Fransa, Brouzet Lès Alès
... tedarik uygulamalarımıza göre titizlikle seçtik: Etik yaklaşım, Bel Air izlenebilirliği, Numuneler, Laboratuvar analizleri, Koku testi. Buradan veya başka yerlerden gelen yağlarımız, optimal bir ekstraksiyon sağlayan geleneksel ve zanaatkar bir bilgi birikiminden gelmektedir. Bu zanaatkar ve geleneksel "tarladan şişeye" üretim yöntemi sayesinde, aromatik moleküller açısından zengin ve yüksek kaliteli bir organik deniz karnabahar esansı keşfedebilirsiniz.
Fransa, Cadeilhan
...Siyah sarımsak hazırlıklarınız için zaman kazanın. Siyah sarımsak dişleri birçok hazırlığa dahil olur, yemeklerinize eşsiz bir tat katacaktır. Sos, marine, püresi veya makarna yemeklerinizde ince dilimler halinde, siyah sarımsak her türlü et, şarküteri, foie gras, ince balıklar (dil, lüfer, levrek) ve kabuklu deniz ürünleri ile mükemmel bir uyum sağlar. Ayrıca çikolata ve narenciye ile de harika...
Fransa, Les Rues-Des-Vignes
...Gerçek Amerikan IPA'sı, güzel bir malt tabanı, belirgin bir acılık ve ağızda çiçeksi bir buket ile Çok güçlü bir Whirlpool ve Dry Hopping ile getirilen egzotik meyve patlaması. Bu, ABD'nin Yakima Vadisi'nden gelen yüksek kaliteli şerbetçi otlarımız sayesinde mümkün olmaktadır. Tadım için davetkar, çok ferahlatıcı bir burun Stil: Indian Pale Ale Alkol: 6.4° Maltlar: Pilsen, Pale Ale, Biscuit ve Buğday Şerbetçi Otları: Idaho7, Mosaic, Cascade US & Magnum IBU: 45 Deniz Ürünleri: İstiridye Yemek: Soya sosu, limon ve susam ile marine edilmiş yarı pişmiş Kırmızı Ton balığı Tatlı: Meyveli Charlotte...
Fransa, Boulogne-Sur-Mer
...MSC sertifikalı morina, çevreye duyarlı tüketiciler için sorumlu bir seçimdir. Bu beyaz balık, morina stoklarının gelecek nesiller için korunmasını garanti eden sürdürülebilir bir şekilde avlanmaktadır. Beyaz ve pul pul olan eti ile morina, dünya genelinde birçok mutfakta popüler bir tercihtir. "Cabillaud MSC" seçerek, deniz ekosistemlerini koruyan balıkçılık uygulamalarını desteklemiş olursunuz...
Fransa, Bidart
Fransa, Sète
...Marine sosunu hazırlamak için 1 demet doğranmış fesleğeni, 1 tutam kekik çiçeğini, 15 cl zeytinyağını, 2 diş doğranmış sarımsağı, tuz ve karabiberi mutfak robotunda karıştırın. Malzemeleri birleştirmek için bir veya iki kısa karıştırma yeterlidir. Karidesleri marine sosuyla iyice kaplayın ve en az 2 saat buzdolabında marine olmaya bırakın. Izgarayı hafifçe yağlayın ve ısıtın. Karidesleri her iki tarafı için 3-4 dakika mühürleyin. Basmati pirinci veya makarna ile servis edin. Afiyet olsun!
Fransa, Malataverne
... için idealdir, ancak cips veya fıstıkla servis edilmesi söz konusu değildir! Aperatiflerinize karakter katmak için, kuru bir şarabı balık rilletleri, mayonezli karidesler, tapenade veya chorizo ile birleştirmek, bu yiyeceklerin yağlı tarafıyla bir tamamlayıcılık yaratacaktır. Deniz ürünleri ve iyotlu tatlar, en kuru rosé'lerle de çok iyi bir şekilde eşleşir.
...Doğal tütsülenmiş siyah yer balığı lokmaları / Doğal tütsülenmiş morina balığı sırtı lokmaları / Domates ve fesleğenle marine edilmiş tütsülenmiş morina balığı sırtı lokmaları / Tayland usulü marine edilmiş tütsülenmiş morina balığı sırtı lokmaları / Doğal tütsülenmiş morina balığı sırtı lokmaları çeşitleri / Tayland / Domates-fesleğen.
Fransa, Bréal-Sous-Montfort
... Temiz etiket, eklenmiş aroma yok, koruyucu yok, renklendirici yok, tat artırıcı yok, katkı maddesi yok, aroma yok - Extraits Culinaires Sign’Nature® - Et fondüleri - Balık ve kabuklu deniz ürünleri fumetleri - Duxelles ve sebze fondüleri - Doğal aromatik çözümler - Marine sosları - Sos bazları ve soslar - Baharat karışımları - Bağlayıcı bazlar - Aroma ve peynir tozları - Et hazırlığı için fonksiyonel karışımlar...
Fransa, Saint-Loubes
...Ferah ve çekici bir şarap. Sémillon, Sauvignon Blanc ve Sauvignon Gris üzüm çeşitlerinin limonlu-kumlu topraklarda harmanlanmasıyla elde edilen bu şarap, beyaz, egzotik ve tuzlu meyve aromaları sunuyor. Benzersiz mavi şişesiyle göz alıyor ve eski bir limanın terasında deniz ürünleri tabağının tadını çıkarmaya davet ediyor. Renk: Beyaz AOC: Bordeaux Blanc Sec Bağlar: Limonlu-kumlu toprak Şarap yapımı: 2 ay boyunca ince tortuda olgunlaştırma...
Fransa, Besancon
...MUTFAKTA: Yemeklere lezzet katar, genellikle et, tavuk, karides, midye veya yengeç gibi deniz ürünleri içeren tariflerde kullanılır. Bu yemek marine edilerek hazırlanır. FAYDALARI: Kari, zencefil, zerdeçal, kişniş, kimyon, kakule ve çeşitli biberlerin karışımıdır. Bunun birçok faydası vardır.
Fransa, Saint Christol De Rodières
...Malzemeler: - Hardal Tohumları * - Alkol Sirkesi* - Deniz Tuzu - %14 bitki (fesleğen, kekik, biberiye, mercanköşk, nane) ve konsantre limon suyu - Su -* Organik tarım ürünleri Kullanım Önerileri: Bu beş bitkili hardal, Provence lezzetleri ile ızgaralarınızı, fırın yemeklerinizi, sıcak veya soğuk etlerinizi ve marine işlemlerinizi tamamlayacaktır. Izgaralarınıza, fırın yemeklerinize ve kuzu etlerinize sürerek yumuşaklıklarını koruyabilir veya ton balığı tartının tabanında kullanabilirsiniz... harika bir lezzet. Bu ürün ayrıca 100 g ve 200 g'lık kavanozlarda da mevcuttur.
Fransa, Crépy En Valois
OCEAU MARINE, 2001 yılından beri deniz suyu bazlı kozmetik ürünlerin 1 numaralı üreticisidir. Bebeklerden yaşlılara ve her etnik gruptan insanlara hitap eden bir bakım markasıdır. Farklı ciltler için uygun bakım ürünleri formüle etmeye büyük önem vermektedir. Marka, aktif bileşen olarak deniz suyuna odaklanmıştır. Vücudumuzun ve ana organımız olan cildimizin düzgün işleyişi için gerekli...
Fransa, St Cezaire Sur Siagne
Aromatech, gıda aromaları tasarlar, üretir ve pazarlamaktadır. Sıvı, yağda çözünebilen ve suda çözünebilen aromalar, tozlar, hamurlar ve emülsiyonlar şeklinde aromalar sunuyoruz. Aromalarımız, alkolsüz içecekler, alkollü içecekler, süt ürünleri, diyet ürünleri, bisküvi, pasta, şekerleme, hayvan yemi, hazır yemekler, çorbalar, şarküteri ürünleri, deniz ürünleri, soslar, marine ürünleri gibi tüm gıda ürünlerinde kullanılabilir.
Fransa, FRONTIGNAN
...Hélios Marine, kaliteli bir işçilik anlayışıyla midye ve istiridye üretip göndermektedir. Bu sayede ürünleri, tüm müşterileri tarafından tanınan bir düzenlilik ve tazelik kazanmaktadır. Hélios Marine, Akdeniz'deki midye masaları (açık deniz midyeleri) ve Bouzigues'teki özel istiridye ve Bouzigues midyeleri üretimi ile ihtiyaç duyduğunuz miktarları gönderebilme kapasitesine sahiptir.
Fransa, Les Mées
...Midi Charcuterie Şirketi, Gil Traiteur markası altında pazarlanan, gıda sektöründe uzmanlaşmış bir şirkettir ve daha spesifik olarak Akdeniz mutfağına odaklanmaktadır. Geleneksel şarküteri ürünlerini bir kenara bırakan şirket, "Provence Lezzetleri" üretiminde uzmanlaşmıştır; bunlar arasında Marine Sebzeler ve Mantarlar, Marine Özel Ürünler "Gil Traiteur", Yağda Marine Deniz Ürünleri, Yayılabilir Ürünler (bizim "Taillas" olarak adlandırdığımız) ve Mutfak Yardımcıları bulunmaktadır.
Fransa, Arnouville Les Gonesse
...LUTETIA, tüm üretimlerinize uygun teknolojik süreçler geliştirir ve uygular: domuz şarküteri ürünleri (haşlanmış jambon, pastırma, pate ve diğerleri), kuru şarküteri ürünleri (coppa, kuru jambon, kuru sosis, Cobourg), marine ürünler, işlenmiş tavuk ürünleri (tavuk jambonu, nugget), kızarmış ve tütsülenmiş tavuklar, deniz ürünleri (somon, kafadanbacaklılar ve diğerleri).
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play