...Çörek otu, yoğun siyah renkte ve kokusuz olan çok küçük bir tohumdur.
Çörek Otu Tohumlarının Mutfaktaki Kullanımları:
Çörek otu tohumları, pişirme işleminin sonunda bütün veya ezilmiş olarak serpilir; bu sayede kavrulmuş sebzeleri, balığı, ızgara eti veya pirinci lezzetlendirmek için kullanılır. Ayrıca, soğuk sosları, örneğin mayonez veya yoğurt sosunu zenginleştirmek için de mükemmeldir.
Çörek Otu Tohumlarının Faydaları:
Sindirim, gaz giderici, spazm giderici, parazit önleyici…...
...İçindekiler:
- %100 Organik Elma Sirkesi (Pastörize Edilmemiş).
- Koruyucu İçermez, Alerjen İçermez
Kullanım Tavsiyeleri:
Kayısı ile ördek göğsü veya bir balık filetosu. Ancak vücut bakımı için de kullanılabilir: örneğin saç bakımı veya osteoartrit için.
Tavuk ve kabuklu deniz ürünlerinizi lezzetlendirmek için mükemmel olacaktır.
Salata sosları ve mayonez yapımında da kullanılabilir.
Bu ürün 25 cl, 50 cl, 1L, 3-5-10 litre küplerde ve 220 litre fıçıda mevcuttur.
Sipariş üzerine, 1000 litre konteynerde de temin edebiliriz.