Fransa, Biguglia
...100 g için besin değerleri enerji (kcal) = 862 erji (Kj) = 3545 yağ (g) = 95, bunlardan doymuş yağ asitleri (g) = 13.2 karbonhidrat (g) = 0, bunlardan şekerler (g) = 0.4 protein (g) = 0.2 tuz (g) = 0.5 Durum: Yeni İÇERİK: %95 Korsika zeytinyağı, %0.4 kurutulmuş keme mantarı, %0.006 sarımsak, %0.004 yabani maydanoz, tuz, karabiber Miktar: 25 cl Menşei: Korsika...
Fransa, Villeneuve Sur Lot
AQUITAINE BIOLOGIE, profesyonellere yönelik organik dondurulmuş ürünlerin dağıtımında 20 yılı aşkın bir süredir uzmanlaşmıştır. AQUIBIO markamız, bugün organik mağazalar, toplu yemek hizmetleri ve işleyiciler tarafından tanınmakta ve tercih edilmektedir. AQUABON markamız, organik olmayan tüm balık ve kabuklu deniz ürünleri ihtiyaçlarınızı karşılamaktadır. AQUITAINE BIOLOGIE, profesyonellerin başla...
...Ton balıklı dolmalık biberler 2.9 kg ızgara sebze antipastileri PACA bölgesi Marsilya Fransa Ton balıklı dolmalık biberler, aperatif olarak ya da bir yemeğe eşlik etmek için tüketilebilir. İçindekiler: Biber (38%), ayçiçek yağı (37%), ton balığı (18%), sirke, tuz, şeker, kapari, sızma zeytinyağı, sarımsak, maydanoz, fesleğen. Antioksidan askorbik asit E300. Asidite düzenleyici sitrik asit E330...
Fransa, Sète
...Persilye soslu Saint Jacques deniz tarağı: Saint Jacques deniz tarağını limon suyu ile ıslatın, hafifçe tuzlayın ve biberleyin. Maydanozu doğrayın. Sarımsağı soyun ve ezin. Karıştırın. Bir tavada yağı ısıtın ve deniz tarağını her iki tarafını 1-2 dakika kızartın. Sarımsak/maydanoz karışımını ekleyin ve karıştırın. Beyaz şarap ile deglaze edin ve 2 dakika kadar azaltın. Sıcak servis edin, harika bir lezzet!
Fransa, Les Pavillons-Sous-Bois
...İçindekiler (malzemeler); %48 erimiş peynir (süt) (yüzde 45 süt tozu, orijinal rennet [peynir (süt), %29 camembert (süt), su, tereyağı (süt), eriyen tuz proteinleri (E452, E331), nişasta, tuz], un (buğday, maltlanmış arpa), su, kanola yağı, tuz, kabartma maddeleri (E450, E500), ayçiçeği yağı, sirke, maya, emülsifiye edici maddeler (E471 (kanola), E322) kampanyalardan, kuru maydanoz hazırlığı; fritöz; 2’30 dakika 175°C’de kızartın, fazla pişirmeyin. Ürünleri, altın rengi alana kadar kızartın veya pişirin.
Fransa, Champigny-Sur-Marne
... - Safou - Ananas - Muz - Plantain Muz - Avokado Bir toptancı, süpermarket, safou yağı veya mango yağı üretim şirketi misiniz? Bir fırın, restoran veya başka bir tür işletme mi? Daha fazla bilgi için hemen bizimle iletişime geçin ve siparişinizi verin. Size her türlü miktarı sağlayabiliriz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play