Fransa, Paris
...Le Zaatar veya Za’atar, Farsça "kekik" anlamına gelir ve bir bakıma Levanten mutfağının Provence otudur. Bu, birkaç yüzyıldır var olan bir Orta Doğu baharatıdır. Malzemeler bölgeden bölgeye değişiklik gösterse de, zaatar genellikle kekik, origan veya mercanköşk, sumak ve susam tohumları içerir. Bazı mutfaklarda nane, kekik veya hatta sarımsak tozu veya kişniş tohumları da bulabilirsiniz. Zaatar, mutfakta çok sayıda kullanıma sahip oldukça çok yönlü bir karışımdır. Boyutlar: 5 x 4 x 4 cm Net ağırlık: 10 g Hacim: 30ml...
Fransa, Saint Christol De Rodières
...İçindekiler: - Kahverengi hardal tohumları - Alkol sirkesi - Deniz tuzu - %14 bitki (fesleğen, kekik, biberiye, mercanköşk, nane) - Su - Koruyucu içermez Kullanım önerileri: Bu beş bitkili hardal, Provence lezzetleriyle ızgaralarınızı, fırın yemeklerinizi, sıcak veya soğuk etlerinizi ve marine edilmiş yiyeceklerinizi tamamlayacaktır. Izgaralarınıza, fırın yemeklerinize ve kuzu butlarınıza sürerek yumuşaklıklarını koruyabilir veya ton balığı tartının tabanında kullanabilirsiniz... harika bir lezzet. Bu ürün ayrıca 100 g ve 200 g'lık kavanozlarda da mevcuttur.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play