Fransa, LA RIVIERE DRUGEON
... salyangozlar. Ayrıca, ürünlere ve kaliteye saygı göstererek hazırlanmış özel ürünler sunuyoruz: kabuklu deniz ürünleri, midyeler ve pişirilmiş kurbağalar. Otomatik, verimli üretim süreçleri ile donatılmış atölyelerimizde 45 milyondan fazla salyangoz işlenmektedir; salyangoz üretim gereksinimlerine uygun, ham maddelerin, bileşenlerin ve nihai ürünlerin bakteriyolojik kontrolleri, hijyen ve salyangoz partilerinin izlenebilirliği sağlanmaktadır. Verimli bir üretim aracı, salyangozların seçiminde ve işlenmesinde titizlik.
Fransa, Toulouse
... sayısına göre şapka yapmak • Hamurları elle veya makineyle kesmek (restorana göre) • Hamur yuvarlamak (restorana göre) • Hamurları kutularda depolamak Pizza üretimi • Ahşap veya elektrikli fırını açmak ve temizlemek (restorana göre) • Hamur toplarını unlamak ve açmak • Belirli sayıda açma hazırlamak • Sosu "salyangoz" şeklinde yaymak, malzemeleri tartmak • Siparişlere ve tarif kartlarına göre...
Fransa, Coulounieix Chamiers
...VALCOLY, değerli ürünlerden, örneğin Saint Jacques kabuğu, salyangoz, trüf gibi, özgün tariflerin tasarımına odaklanan genç bir şirkettir ve bu gastronomik ürünleri profesyonellere pazarlamaktadır. Katma değeri: "cesurca" ürün gruplarını bir araya getirerek sıradanın dışına çıkan ve kutlamalık tarifler sunmaktır.
Fransa, Marcolès
... yapılmış fıçılarda olgunlaşma ve yaşlandırma süreci, onu gerçekten benzersiz bir hidromel haline getirir ve birçok şarap meraklısını şaşırtır. Apis Terrae hidromeli, örneğin aperitif olarak servis edilebilir, ancak özellikle başlangıçlar ve tatlılar ile birlikte, ördek ciğeri, kanatlı yemekler (salyangoz, karides...), peynirler, bitter çikolata, kuru meyveler gibi yemeklerle de eşlik edebilir. Bu...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play