...kırmızı mısırdan elde edilen A sınıfı 100% yerel semolina, Lot-et-Garonne bölgesinden. İnsan gıdası olarak, özellikle atıştırmalık endüstrileri, kahvaltılık gevrekler için kullanılan mısır semolinası, doku, tatlar ve belirli besin değerleri açısından organoleptiközellikler sunar.
...Amaç: Onaylanmış bir endüstriyel ölçek sağlamak ve ölçüm raporu, tam yük testi ve gerçek ürünler ile birlikte sunmak
Ölçek Doğrulama Metodolojisi
Yerinde değerlendirme: Alışılmış ölçek ile tam yükte bir otoklav ile izleme
Test aşaması:
– döngü değişikliği
– sonuçların izlenmesi ve analizi
Doğrulama süreci:
– organoleptik kalitelerin kontrolü
– ölçüm noktalarının çoğaltılması ile hedeflerinize ulaşımın doğrulanması
TAAHHÜTLER
Hızlı düzenlemelerin uygulanması
Ambalajlarınızın bütünlüğünün garanti edilmesi
Performansların tekrarlanabilirliğini sağlayan metodolojik öneriler...
...Yeni hasat: Lagar de Soto, 2019 "Extrema Selección" ödülü ile Estrémadure'nin En İyi Organik Sızma Zeytinyağı seçildi.
2018/2019 yeni hasat - Bu bir yerel ürün olduğundan ve bir karışım olmadığından, organoleptiközellikler her yıl değişiklik gösterebilir. 140 yıllık bir aile değirmeninden elde edilen filtre edilmemiş organik sızma zeytinyağı ''LAGAR de SOTO''. Zeytin çeşidi, esasen...
...Kara trüf, ana ağacın köklerine bağlıdır. Ağaç, mantara şekerler sağlarken, mantar da ağaca mineral tuzları sunar.
Olgunlaştığında, piramidal siyah pullarıyla tanınır. İnce ve karmaşık aroması, orman altı, toprak ve humus kokularının karışımını, kavrulmuş kuru meyvelerle süsler.
Bu olağanüstü organoleptiközellikler ve nadirliği, bu trüf kategorisini ince, güçlü ve unutulmaz bir gıda haline...
...ALEPEO'nun 500ml'lik gül suyu kokulu Aleppo duş sabunu, yüzü ve vücudu nazikçe temizleyerek, gül suyu ile hoş bir ferahlama hissi sağlar.
Saf zeytinyağı ve defne meyvesi yağı içeren bitkisel bileşimi sayesinde, Aleppo duş sabunu cildin gelişimini desteklerken, cildin yumuşak ve ipeksi kalmasını sağlar.
Bu duş sabunu, hassas, alerjik ve reaktif ciltler dahil olmak üzere tüm cilt tiplerine saygı göstererek günlük temizlik için idealdir.
Organoleptiközellikler
Referans:BN0606
Görünüm:Sıvı sabun
Renk:Sarı
Koku:Gül suyu kokusu...
...Ürün Tanımı: Korunan Menşei Belgesi (D.O.P.) olan çiğ süt peyniri.
OrganoleptikÖzellikler:
• Görünüm: Daha az veya daha yoğun pembe renkte, pürüzlü bir kabuk; hamur, tipik yeşil damarlarla birlikte saman sarısı bir renge sahiptir; yenmeyen kabuk.
• Dokunma: Hamurun kıvamı oldukça yumuşaktır.
• Koku: Hoş ve iştah açıcı.
• Tat: Kendine özgü ve yoğun.
İçindekiler:
• "Gorgonzola Peynirini Koruma...