Bello & Angeli, Haute-Garonne bölgesinde, Saint-Orens-de-Gameville'de bulunan bir çikolata ustasıdır. Tüm orijinal ve "maison" kreasyonlarımız, Toulouse yakınlarındaki atölyemizde en iyi çikolataları ve malzemeleri seçerek hazırlanır.
Her gün, çikolataların yanı sıra dondurmalar, sorbeler ve makaronlar gibi en büyük özenle el yapımı lezzetler üretiyoruz.
İstisnai çikolatalar sunmak için en iyi h...
...İçindekiler: %71 koyu çikolata, AB dışı köken (kakao, şeker kamışı, kakao yağı), %11.02 fındık, %3.75 yaban mersini (yaban mersini, pirinç unu).
100g için besin değerleri: Enerji 2266Kj, 546Kcal, yağ 44g, doymuş yağ asitleri 23g, karbonhidrat 29g, şeker 25g, protein 8.5g, tuz 0g.
1960'tan beri, çikolata ustalarımız her yıl binlerce çikolata üretmektedir ve her zaman sabır ve saygıyla geleneksel el işçiliğine bağlı kalmaktadır. La Royale Normande, kendi pralinini üreterek mükemmeliyet taahhüdünde bulunmaktadır; bu, hem bizim hem de sizin için benzersiz ve derin tatlar garanti eder. Bu yaklaşımın avantajı, pralin tarifini ve nihai ürünün kalitesini izleyebilme imkanıdır. Böy...
...Hafif Siclian portakallarının aromasına bağlı ince tonlarla karıştırılmış koyu çikolata... Gerçek bir lezzet.
İÇİNDEKİLER: 0
KABUKLU MEYVELER, GLUTEN VE SÜT İZLERİ İÇEREBİLİR. Nem ve sıcaktan koruyarak, 15 ile 18°C arasında saklayınız.