Fransa, Val De Cognac
... (Fransa), Organik ve Adil Ticaret Şeker Kamışı (Brezilya), Limon Keki Otu (Fransa) Soğuk servis edilmesi önerilir, tek başına veya kokteyl olarak, hem aperitif hem de digestif olarak. Boyutlar: 10 × 10 × 19 cm Macerasyon: Minimum 4 ay Alkol Derecesi: 33.6° Ağırlık: 1.2 kg...
Fransa, Pont D Ain
...Güzel şık elbise, çok meyvemsi, çiçeksi, güzel bir burun ve damakta çok uzun. Durum: Yeni ürün Ülke: Fransa Üretim bölgesi: Provence Adlandırma: Bandol Rosé AOC Organik Yıl: 2020 Alkol: 13,5° Hacim: 600cl...
...Bu şarap harika olarak adlandırılabilirdi, ama ben Mucizeyi tercih ettim. Gerçekten de, onun üretiminde kullanılan üzümler, 120 yılı aşkın bir geçmişe sahip küçük bir parselden toplandı. Kesilmek üzere olan bu bağa ikinci bir hayat vermek istedim ve yıllar içinde bu parselin yeniden üretim yapmasını sağlayan organik gübrem Bactériosol sayesinde oldu.
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
... Şarap bağı: 7 nesildir ailede olan Bodillard şarap bağı, Beaujolais ile Mâconnais arasında yer alan 7 şarap üretim bölgesine yayılmış 14 hektarlık bir alandan oluşmaktadır. Bazı şaraplar zaten Organik Tarım sertifikasına sahipken, yakında hepsi bu sertifikayı alacaktır. Parsellerin çeşitliliği, bağın farklı toprak türlerini (granit kumları, şist vb.) kapsamasını sağlamakta ve dolayısıyla çeşitli karakterlere sahip şaraplar üretmektedir. Hacim: 75cl Tür: Beyaz şarap Üzüm çeşidi: %100 Chardonnay AOC: Saint-Véran Saklama: Şu anda içilebilir ve 2028'e kadar saklanabilir Servis sıcaklığı: 10-12°C...
Fransa, Caudiès De Fenouillèdes
...Ad: IGP Côtes Catalanes Üzüm Çeşidi: %100 Chardonnay Toprak: Üzümler, Boulzane Vadisi'nin altındaki killi-kalkerli yamaçlardan gelmektedir. Bazı yerlerde, şist tabanı şaraba karmaşıklık katmaktadır. Bağların Yaşı: Bağlar, 1980'lerin başında dikilmiştir. Bu, Roussillon'da dikilen ilk Chardonnay'lerdi! Üretim: 48 saatlik soğuk bir durulamanın ardından, şıra doğrudan Fransız meşe fıçılara (yüzde 25...
Fransa, Lys Haut Layon
... bulunmaktadır. Vendanges : Manuel. Vinification: Yumuşak pneumatik presleme. FA ve FML. Şarap yapımında sülfür yok. Elevage: Tank. Mise en bouteille: Şarap üretim yerinde. Volume: 75 cl Alcool: 12° Dégustation: Belirgin altın rengi! Koku: sileks, akasya, şekerlenmiş narenciye ve ruşeym, iris kökü ve yeşil çay! Damakta belirgin ve ballı ama aynı zamanda mineralli bir tat.
Fransa, Auxerre
...Üretim: Bu şarap, Fransa'nın güneyindeki bağlardan elde edilmiştir ve olağanüstü güneş ışığı ve doğal olarak üzüm bağlarındaki hastalıkları uzaklaştıran güçlü bir rüzgar (mistral) ile Akdeniz ikliminden faydalanmaktadır. Organik tarım, biyolojik çeşitliliğin korunmasını teşvik eder. Böylece, bağlar kuşlar için gerçek Doğa Koruma Alanları haline gelir; burada ideal yaşam koşulları bulurlar...
Fransa, Cessenon Sur Orb
... sertifikalandırılmıştır. 1996 yılında, bölgeden etkilenen İsviçreli şarap üreticileri Eric ve Isabelle Perret, organik tarıma olan tutkularıyla birlikte, alanı devralarak onu yavaş yavaş yeniden yapılandırmış ve bu şekilde bölgenin önde gelen şarap üretim merkezlerinden biri haline getirmişlerdir.
... tarımın ürünü olan bu şaraplar, bu tarihi bölgenin soylu üzüm çeşitleri olan Merlot (yüzde 80), Cabernet Franc (yüzde 17) ve Cabernet Sauvignon (yüzde 3) için en iyi ifadedir. Temiz bir tarım uygulamasına yönelik güçlü toplumsal beklentilere yanıt vermek amacıyla, 19 Ağustos 2019'da organik tarıma geçiş yapılmış ve böylece terroirimizin ve onun özgünlüğünün daha fazla ön plana çıkması sağlanacaktır...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play