Fransa, Pacy-Sur-Eure
... brülée, kırmızı meyve crumble, badem parçaları, Noel baharatları, tonka fasulyesi, yasak meyve, yulaf sütü - bal, lolipop, frambuaz & menekşe makaron, madeleine, çilek malabar, bal, mojito, gurme yaban mersini, nugat, nutella, zencefilli ekmek, kızarmış ekmek, Breton paleti, panettone, şeftali - krema, pina colada, antep fıstığı, aşk elması, patlamış mısır, çilek patlamış mısır, praline rocher, spekulos, elmalı tart, tatin tartı, tutti frutti, vanilya - tarçın, vanilya - çilek, Noel sıcak şarabı...
...Ağırlık: 150gr mum + / - 30 saat yanma süresi Soja bitkisel mumu ve Grasse'de üretilen parfüm, Avrupa IFRA standartlarına uygun olarak sertifikalandırılmıştır. Etil ftalat içerir. CMR maddeleri (Kanserojen, Mutajen ve Reprotoxik Maddeler) içermediği garantisi verilmektedir. *Tüm mumlar el yapımıdır, bu nedenle alınan ürün fotoğraftakiyle tam olarak aynı olmayabilir. Notlar: Vanilyalı Baş: süt/şeker Kalp: hindistancevizi/badem Alt: vanilya/tonka fasulyesi...
Fransa, Furiani
...İÇERİK Sütlü çikolata %33.6 (şeker, kakao yağı, tam süt tozu, kakao hamuru, emülgatör: soya lesitini, doğal vanilya aroması), canistrelli (buğday unu, beyaz şarap, alkol, ayçiçeği yağı, tuz), feuilletine (buğday unu, şeker, anhidrit süt yağı, süt proteini, tuz, arpa malt unu, kabartma tozu: E500II), kuru meyveler (badem, fındık), glikoz şurubu, narenciye, sorbitol, passion fruit, çay (rooibos, nepita, rezene, nane), rom, badem ezmesi, UHT krema, gluten, doğal renklendiriciler. Referans: EC240LAIT...
Fransa, Saint Cannat
... ikinci bir fermantasyon ile karakterize edilen geleneksel yöntem olarak adlandırılmaktadır. Alkol: %12 Artık şeker: 10-12 g/L DÉGUSTATION Açık ve parlak sarı renkte. Taze ve "ağızda" badem notaları ile birlikte bir burun. Ağızda cömert bir his, ardından güzel bir final. Tazelik ve meyve aromaları zarif bir şekilde harmanlanıyor. Bu köpüklü Bourgogne, aperatif için idealdir ve balık ve kabuklu deniz ürünleri yemeklerinizi mükemmel bir şekilde tamamlayacaktır. Servis için ideal sıcaklık: 6-8°C...
Fransa, Nice
... etkisi yoktur! Bloom&Cie Çikolatası nasıl tüketilir? Bloom&Cie CBD Çikolata tabletini açın 1 veya 2 kare (ya da daha fazla mı?) yiyin Tüketimden sonra çikolatayı kutusunda saklamayı unutmayın Bloom&Cie CBD Çikolatanızı açıldıktan sonra maksimum 2 ay saklayın İçindekiler Bitter çikolata (Kakao ezmesi*, şeker*, kakao yağı*), badem, fındık, ceviz, antep fıstığı, kızılcık, kuru incir, MCT hindistancevizi yağı, CBD (kannabidiol kenevir ekstresi), terpenler ve bolca sevgi! Tat: Yoğun çikolata %71 kakao CBD: Kare başına 10mg...
Fransa, Le Bignon Mirabeau
... olarak veya soda ile seyreltildiğinde soğuk servis edilir. UME LIKÖRÜ (UMESHU) Malzeme: alkol, shochu (pirinç likörü), umes şurubu (Prunus mume), şeker. %15 vol. 720ml Açıldıktan sonra serin ve kuru bir yerde saklayın ve hızlıca tüketin. Olası tortular ürünün kalitesini etkilemez. Alkol bağımlılığı sağlığa zararlıdır, ölçülü tüketin.
Fransa, Paris
...Hardy VSOP Eski Romu, Atlantik kıyısındaki Caravelle yarımadasının kalbinde ve çevresindeki şeker kamışlarından üretilmektedir. En az dört yıl süren olgunlaşmanın ardından, bu eski rom geniş ve zarif, güçlü ve ince hale gelmiş, meyvemsi (badem, incir, hurma) ve kavrulmuş (kahve, mocha) notalar ile birlikte ince puro mahzeni notalarını ortaya çıkarmaktadır. Bu çok güzel denge, ağızda çok iyi bir yuvarlaklık ile doğrulanmaktadır.
Fransa, TERRASSON
...… Dönüştürülmüş bazı ürün örnekleri: doğal kuru meyveler, doğranmış kuru meyveler, kavrulmuş kuru meyveler, pastörize edilmiş kuru meyveler, antioksidanlı kuru meyveler, kabuğu soyulmuş/beyazlatılmış kuru meyveler, karamelleştirilmiş kuru meyveler, şeker kaplı kuru meyveler, çikolata kaplı kuru meyveler, kuru meyve karışımları, kuru meyve püresi, farklı boyutlarda kuru meyve parçacıkları/agglomeratlar, dondurulmuş meyve veya kurutulmuş meyve kaplamaları.
Fransa, Roeschwoog
... hazırlayalım! - Bunun yanı sıra, lezzetli Bredele'leri yapmak için gerekli tüm malzemeleri, gıda süslemelerini ve gurme ürünleri bulacaksınız: bal, reçel, un, baharatlar, pastacılık yardımları, şeker hamuru, badem ezmesi, gıda süslemeleri, azim yaprağı... - Ve elbette Bredele'leriniz için tüm malzemeler: 500'den fazla kurabiye kalıbı modeli, tam bir kalıp, tepsi, çerçeve, daire ve günlük pastacılık için aletler. - Ayrıca: Soufflenheim'dan toprak kalıplar (kougelhopf, langhopf, terrinler...), Alsas tarifleri kitaplarından bir seçki vb.
Fransa, Paris
...Ambre ve şeker, Paris'teki çikolata dükkanınız, lezzetli pralinli, ganajlı ve badem ezmeli çikolatalar sunmaktadır. Şekerleme bölümünde, tatlı severler sevdikleri yerel spesiyaliteleri bulacaklar: Aix calissons, meyve şekerleri, likörlü enginarlar, florantinler, badem ezmeleri. Tüm lezzetlerimiz en iyi üreticilerden titizlikle seçilmektedir. Formuna dikkat eden tatlı severler veya diyabetikler...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play