Fransa, Carpentras
...Boğa etli kuru sosis, boynuzlarından yakalayın! Hem yoğun hem de lezzetli bir tat. Yoğunluk ve aynı zamanda lezzet mi arıyorsunuz? Aramanıza gerek yok, ihtiyacınız olan boğa etli kuru sosis burada! Küçük + : Boğa etli kuru sosis, sosisin lezzetlerini vurgulamak için karakteristik bir kırmızı şarap ile mükemmel bir şekilde tadılacaktır! SKU:2200007000000 Ağırlık:0,310 kg Ağırlık ile ilgili...
Fransa, Auros
...Laktozsuz, glutensiz el yapımı kuru sosis Laktozsuz, glutensiz el yapımı kuru sosisler. Doğal bağırsaklar. Farklı aperatif temaları (Périgord cevizli, Bayonne jambonlu, boğa etli, biber ve Espelette biberli, ekstra yağsız, mozzarella, kurutulmuş domates ve fesleğenli...) Yaklaşık 220 g'lık parça, 3 ay son kullanma tarihi. Tüm kuru ürünlerimizle birlikte, laktozsuz ve glutensiz üretimimizin el yapımı yönünü vurgulayan PLV evi ve fiyat etiketleri sağlıyoruz. Geleneksel yöntemlerle çalışan altı kişilik bir ekibiz.
Fransa, Saint-André-Le-Puy
Dağ salamları geleneğinin en saf haliyle üretilmiş bir ürün ailesi. En iyi et parçalarından üretilen Grande Tradition serimiz, Batistou'nun ustalığının özüdür. JAMBONLAR Jambonlarımız, titizlikle seçilmiş Fransız domuzlarından elde edilmektedir ve "Parma" adı verilen yuvarlak kesimden ilham almaktadır. Orta derecede tuzlu ve elle kuru tuzla ovulmuş olan jambonlarımız, ardından geleneksel bir olg...
Fransa, LA ROCHETTE
...Eski usul sosis ve kuru sosis geleneğine büyük bir saygıyla üretiyoruz: doğal kılıf, taze et, renklendirici yok, glütensiz ve eklenmiş nitrit yok.
Eşleşen ürünler
Geleneksel Kuru Sosisler
Geleneksel Kuru Sosisler
Fransa, La Fouillade
...Tüm domuzlarımız Organik Tarım sertifikasına sahiptir. Onlar, çiftliğimizden elde edilen AB sertifikalı tahıllarla beslenmektedir. Domuzdan yapılan kuru sucuk vakumlu ambalajda sunulmaktadır. Laktozsuz ve nitrit tuzları içermediği garantilidir. Son tüketim tarihi: 3 ay. Ağırlık: 190g...
Fransa, Lyon
...Espelette biberi AOP ile aromalandırılmış, saf Güneybatı Domuzu IGP'den yapılmış, geleneksel ve yerel bir tarifle üretilmiş el yapımı kuru sosis. Bu sosis, Güneybatı Domuzu IGP'nin yağsız eti ve iri kıyılmış omuz yağından yapılmaktadır (tam olarak %80 yağsız, sadece %20 yağ). Bu, lezzetli bir tat profili sunan sosislerin elde edilmesini sağlar.
... işbirliği. Aşağıdaki ürün yelpazelerini pazarlıyoruz: tuzlu/tatlı market ürünleri, içecekler, alkol, gurme ürünler, taze/dondurulmuş/şarküteri ürünleri, meyve ve sebzeler, tütsülenmiş etler ve kümes hayvanları, balıklar, etler ve sosisler, kanlar, tuzlama ürünleri ve daha fazlası. Müşterilerimiz ticaret, restoran, büyük perakende, sanayi ve toptancılardan profesyonellerdir. Wissous, Essonne'da bulunan ekibimiz, sorularınızı yanıtlamak ve ürünlerimiz hakkında size danışmanlık yapmak için buradadır.
Fransa, Saint-Jean-Le-Vieux
...1993 yılında kurulan Maison Mayté, bir Bask zanaat şarküterisidir. Maison, Bask Ülkesi'nden geniş bir kuru şarküteri yelpazesi üretmektedir: jambonlar, sucuklar, kuru sosisler, düz veya yuvarlanmış göğüsler (ventrêche), chorizolar, kuru lomolar... Maison ayrıca ördek bazlı özel ürünlerini (foie gras, magret, konfit, rillette, foie gras pâté) ve domuzdan (Bask pâté, Espelette biberli Bask pâté...
Fransa, Amancy
...Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin, Haute-Savoie'de Amancy'de 30 yılı aşkın süredir Savoie bölgesine ait ürünler üretmekte ve dağıtmaktadır. Çevrimiçi satışta: - Geleneksel yöntemlerle tütsülenmiş el yapımı şarküteri ürünleri - Kuru sosisler - Sosisler - Diotlar - Kuru jambonlar - Üst kalite domuz eti Maison Alpin'de, bir lokmada gerçek Savoie ruhunun tadını çıkarmanızı istiyoruz...
Fransa, Prades
...Hullo Froid, oteller, kuru temizleme, hastaneler, huzurevleri, mağazalar ve tüm gıda sektörleri gibi yapılar için profesyonel soğutma ekipmanlarının kurulumu, satışı, onarımı, bakımı ve satışı konusunda 30 yıllık deneyime sahiptir. Hullo Froid'in yetkinlikleri, endüstriyel veya özel birçok yapıyı kapsamaktadır; soğutma ekipmanları, endüstriyel ve ticari soğutma; peynirler, jambonlar ve sosisler...
Fransa, Montreuil Bellay
Keyfiniz için, Usta Şarküteri Roger BODET, tüm yeteneklerini ve ustalığını geniş bir kuru sosis yelpazesi aracılığıyla keşfetmenizi sağlıyor. Doğal bağırsaklarda şekillendirilen sosisler, ardından yavaş yavaş lezzetlerin ve iyi bir kuru sosisin karakteristik yüzey çiçeklerinin gelişimi için ideal bir sıcaklığa getirileceği bir kurutma odasına yerleştirilir. Bu, en çok özen gösterilen aşamadır çünkü daha sonra titizlikle zamanlanmış aşamalarda soğumaları gerekir. Ardından, birkaç hafta boyunca sıcaklık ve nem koşullarının dikkatle izlendiği bir kurutma odasında olgunlaşma zamanı gelecektir.
Fransa, Barbentane
Biz 7 nesildir el yapımı şarküteri üreticisiyiz. Şarküterimiz, ürünlerimizin tazeliğini garanti etmek için her hafta el yapımı olarak üretilmektedir. Koruyucu ve renklendirici içermeyen bu ürünler, bölgemizin lezzetlerini sunmaktadır. Kuru şarküteri: boğa sosis, rulo göğüs... vb. Pişirilmiş şarküteri: baş peynir, andouillettes, caillettes, vb. Izgaralarımız: andouillettes, sosisler (acı biber, kuzu nane, fesleğen vb.)...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play