...SENTETİK LİF PEYNİR BEZİ
Sentetik liflerden yapılan peynir bezlerimiz, kalıpları doldurmak, süzmek, preslemek ve peynir altı suyunu almak için kullanılabilir...
Sentetik liflerin özellikleri:
Asitlere karşı çok iyi direnç, kolay bakım
Özellikler:
Peynir altı suyunun daha homojen süzülmesi
Süzme sürecini destekler
Peynir altı suyunun dağılımını teşvik eder
Süzme suyunun çıkışını kolaylaştırır
Kalıplarda yapışmayı önler
Morgée kabuklu peynirlerin daha iyi bakımını destekler ve sağlar
Fonksiyonlar: Süzme, Şekillendirme, Filtrasyon, Presleme, Süzme
Meslekler: Olgunlaştırma, Süt İşleme – Peynircilik...
...Servi Doryl tarafından geliştirilmiş tarihi bir ürün yelpazesi, preslenmiş peynirler üretmek için tasarlanmıştır. Enjeksiyonla üretilen kalıplar ve kapaklar, ince kare bir dokuya ve konik deliklere sahip polipropilen kopolimerden yapılmıştır.
Farklı boyutlar stokta mevcuttur: yuvarlak ve dikdörtgen modeller.
Boyutlar: 250 mm'ye kadar
Peynir Ağırlığı: 200g'dan 5 kg'a kadar...
...Süzme işlemi, tahliye tankı ile kalıba dökme arasında hızlı bir şekilde gerçekleşir.
Karpuz kuyruğu, süzme işlemi sırasında peynir altı suyunun homojen bir şekilde dağılmasını sağlar.
Peynir altı suyu, çatlaklı ızgara ile süzülür.
Kapatma levhası ile ayarlama imkanı vardır.
Kalıplara besleme, masa veya konveyör ile yapılır.