Fransa, Cénac
...Elleme işlemleri elle yapılmakta, fermantasyon geleneksel yöntemlerle sıcaklık kontrolü altında gerçekleştirilmektedir. Fermantasyon süresince sabah ve akşam pigeage yapılmaktadır. Sonrasında, bu şarap 12 ay boyunca Fransız meşe fıçılarında olgunlaştırılmaktadır. Burun: Olgun, reçineli meyveler, vanilya ve kavrulmuş notalarla harmanlanmış. Ağız: Mükemmel bir dengeye sahip olup, yuvarlaklık ve...
Fransa, Laure-Minervois
...Viognier ve Roussanne karışımı. Çok hafif tatlı beyaz şarap, olgun meyve notalarıyla, kayısı gibi, aşırı yuvarlaklık olmadan güzel bir dengeye sahip, geniş ve etli.
Fransa, Pont D Ain
...Başlangıçta 7 yıl boyunca bourbon fıçılarında olgunlaştırılan The Bothy, ardından 125 litrelik küçük Amerikan meşe fıçılarında 2 yıl daha dinlendirilerek ahşapla daha yoğun bir etkileşim sağlanır. %56.20 alkol oranıyla damıtılmış olan The Bothy, yuvarlaklık ve yumuşaklık sunarken, aynı zamanda aromatik bir güç de barındırır. Durum:Yeni ürün Ülke:İskoçya Üretim Bölgesi:Highlands | Arran Adası Adlandırma:Viski Yıl:2021 Alkol:%56.2 Hacim:70cl...
Fransa, Paris
...Le Rhum Vieux Hardy, Atlantik kıyısında, Caravelle yarımadasının kalbinde ve çevresindeki şeker kamışlarından üretilmektedir. En az üç yaşında olan bu eski rom, çok yoğun meyve notaları (erik, incir, hurma) ile kendini gösterir ve ona çok çekici ve iştah açıcı bir ilk burun kazandırır. Aromatik profili, bal notaları, moka ve kavrulmuş kahve ile tamamlanır ve ince baharat notalarıyla zenginleştirilmiştir. Ağızda muhteşem karmaşıklığı doğrulanır ve yuvarlaklık ve uzunluk içinde açılır.
Fransa, Brue Auriac
... notları (armut, beyaz şeftali) kazandırırken, Syrah ve Rolle güzel bir yuvarlaklık ekleyerek kırmızı meyvelerin iştah açıcı notlarıyla aromatik paleti zenginleştirir. Yemek-Şarap Eşleşmeleri Cuvée ŒnoFil, aperatiflerinizi mükemmel bir şekilde zenginleştirecek veya ızgaralarınızı, pizzalarınızı, şarküteri tabaklarınızı veya diğer tapaslarınızı lezzetle tamamlayacaktır. Servis: 8-10°C Saklama: 2 yıl içinde tüketilmelidir. Özellik: Cuvée ŒnoFil'in adı, iyi şarap meraklısı (Œnophile) ile cuvée'nin yaratıcısı şarap üreticisi Benoit FIL arasında bir kelime oyunu oluşturmaktadır.
Fransa, Soussans
...Işıltılı kırmızı elbise. Açık burun, yumuşaklık ve yuvarlaklık içinde geniş. İpeksi bir saldırı, çok güzel olgunlukta yuvarlak ve hoş tanenler. Genel olarak, cazibesi ve sosyal yeteneği ile parlıyor. Tamamen zarif bir şarap, güzel bir varlığa sahip ama hiçbir sertlik yok. Bu şarap, tadına bakma ve tekrar tatma isteği uyandırıyor, dolayısıyla tüketme ve takdir etme arzusunu artırıyor. "Eğer bir tarihi anıt olsaydı, Le Petit Trianon olurdu." Tavsiyelerimiz: Servisten ½ saat önce dekante edin; tüketim sıcaklığı 17°C.
Fransa, Berre L Etang
...Seçilen saf Arabica kökenlerinin tipik bir karışımının aroması. Zarafet, zenginlik ve yuvarlaklığı bir araya getirir. Tatlılık ve ince bir asiditenin mükemmel bir kombinasyonunun sonucudur. Özellikle aromatik bir kahve isteyenler için adanmıştır. Aroma, baskın badem notalarıyla birlikte yumuşak bir kızarmış ekmek hissini hatırlatır. Hoş ve yumuşak gövde, dengeli bir asidite ile karakterizedir. Özellikle ince bir retro tat, aşırı baskınlık olmadan duyusal bir yuvarlaklık sunar. %100 Arabica bileşimi.
Fransa, Saint Christol De Rodières
...100% Organik Kırmızı Şarap Sirkesi* * Organik Tarım Ürünü Bu eski şarap sirkesi, 6 ay boyunca meşe fıçılarda olgunlaştırılmıştır. Bu süre, ona ağızda yuvarlaklık ve odunsu notalar kazandırır. Salata soslarında, salatalarda, çiğ sebzelerde ve marine işlemlerinde kullanmak için idealdir. Bu ürün ayrıca 25 ve 50 cl'lik şişelerde de mevcuttur.
Fransa, La Teste-De-Buch
... Sémillon ve Sauvignon, iki eşleşen üzüm çeşididir: Sémillon (yüzde 70) yuvarlaklık ve karmaşıklık sağlarken, Sauvignon (yüzde 30) beyaz çiçekler ve narenciye aromalarını geliştirir. Bu iki üzüm çeşidi, Haute-Aquitaine'in killi-kalkerli topraklarında yetiştirilerek, fesleğen ile akasya çiçekleri, bal ve fındık aromalarının birleşiminin tüm inceliklerini ortaya koymaktadır. « Esprit Basilic », Fransızları etkilemiş ve birçok uluslararası meraklının damak tadını fethetmiştir. Alkol bağımlılığı sağlığa zararlıdır, ölçülü tüketilmelidir.
Fransa, Saulchery
...Yumuşaklık ve meyvemsi tat, harmana yuvarlaklık katmaktadır. - Pinot Meunier: Kırmızı meyve aromaları ve belirgin bir yapı. Harmana gövde ve güç katmaktadır. Hasat, yüzyıllardır tamamen elle yapılmaktadır; bu, kaliteli ve el yapımı bir ürün elde etmeyi garanti etmektedir. Alkol tüketimi sağlığa zararlıdır, alkollü içecekler ölçülü olarak tüketilmelidir. 18 yaşından küçüklerin alkollü içecek satın alması yasaktır.
Fransa, Moulis En Médoc
...LALAUDEY VE POMEYS ŞARAP BAĞLARI, Margaux ile Saint-Julien arasında, Médoc'un en küçük AOC'si olan AOC MOULIS'te yer almaktadır. İki bağın toplam alanı 25,5 hektardır. Château Lalaudey AOC Moulis'in üzüm çeşitliliği, şaraba yuvarlaklık ve meyve katmak için %45 Merlot ve şaraba zarafet ve tanen kazandırmak için %55 Cabernet Sauvignon'dan oluşmaktadır. Château Pomeys AOC Moulis'in üzüm çeşitliliği...
Fransa, Prayssac
...Okyanus Atlantik ile Akdeniz arasında yer alan CHATEAU FANTOU, olağanüstü bir iklimden faydalanmaktadır. Şato, 21 hektarı Organik Tarım'a dönüşüm aşamasında olmak üzere toplam 25 hektar bağ işletmektedir. Üretilen şarapların ana üzüm çeşidi Malbec'tir ve mülkün toplam üzüm varlığının %80'ini temsil etmektedir. %20 oranında yer alan Merlot, Malbec'i tamamlayarak şaraba yuvarlaklık, yağlılık ve yumuşaklık katmaktadır.
Fransa, Duravel
...CLOS DU CHENE, Cahors yakınlarındaki Duravel'de bulunan bir aile mülküdür. Mülk, 17 hektarlık bir alana yayılmakta ve Cahors şarapları ile IGP Côtes du Lot rosé üretmektedir. Cahors'un simgesel üzüm çeşidi olan Malbec tercih edilmekte ve bazı şaraplara yuvarlaklık katması için Merlot seçilmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler