Fransa, Amancy
...Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin, Haute-Savoie'de Amancy'de 30 yılı aşkın süredir Savoie bölgesine ait ürünler üretmekte ve dağıtmaktadır. Çevrimiçi satışta: - Geleneksel yöntemlerle tütsülenmiş el yapımı şarküteri ürünleri - Kuru sosisler - Sosisler - Diotlar - Kuru jambonlar - Üst kalite domuz eti Maison Alpin'de, bir lokmada gerçek Savoie ruhunun tadını çıkarmanızı istiyoruz...
Fransa, Frespech
...Aile şirketi SOULEILLES FOIE GRAS, nesilden nesile foie gras üretmektedir. Geleneksel bir yetiştirme, sağlıklı bir beslenme, hayvana saygılı bir besleme ve benzersiz bir ustalık, şirketin yüksek kaliteli ürünler üretmesini sağlamaktadır. Foie gras dışında, şirket müşterilerine terrinler, pâté'ler, foie gras kremleri, magretler, sosisler, grattonlar, gizzarlar, ördek şeritleri, ördek tournedosları, ördek sosisleri, ördek pirzolaları vb. sunmaktadır. Ayrıca, gurme yemekler de pazarlamaktadır.
Fransa, Prades
...Hullo Froid, oteller, kuru temizleme, hastaneler, huzurevleri, mağazalar ve tüm gıda sektörleri gibi yapılar için profesyonel soğutma ekipmanlarının kurulumu, satışı, onarımı, bakımı ve satışı konusunda 30 yıllık deneyime sahiptir. Hullo Froid'in yetkinlikleri, endüstriyel veya özel birçok yapıyı kapsamaktadır; soğutma ekipmanları, endüstriyel ve ticari soğutma; peynirler, jambonlar ve sosisler...
Fransa, Montreuil Bellay
Keyfiniz için, Usta Şarküteri Roger BODET, tüm yeteneklerini ve ustalığını geniş bir kuru sosis yelpazesi aracılığıyla keşfetmenizi sağlıyor. Doğal bağırsaklarda şekillendirilen sosisler, ardından yavaş yavaş lezzetlerin ve iyi bir kuru sosisin karakteristik yüzey çiçeklerinin gelişimi için ideal bir sıcaklığa getirileceği bir kurutma odasına yerleştirilir. Bu, en çok özen gösterilen aşamadır çünkü daha sonra titizlikle zamanlanmış aşamalarda soğumaları gerekir. Ardından, birkaç hafta boyunca sıcaklık ve nem koşullarının dikkatle izlendiği bir kurutma odasında olgunlaşma zamanı gelecektir.
Fransa, Servas
...tedarikçilerimizin ve hammaddelerimizin titiz seçimi, ürünlerin izlenebilirliği ve endüstriyel ustalığımız. Ürünlerimiz, Bresse'nin yerel tariflerinden ilham almakta ve özenle seçilmiş malzemelerle üretilmektedir. Jambon, siyah ve beyaz kan sosisi ve baş peynirleri, Bressan civierleri, Lyon usulü pişirilmiş sosisler ve andouillettes gibi birçok şarküteri ürünü üretiyoruz.
Fransa, Barbentane
Biz 7 nesildir el yapımı şarküteri üreticisiyiz. Şarküterimiz, ürünlerimizin tazeliğini garanti etmek için her hafta el yapımı olarak üretilmektedir. Koruyucu ve renklendirici içermeyen bu ürünler, bölgemizin lezzetlerini sunmaktadır. Kuru şarküteri: boğa sosis, rulo göğüs... vb. Pişirilmiş şarküteri: baş peynir, andouillettes, caillettes, vb. Izgaralarımız: andouillettes, sosisler (acı biber, kuzu nane, fesleğen vb.)...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play