Fransa, Eragny
...organik ve vegan ilk pastane laboratuvarıdır. Amacımız, daha sağlıklı, daha dengeli ve herkes için uygun yeni bir beslenme tarzı sunmaktır. Cookiserie'de yalnızca organik, vegan ve glutensiz pastacılık yapıyoruz. Glutensiz beslenmede yasaklanan 5 alerjen (buğday, arpa, çavdar, yulaf, tritikale) laboratuvarımızdan tamamen çıkarılmıştır. Bizden sipariş verdiğinizde, kurabiyelerinizde kesinlikle...
Fransa, Labeuvrière
...Fransız fırıncılığının ustalığından doğan Délifrance'ın Le Pain Héritage serisi ekmekleri, taş tabanlı bir fırında pişirilerek taze bir iç ve karşı konulmaz bir çıtırlık kazandırır. Bu seri, paylaşmaya uygun ekmekler, sandviç ekmekleri ve bireysel ekmekler içermekte olup, üç eşsiz ve lezzetli tarifle sunulmaktadır: Tahıllı (meyvemsi ve kavrulmuş notaları ile tahıl tohumlarının çıtırlığı), Poolish (nazik tahıl ve tatlı badem aromalarıyla) ve Ekşi Mayalı (daha belirgin notalarla: hafif bir asidite, çavdar ve ekşi maya notalarıyla).
...Royaumeix'te buğday, çavdar ve einkorn gibi tahıllar yetiştiriyoruz ve bunları taş değirmenimizde un haline getiriyoruz. Bu üretim, el yapımı ve odunla ısıtılan fırında pişirilen çeşitli ürünlerimizi, doğal veya tohumlu ekmeklerimizi, ayrıca çörekler ve unlarımızı yapmamıza olanak tanıyor. Özel Ürünler: Doğal veya tohumlu buğday unu ekmekleri, einkorn ekmeği, çavdar ekmeği, köy çörekleri, sandviç ekmeği, tohumlu fougasse, unlar, tortillalar ve einkorn kabukları;...
Fransa, Cluses

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play