Fransa, Montelimar
...Montélimar Nugatı ile Badem ve Çikolata Kreması, kavrulmuş bademlerimiz ve Montélimar nugatı ile ince bir karışımdır. Nugatın özgünlüğü, çikolata ve bademlerin lezzetiyle birleşerek pürüzsüz, lezzetli bir hamur oluşturur. Palm yağı içermeyen kremamız gerçek bir keyif sunar. Kısıtlama olmaksızın sürün!
Fransa, Saint Orens De Gameville
... arasında, mevcut olanlara göre şunları bulabilirsiniz: - Bitter çikolata - Çikolata ve fındık - Antep fıstığı - %100 Arabica kahve - Tonka fasulyesi - Madagaskar Bourbon vanilyası - Siyah frenk üzümü - Limon - Lot bölgesinden ahududu - Passiflora Meyvesi Serin bir yerde, buzdolabında 4°C'de saklayın. Tavsiyemiz: Makaronları yumuşak bir şekilde tatmak için, tüketmeden 30 dakika önce oda sıcaklığında bekletin. DDM: Tercihen 5 gün içinde tüketilmelidir. Referans: MACARONS-COFFx9...
Fransa, Cesson-Sevigne
...Madagaskar vanilyası arasında öne çıkan bir seçenek olan siyah TK vanilyamız, kahverengi-kırmızımsı rengi ve nem içeriği ile dikkat çekiyor. Bu olağanüstü ve aranan malzeme ile gurme siyah vanilyaya benzersiz bir alternatif keşfedin. Renk: Koyu kırmızıdan siyaha Doku: Pürüzsüz, nemli, hafif yağlı Aroma: Keskin vanilya ve bitter çikolata tadı Boyut: 18-22 cm uzunluğunda Ağırlık: 3-5g her bir baklada Nem oranı: %28-33 Vanilin oranı: %1.6 ile %2.4 arasında...
Fransa, Yssingeaux
...Gianduja: çikolata/fındık ezmesi Nougat: nougat ezmesi, çıtır veya pürüzsüz Tiramisu: fındık, kahve, Marsala...
Fransa, Talant
...Manyetik kalıp çift penguen, yeni kalıp serimizin bir parçasıdır; küçükleri ve büyükleri eğlendirmek için tasarlanmış iki penguen. Bileşim: Bu profesyonel çikolata kalıbı enjeksiyon plastikten yapılmıştır. Çikolataya parlaklık kazandırır, çikolata figürlerinin kalıptan çıkmasını kolaylaştırır. Çikolata kalıbınızın şeffaflığı, parçalarınızı kolayca süslemenizi sağlar. Kullanım önerisi: Pürüzsüz...
Fransa, Carpentras
...80g çikolata. Sütlü çikolata, fondan ve pürüzsüz, en büyük gurme için yapılmıştır. İÇİNDEKİLER: 0 KURUYEMİŞ, GLUTEN VE SÜT İZLERİ İÇEREBİLİR. Serin ve kuru bir yerde, 15 ile 18 °C arasında saklayın.
Fransa, Airon-Saint-Vaast
... Yoğun tatların hayranları, dökme ekşi şekerlerimizi sevecekler. Jelatinli dokuları, heyecan verici bir asidite barındırır ve çeşitli renkler ve şekillerde sunulur, böylece çeşitli ve heyecan verici bir tat deneyimi yaşarsınız. Çikolata koleksiyonumuz duyularınızı büyüleyecek. Popüler çikolatalarımızı ve çikolatalı lezzetlerimizi keşfedin, yılın her döneminde tatlı isteklerinizi gidermek için. Tatlı deneyiminizi, lezzetli aksesuarlarımızla tamamlayın. Sevimli peluşlarımıza kapılın veya Haribo jelatinleri hayranları için mükemmel olan parfümlü mumlarımızla evinize tatlı bir dokunuş ekleyin.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play