Fransa, Raucourt Et Flaba
...Bükme ve soğuk şekillendirme Borunun çapı 5 ila 6 mm, kalınlık 0,7 mm Tel çapı 5 ila 6 mm Yüzey işlemesi ihtiyaçlara ve/veya şartnamelere göre...
...SENTETİK LİF PEYNİR BEZİ Sentetik liflerden yapılan peynir bezlerimiz, kalıpları doldurmak, süzmek, preslemek ve peynir altı suyunu almak için kullanılabilir... Sentetik liflerin özellikleri: Asitlere karşı çok iyi direnç, kolay bakım Özellikler: Peynir altı suyunun daha homojen süzülmesi Süzme sürecini destekler Peynir altı suyunun dağılımını teşvik eder Süzme suyunun çıkışını kolaylaştırır Kalıplarda yapışmayı önler Morgée kabuklu peynirlerin daha iyi bakımını destekler ve sağlar Fonksiyonlar: Süzme, Şekillendirme, Filtrasyon, Presleme, Süzme Meslekler: Olgunlaştırma, Süt İşleme – Peynircilik...
Fransa, LANGEAIS
...Servi Doryl tarafından geliştirilmiş tarihi bir ürün yelpazesi, preslenmiş peynirler üretmek için tasarlanmıştır. Enjeksiyonla üretilen kalıplar ve kapaklar, ince kare bir dokuya ve konik deliklere sahip polipropilen kopolimerden yapılmıştır. Farklı boyutlar stokta mevcuttur: yuvarlak ve dikdörtgen modeller. Boyutlar: 250 mm'ye kadar Peynir Ağırlığı: 200g'dan 5 kg'a kadar...
Fransa, Creissels
...Süzme işlemi, tahliye tankı ile kalıba dökme arasında hızlı bir şekilde gerçekleşir. Karpuz kuyruğu, süzme işlemi sırasında peynir altı suyunun homojen bir şekilde dağılmasını sağlar. Peynir altı suyu, çatlaklı ızgara ile süzülür. Kapatma levhası ile ayarlama imkanı vardır. Kalıplara besleme, masa veya konveyör ile yapılır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play