Fransa, Chateaubernard
...Kabartma tekniği, içe doğru bir klişe ile kabartma bir karşılık kullanmayı içerir. Kağıt, klişe ile karşılık arasında baskı altına alınır ve bu sayede istenen şekli alır. Kabartma olarak da bilinen bu teknik, belirli kelimeleri veya logoları öne çıkarmak için kullanılır. Ayrıca, baskı olmadan 'kuru' olarak da kullanılabilir. Sadece tipografik bir baskı ve kabartmalı bir logo ile hazırlanmış bir...
Fransa, Faverolles-Sur-Cher
...Merkez bölgesinden %50 bal, Sologne'dan buğday ve çavdar unu (gluten), su, yumurta, tereyağı, %5 kuru üzüm, kabartma tozu (sodyum bikarbonat), Guérande tuzu, yıldız anason, kakule, tarçın, karanfil, %0.2 rom. Kuruyemişlerin kullanıldığı bir atölyede üretilmiştir. Sıcaklıktan uzak, kuru bir yerde saklayınız. Enerji 1307 KJ / 313 Kcal Yağ 2.6 g Bunlardan doymuş yağ asitleri 1.4 g Karbonhidrat 65.7...
Fransa, Talant
... yönlü olan silikon kabartma halısı, dev çikolata tabletleri veya kabartmalı kekler yapmak için de kullanılabilir. Kullanımdan önce, Noel kütüğünüz için halınızın tamamen temiz ve kuru olduğundan emin olun. Halının kabartmalarına hiçbir kirin yapışmaması için havalandırarak kurumasını öneririz. Kütüğünüzü kolayca çıkarmak için, silikon kabartma halısını yerleştirmeden önce kütük kalıbınıza D18.1 referanslı Déco'Moule çıkartma ajanını püskürtün. Referans: DRTB102 Stokta: 208 Ürün Boyutlar: 490x170mm - Ep.6mm...
Fransa, Appietto
... canistrelliler yendikten sonra, şeker veya saklamak istediğiniz diğer gıdaları yerleştirmek için kullanabilirsiniz! Ağırlık: 400 gr İçindekiler: Buğday unu, Şeker, Ayçiçek yağı, Yumurta, İnvart şeker, Kabartma tozu Saklama: Kuru ve sıcaklıktan uzak bir yerde saklayın Besin değerleri için: 100 g Enerji: 2057 kJ (490 kcal) Yağ: 20 g Doymuş yağ asitleri: 1,7 g Karbonhidrat: 71 g Bunlardan Şeker: 29 g...
Fransa, Essey Les Nancy
...12 adet Gaufrex® kareli mutfak havlusu 1950'li yıllarda icat edilen patenti sayesinde kalite garantisi.12 adet Gaufrex® kareli mutfak havlusu, onu ultra emici ve kurutma için havadar kılan özel bir dokuma. Bugün, zamanla çok dayanıklı hale getiren, çift iplikli (çift kat) ipliklerle dokunmaktadır.Bu dokuma, silme işlemi için mükemmel dengeli ve uygun olduğu kanıtlanmıştır. Görünümü "yumuşak kabartma" şeklindedir, sadece bakmak bile sizi biraz kuru hissettirir.Boyutlar: 50 x 80 cm...
Fransa, Malataverne
...Malzemeler: buğday unu, şeker, tereyağı, yumurta, şekerlenmiş limon kabukları, kabartma tozu, doğal limon aroması, tuz. Palet, kırıntılı hamurdan yapılmış kuru bir bisküvidir. Yaklaşık 1,5 cm kalınlığındadır ve ortalama %20 tereyağı ile vanilyalı şeker içerir. Adını, bisküvinin şekline benzeyen metal parçaların kullanıldığı palet oyunundan alır.
...Malzemeler: Buğday unu, tereyağı, şeker, serbest dolaşan tavuk yumurtası, beyaz çikolata %23 [Şeker, kakao yağı, laktoz (süt), tam süt tozu, yağsız süt tozu, emülgatör: ayçiçeği lesitini (E322), vanilya aroması.] (4,8%), kuru kayısı (4,8%): kayısı, badem (4,8%), kabartma tozu, tuz. Buğday unu, tereyağı, şeker, serbest dolaşan tavuk yumurtası, beyaz çikolata %23 [Şeker, kakao yağı, laktoz (süt), tam süt tozu, yağsız süt tozu, emülgatör: ayçiçeği lesitini (E322), vanilya aroması.] (4,8%), kuru kayısı (4,8%): kayısı, badem (4,8%), kabartma tozu, tuz. Formatlar: 180 & 100g...
Fransa, Furiani
...İÇERİK Sütlü çikolata %33.6 (şeker, kakao yağı, tam süt tozu, kakao hamuru, emülgatör: soya lesitini, doğal vanilya aroması), canistrelli (buğday unu, beyaz şarap, alkol, ayçiçeği yağı, tuz), feuilletine (buğday unu, şeker, anhidrit süt yağı, süt proteini, tuz, arpa malt unu, kabartma tozu: E500II), kuru meyveler (badem, fındık), glikoz şurubu, narenciye, sorbitol, passion fruit, çay (rooibos, nepita, rezene, nane), rom, badem ezmesi, UHT krema, gluten, doğal renklendiriciler. Referans: EC240LAIT...
Fransa, Canejan
...Birçok boyut mevcuttur. Botlarda, duşlarda, küvetlerde ve çıplak ayakla yürüyen her alanda uygulanabilir. Uygulaması kolay: Destek yüzeyinin temizlenmesi (temizlik ürünü için aksesuarları kontrol edin). Temiz ve kuru, tozdan arındırılmış bir yüzeye uygulama. Uygulama sonrası bant üzerine baskı yapma (örneğin, bir rulo veya kauçuk tokmak ile). Kaymaz bantı, ahşap, taş veya beton gibi gözenekli bir yüzeye uyguluyorsanız, "gözenekli yüzey" astarını uygulamanızı öneririz.
Fransa, Les Pavillons-Sous-Bois
...İçindekiler (malzemeler); %48 erimiş peynir (süt) (yüzde 45 süt tozu, orijinal rennet [peynir (süt), %29 camembert (süt), su, tereyağı (süt), eriyen tuz proteinleri (E452, E331), nişasta, tuz], un (buğday, maltlanmış arpa), su, kanola yağı, tuz, kabartma maddeleri (E450, E500), ayçiçeği yağı, sirke, maya, emülsifiye edici maddeler (E471 (kanola), E322) kampanyalardan, kuru maydanoz hazırlığı; fritöz; 2’30 dakika 175°C’de kızartın, fazla pişirmeyin. Ürünleri, altın rengi alana kadar kızartın veya pişirin.
Fransa, Saint Ave
... basıncı ise 4 ile 6 Kg/cm² arasında olmalıdır. Daldırarak: Olduğu gibi uygulayın. Ayrıca, küçük yüzeylerde (örneğin: kabartma harfler, kaplamalar vb.) maske elde etmek için fırça ile de uygulanabilir. Hava ile kuruması için bırakın. 20°C’de, bu 8 ila 10 saat sürer. AMBALAJ Vernik PROTECPEL AQ, 5 Kg, 10 Kg, 30 Kg bidonlarda teslim edilmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler