Fransa, Pacy-Sur-Eure
... brülée, kırmızı meyve crumble, badem parçaları, Noel baharatları, tonka fasulyesi, yasak meyve, yulaf sütü - bal, lolipop, frambuaz & menekşe makaron, madeleine, çilek malabar, bal, mojito, gurme yaban mersini, nugat, nutella, zencefilli ekmek, kızarmış ekmek, Breton paleti, panettone, şeftali - krema, pina colada, antep fıstığı, aşk elması, patlamış mısır, çilek patlamış mısır, praline rocher, spekulos, elmalı tart, tatin tartı, tutti frutti, vanilya - tarçın, vanilya - çilek, Noel sıcak şarabı...
Fransa, Arles
...Maison Lesage Provence meyvelerinden yapılmış reçel. Yeşil çay Earl Grey ile yapılan şeftali reçeli, %30'dan fazla şeker içeren ve %48,6 meyve içeren pişirme yöntemiyle elde edilmiştir. İçindekiler: Beyaz şeftali (%38,8), dehidre glikoz, şeker, bergamot (%9,8), yeşil çay Earl Grey, pektin, sitrik asit.
Fransa, Paris
...Eşsiz Pers lezzetlerine sahip el yapımı reçel için bireysel kavanoz. Reçellerimiz, 100g reçel başına 70g ila 80g yüksek meyve içeriğine sahiptir ve en yüksek kalitede ham maddelerle yapılmaktadır.
Fransa, Rivarennes
...Rivarennes'ten odun fırınında özel olarak pişirilmiş armut ve elma üreticisi. Loire şaraplarında rehidrate edilmiş armut ve elma üreticisi. Loire şaraplarında rehidrate edilmiş meyve üreticisi. Hypocras şarabı üreticisi. Loire şarapları ile pişirilmiş armut reçeli üreticisi. Şarap reçeli üreticisi. Pişirilmiş armut kreması (likör) üreticisi. Uyarı: Alkol bağımlılığı sağlığa zararlıdır.
... sütü ile peynir üreticisi: yerel mini keçi peyniri, keçi crottin... Koyun sütü ile peynir üreticisi: kalıplanmış koyun peyniri... Chavignol crottin üreticisi... Fransız tatlı krema üreticisi. Guérande tuzlu süt reçeli üreticisi;...
Fransa, Badefols Sur Dordogne
... ve kuru meyve işleyicisi olarak, domaine ayrıca organik çiftlik ve el yapımı ürünler (ceviz kreması, cevizli hardal, incir ve ceviz reçeli vb.) sunmaktadır. Le Domaine de la Barbe, sağlıklı, kaliteli ve lezzetli ürünler sunma garantisi vermektedir.
CONFITURES ET GOURMANDISES GONDOLO şirketi, profesyonel müşterilerine bir dizi reçel, bal, şarap reçeli ve Sauternes lezzetleri sunmaktadır. Meyve ve sebzeler yerel üreticilerden temin edilmekte ve reçel haline getirilmeden önce optimum olgunluk aşamasında seçilmektedir. Meyve ve sebzeler elle seçilmekte, dokularını ve tatlarını korumak için bıçakla kesilmekte, pişirme işlemi ise yüksek ateşte kazanlarda gerçekleştirilmektedir.
Fransa, Ars En Re
... gelmiştir! Heraudeau ailesinin hikayesi böylece başlamıştır. Bugün, Françoise ve oğlu Bertrand tarafından el yapımı olarak üretilen 60'tan fazla ürün, reçel, meyve püresi ve şurup bulunmaktadır. Sırrımız: kimyasal madde ve koruyucu içermeyen bir üretim!
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play