No results

Sonuç bulunamadı
"hazırlanmış etler"

Ürün için "hazırlanmış"
Terminolojik sözlüklerin hazırlanması
Müşterilerin faaliyet sektörüne özgü teknik terimlerin terminolojik sözlükler, sözlükler ve veri tabanlarının hazırlanması, özellikle uzman çeviri önc...
Hazırlanmış Harç
Hazır Harç KATEGORİ: İnşaat Miktar: 3 kg, 5 kg...
Son dakika yemeği için teslimat yapılan hazır yemekler - Yemek teslimatı
Misafirlerinizi güzel bir yemekle şaşırtmak mı istiyorsunuz? Akşamın tadını çıkarın ve yemeğinizi istediğiniz restorandan, fırından, şarküteriden veya...
Meyve hazırlıkları, sebze işleme için parti pişirme tesisleri
Meyve hazırlıkları, sebze işleme, soslar için parti pişirme tesisleri - KASAG uzmanları, meyve bazları, sebzeler ve sosların üretimi için endüstriyel ...
Mutfak tariflerinin geliştirilmesi - Hazırlanmış ve taze/pişirilmiş/pasteurize/sterilize yemekler
Sıkı, kalite ve yaratıcılık gereksinimlerimiz, ürünlerimizin en ince damakları bile büyülemesini ve şaşırtmasını sağlıyor. Sonuç? Çoğu Avrupa ülkesin...
DOYPACK ESNEK ÜRÜNLER - Evcil Hayvan Gıdaları, Sporcu Gıdaları, Hazır Gıdalar ve Hazır Atıştırmalıklar
Geri Dönüşümlü Ambalaj; Doğada çözülmesi uzun süren ham maddeleri geri dönüştürüyor, ham maddelerin ömrünü uzatıyor ve doğada biriken atık miktarını ...
Tatlı hazırlıkları
Biz tatlılar, tatlılar, dondurma, protein preparatları, glütensiz ve ayrıca müşteri talebine göre hazırlık üretiminde uzmanız. Ayrıca, çeşitli üretim ...
Revilab SL 06 solunum sistemi için - Revilab preparatları
Sublingual uygulama için geliştirilen çok bileşenli peptid preparatlarının ilk serisi, çeşitli sistemlerin ve organların işlevselliğinde meydana gelen...
Kuru soslar makarna ve pizza için, risotto hazırlıkları, co - İtalyan Mutfağı için profesyonel hazırlıklar
BÜYÜK BİR MUTFAKTA ŞEF OLMAK İÇİN YENİ BİR YOL. GELENEKSEL MUTFAK SANATI VE TUTKU, SİZİN İÇİN YARATTIĞIMIZ YARI MAMULLERİ HAZIRLAMAK İÇİN KULLANDIĞIM...
Hazır Yemekler - Soslu Sebzeler
Bu taze, yıkanmış ve doğranmış beyaz sebzeler, soslarıyla birlikte barbekünüzün köşesinde yavaşça pişecektir. Kolay, taze, lezzetli. Hazırlama İpuçlar...
Mercimek Yemeği 840g - Hazır Yemekler
Fransız mercimekleri, ördek konfit, Fransa menşeli but, Fransa menşeli domuz sosisi, Fransa menşeli domuz konfit, domuz derisi, pişirilmiş et suyu, sa...
Hazırlanmış sardalya filetosu
Çıkarıcı balıkçılık yoluyla elde edilen dondurulmuş işlenmiş sardalya filetoları. Glazürlü dondurulmuş ürün (15%-20%) karton kutulara yerleştirilmiş,...
Ürün için "etler"
İberik Domuz Kaburga Et Şeridi
10 aydan büyük iberik domuzu. Domuzun kaburga kemiği arasından çıkarılan yağlı et parçası; ve yağ içeriği ile. Yaklaşık 100 ile 150 gr. arasında parça...
Dondurulmuş kıyma - 5Kg karton
10 x 500g karton başına - Donmuş kıyma - saf sığır eti...
Et Ürünleri için Halal Sertifikası
Kebap, hamburger, nugget, köfte, HAC biftek için Halal sertifikası - Açıklama no. 1'e bakın.
Donmuş et – haşlanmış - ham maddeler
Donmuş et – haşlanmış Mevcut paketler: 0.500 kg paket 1.05 kg paket (7 x 150 g) Ürün özellikleri: Salyangozlar bir kez 5-7 dakika pişirilir. Kabukları...
Vakumlu bonfile - Sığır Eti
Sırt, en değerli et parçasıdır. Yumuşak, nazik ve sulu kas dokusundan oluşur. En yaygın işlemlerden biri, hayvanın yaşına bağlı olarak 2-7 gün boyunca...
Flap Et
Vakumlu Hilal Büyük Bavette Vakumlu Hilal Bavette D'Aloyau Bavetta Grande Kökenler: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya Sakla...
İberik Bellota Chorizo - KÜLAHLAR VE ŞARKÜTERİ ÜRÜNLERİ
İber domuzundan yapılmış, tuz ve baharatlarla harmanlanmış kıyma karışımından elde edilen, yoğrulup bağırsaklara doldurulmuş bir ürün. Hafif bir lezze...
BİR KOLLU ET TUMBLER - 400 LT DİKEY ET TUMBLER, 600 LT DİKEY ET TUMBLER
Etin baharatları daha iyi emmesi için vakum sistemi bulunmaktadır ve etin lezzeti artar. Dayanıklı tasarım, kaliteli işçilik ve paslanmaz çelik yapısı...
Faux Filet - Arka - Kesime Hazır - Patlamış
Faux Filet - Arka - Kesime Hazır - Patlamış...
Tavuk butu eti
Derili veya derisiz tavuk butu eti. Farklı ambalaj seçenekleri mevcut, taze veya dondurulmuş.
Kızarmış et tadı
Kızarmış et aroması, yavaş pişirilmiş etleri anımsatan zengin, tuzlu bir tat sağlayan bir baharat karışımıdır. Soslara, çorbalara ve vejetaryen yemekl...
Et sosis
Et sosis, Monte Safira'nın titizlikle ve özenle hazırladığı klasik bir Portekiz sosisidir. En kaliteli yerel etlerden üretilen bu sosis, geleneksel ba...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play