su banyosuna koyun. Butları fırında veya tavada ızgara yapın ve yağda sotelenmiş kış mantarları veya patateslerle birlikte tadını çıkarın. Konfit, Güneybatı'nın yemeğidir! İyi ızgara yapılmış bir konfit ördek butu, fırında güzelce çıtır olur. Bu, hepimizin ulaşabileceği yüksek gastronomidir. Bu konfit için ördekleri, Castelnaudary çevresindeki tepelerde kaybolmuş küçük bir köy olan Plaigne'de M. Marty tarafından özel olarak yetiştiriyorum.
Fransa, Auros
...Bu, deniz tuzu değil, yer tuzudur. Bayonne IGP jambonu yapmak için mutlaka kullanılması gereken tuzdur. İyotsuz bir tuzdur ve deniz tuzundan farklı özelliklere sahiptir. Hafifçe farklı bir tadı vardır ve 10 kat daha tuzludur. Bu nedenle, daha az kullanmak gerekir. Birçok gurme restoranı, tadım özellikleri nedeniyle bunu kullanmaktadır. Etler bu tuzla çok daha lezzetli olmaktadır.
Fransa, Paris
Şirketimiz, Ukrayna'da üretilen ürünlerin ithalatında ve bu ülkeye ihracatında size destek olmaktadır. Ekibimiz, Ukrayna ile ithalat-ihracat konusunda yıllardır deneyime sahip bir Fransız yöneticiden oluşmaktadır. Tüm gerekli yetkinliklere sahip iki dilli bir ekip, yerinde bulunmaktadır ve size rehberlik etmek ve gerekli tüm işlemleri üstlenmek için hazırdır.
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
... notaları (çilek, ahududu, böğürtlen), garrigue aromaları (kekik, karabiber), erimiş bir ahşap ve muhteşem uzunluğu ile bizi büyülüyor. Kırmızı etler ve av etleri ile harika eşleşmeler sunuyor ve büyük bir saklama potansiyeline sahip! Hacim: 75cl Tür: Kırmızı şarap Üzüm çeşidi: %50 Syrah, %30 Grenache, %20 Cinsault IGP: Ardèche Tepeleri Saklama: Şu anda içilebilir ve 2036 yılına kadar saklanabilir Servis sıcaklığı: 16-18°C...
Fransa, Badefols Sur Dordogne
Le Domaine de la Barbe, Foie Gras Kuster olarak da bilinir, ördek ve kaz karaciğerleri üretmektedir. Domaine, katkı maddesi veya kimyasal koruyucu içermeyen karaciğerler sunmaktadır. Ayrıca, karaciğerli özel ürünler, pâté, rilletler, yağlar, konserve etler, gizzarlar, konserve özel ürünler, kurutulmuş göğüs etleri ve Périgourdin cassoulet gibi hazır yemekler de ticaretini yapmaktadır. Kuruyemiş...
Fransa, Castets
... maddesi, koruyucu, renklendirici veya tat artırıcı içermez. Taze ürünlerimizi alıyor ve mümkün olduğunca kısa tedarik zincirlerini destekliyoruz; yerel üreticilerden iyi sebzeler (domates, yeşil fasulye, beyaz fasulye, bezelye...), iyi etler (domuz, ördek...) ve Saint Jean de Luz veya Adour balık pazarından mükemmel balıklar (kalamar, beyaz ton balığı, lamba balığı...) seçiyoruz. Tüm konservelerimiz, 600 m2'lik CEE ve HACCP standartlarına uygun atölyemizde, üç aşçımız tarafından hazırlanmakta ve pişirilmektedir.
Fransa, Beaucouzé
Gıda Teknolojileri. Özel veya standart gıda taşıyıcıları üreticisi. Dişli elevatör taşıyıcıları. Dişli oluklu elevatör taşıyıcıları. Su tutmayan ve boşluk içermeyen ultra temiz taşıyıcılar üreticisi. Modüler bantlı kavisli taşıyıcı. Metal dedektörlü taşıyıcılar. Peynir fabrikaları, konserve tesisleri, etler, balıklar, hazır yemekler, dondurulmuş gıdalar, hamur işleri için gıda taşıyıcıları...
Fransa, Toulouse
Toulouse kapılarında modernize edilmiş bir üretim tesisine sahip olan aile şirketi SAS SAMARAN, geleneksel bir ustalığı, giderek daha fazla kontrol edilen standart bir ortamla birleştiriyor. Ürünler her zaman el yapımı olarak hazırlanmakta ve çeşitli tarifler, aile köklerinin bulunduğu bölgesel mutfaktan ilham alarak hazırlanmış pastırmalar, konserve etler, terinler, ördek konfitli cassoulet...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play