...Pasta ve tatlılar, Stéphane Glacier'in okulu, hem amatörler hem de profesyoneller için ağız tadı mesleklerine yöneliktir. Stéphane Glacier, profesyonellere yıl boyunca belirlenen bir takvime göre pasta, şekerleme ve çikolata alanlarında gelişim kursları sunmaktadır. Stéphane Glacier, şef pastacısı Jérôme Le Teuff ve çok tanınmış ondan fazla yetenekli eğitmenle birlikte yaklaşık kırk kurs düzenlemektedir. Okul ayrıca, zanaatkarların yerinde eğitimler ve Fransız pastacılık sanatını hem Fransa'da hem de yurtdışında tanıtmak amacıyla büyük markalar için gösterimler de sunmaktadır.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play