...Terroir: Şist üzerinde kil ve çakıl toprak
Durum: Yüksek layon
Üzüm, ardışık seçimlerle manuel olarak hasat edilir.
Şarap yapımı
Alkol fermentasyonu fıçılarda gerçekleştirilir ve olgunlaşma süresi 18 aydır.
Artık şeker: 210 g/litre
Alkol derecesi: 12.5
Tadım sıcaklığı: 10 ile 12°C arasında
Burun: Sarı
Burun: Ayva notaları
Ağız: Şekerlenmiş meyveler, ayva ile zengin bir final
Saklama potansiyeli...
...Açık ve etkileyici bir burun, etli beyaz meyve notalarıyla. Yumuşak bir saldırı, meyvemsi, iştah açıcı ve çıtır bir ağız, güzel bir tazelikle sonlanıyor.
Alan: DOMAINE DE LA TOUR BLANCHE
Appellation: AOC Alsace
Bölge: ALSACE
Renk: Beyaz
Üzümler: %100 Pinot Blanc
Yetiştirme yöntemi: Sürdürülebilir tarım
Karakter: Kuru
Hacim: 75cl
Yıl: 2019
Ağırlık: 1 kg
Kuru beyaz karakter: Mineral...
...Solunum koruma maskesi
Boyada ve incelticilerde bulunan izosiyanatlara karşı solunum koruma maskesi. Burun ve ağız etrafında mükemmel uyum. Kullanım süresi 40 saat ile sınırlıdır. UNE-EN 140 standardına uygundur, CE işareti: 0159. 2 adet A1 aktif karbon filtresi ve 50 adet P2 ön filtre ile birlikte, hermetik bir kutuda tekli olarak teslim edilir.
Uygulamalar Sol: Onarım & harç
Uygulamalar Ahşap...
...Propolis, vücudun savunma sistemini güçlendirmesi, kış hastalıklarıyla başa çıkmamıza yardımcı olması, boğaz ağrılarını, kulak-burun-boğaz ve akciğer rahatsızlıklarını hafifletmesi ile bilinir. Ayrıca, diş ve diş eti rahatsızlıklarında ağız gargarası olarak sıkça önerilmektedir. Dış uygulamalarda ise, propolisin yar healing ve enfeksiyon önleyici özellikleri, kesikler, çatlaklar, yanıklar, güneş yanıkları ve daha az ciddi cilt rahatsızlıklarında etkili olmasını sağlar.
...MİLLESİME : 2020
ÜZÜM ÇEŞİDİ : Sauvignon blanc.
TOPRAK : Kil-sabunlu.
ŞARAP YAPIMI VE OLgunlaşma : Nazik presleme. Meyvenin aromatik gençliğini korumak için düşük sıcaklıkta fermantasyon. İnox tanklarda ince tortuda olgunlaşma.
APELLASYON : IGP Val de Loire Sauvignon.
TADIM NOTLARI : Parlak, yeşil yansımaları olan açık sarı renkte. Yoğun, zarif bir burun, çiçeksi notalar (genêt, bağ çiçeği) ve narenciye (greyfurt) ile. Canlı, uyumlu ve taze bir ağız.
YEMEK/ŞARAP UYUMU : Başlangıçlar, deniz ürünleri, balıklar.
SERVİS SICAKLIĞI : 8°C.
6 adet 75cl şişe içeren karton...
... kazandırmaktadır.
Tadım: Üzümlerin geldiği terroir, şaraba güzel bir canlılık ve tazelik kazandırmaktadır. Narenciye (lime, greyfurt) aromalarıyla dolu burun ve ağız, bu şarabın belirgin mineralitesi (kibrit taşı, sileks) ile tuzlu notalarına dayanır.
Mevcut Yıl: 2021...
...Bakteriyel filtreleme etkinliği %98'den fazladır.
3 katmandan oluşur ve mükemmel bir nefes alma kolaylığı sunar.
Bu cerrahi maskenin sabitlenmesi, kulakların arkasına geçiren lateks içermeyen lastiklerle sağlanır; bu da hızlı ve kolay bir şekilde takılmasını sağlar.
Uzun bir burun klipsi, maskenin mükemmel bir şekilde ayarlanmasını ve yerinde kalmasını sağlar ve buğulanmayı azaltır (özellikle gözlük takanlar veya mikroskop altında muayene olanlar için önemli bir noktadır).
Kategoriler: Maske, Tüm ürünler
Mevcut renk: mavi...
... ve suyundaki bileşenlerin iyi bir şekilde çıkarılmasını sağlayan küçük konteynerlerde fermente edilmiştir. Hasat, FA'nın sonuna kadar günde 2 kez delik açılarak işlenmiş ve ardından ince taneli meşe fıçısına aktarılmıştır.
Burun: Açılışta hafif, ardından kiraz, trüf ve reçel meyveleri aromaları ile karmaşıklaşmaktadır.
Ağız: Ağızda güzel bir tatlılık, reçel kirazı notaları ve ipeksi, iyi...
...
Renk, altın yansımalarla parlaktır. Burunda iyi bir yoğunluk vardır ve olgun sarı meyve aromaları, taşlı mineral ve ince bitkisel notalarla tamamlanmaktadır. Damakta, başlangıç yuvarlak ve tazedir, ardından ağız ortasında büyük bir hacim gelir; hoş bir gerilim uyum içinde yerleşir, genel his sağlamdır ve limon ile taşlı mineral tatlarının uzun bir retro-burun ile sona erer.
...Burun aromatik ve yoğunluk, güç, zarafet, karmaşıklık sunuyor.
Karamelize şeftali, portakal, açık tütün, rancio, armut, biber ve hafif bir hamur işi notası buluyoruz. Ağız meyvemsi, yumuşak, dengeli, doyurucu, havadar bir tarafı var ve zarafet, zenginlik, dinamizm ve tazelik sunuyor.
İyi bir uzunluk ve kalıcılık. Ağız bitimi havadar ve güçlü.
...GÖZ: Güzel, derin ve berrak bir mor elbise. Hafif nar çiçeği yansımaları.
BURUN: Yoğun, ince ve zarif, kırmızı meyve (çilek, frenk üzümü) reçel aromalarını daha baharatlı notalarla harmanlıyor.
AĞIZ: Yumuşak ve yağlı bir başlangıç, ağzı mükemmel bir canlılıkla dengeliyor. Tanenler, oldukça belirgin ama büyük bir zarafetle, önümüzdeki yıllarda mükemmel bir olgunlaşma yeteneği kazandıracak.
kırmızı şarap: AOC...
... kazanır.
Şarap ustamız Hervé Damoiseau, bu ince ve gurme karışımın organoleptik özelliklerini sürekli olarak yeniden üretmek için titiz bir şekilde çalışmaktadır.
TADIM NOTLARI
Renk: amber
Burun: BBQ, vanilya, tarçın ve portakal reçeli notaları
Doku: kuru
Ağız: kuru ve odunsu, baharat ve tütsülenmiş notalar
Final: narenciye, tütsülenmiş ve acı portakal üzerine.
...
Minimum %95 oranında parçacık filtreler ve içeriye doğru %8'den az sızıntı sağlar.
Morfolojik uyum için burun klipsi: FFP2 maskesi satın alarak burun, ağız ve çeneyi kapatabilirsiniz.
FFP2 maskesi, 8 saate kadar takılabilir. Maske takmanın, mevsimsel bulaşma veya koronavirüs gibi daha geniş bir salgın durumunda gerekli olan ilk koruyucu önlemlerden biri olduğunu hatırlatırız.
...hafif baharatlar ve vanilya ile zarif bir şekilde vurgulanmış. Ağız, etli, yuvarlak ve hacimli olup, uzun baharatlı bir finalle devam eden şekerli bir meyve tadı sunuyor.
Accords mets-vin Service : Soslu balıklar, kuzu tandır, mantarlar
Conservation Particularité 8-10°C
Şimdi içilebilir veya 5 yıl içinde tüketilebilir.
Cuvée'nin adı, Réserve du Prieuré, bağların çevresindeki eski manastıra ve Notre Dame şapelinin referansını taşımaktadır.