Fransa, SERRES-CASTET
El yapımı şekerlemeler, ince çikolatalar, kuru meyveler ve kaliteli çikolata ile kaplanmış bademler. Sauternes, Jurançon gibi büyük şaraplarla marine edilmiş ünlü RAİSİNS DORES gibi şekerleme ve çikolata özel ürünleri yelpazesi... 1945 yılında Guy Verdier tarafından kurulan çikolata fabrikası, 3. nesil olarak ürünlerinin asil karakterini ön planda tutmaya devam ediyor. Aile şirketi, el yapımı...
...Pasta ve tatlılar, Stéphane Glacier'in okulu, hem amatörler hem de profesyoneller için ağız tadı mesleklerine yöneliktir. Stéphane Glacier, profesyonellere yıl boyunca belirlenen bir takvime göre pasta, şekerleme ve çikolata alanlarında gelişim kursları sunmaktadır. Stéphane Glacier, şef pastacısı Jérôme Le Teuff ve çok tanınmış ondan fazla yetenekli eğitmenle birlikte yaklaşık kırk kurs düzenlemektedir. Okul ayrıca, zanaatkarların yerinde eğitimler ve Fransız pastacılık sanatını hem Fransa'da hem de yurtdışında tanıtmak amacıyla büyük markalar için gösterimler de sunmaktadır.
Fransa, Lyon
... tercih ettiğiniz ortakınızdır. En büyük markalar adına kişiselleştirilmiş lüks çantalar ve ambalajlar yaratma konusunda bir virtuoz olan CLASSYPAC, pazarın tartışmasız lideri konumundadır: faaliyetlerimiz çoğunlukla lüks sektör için kağıt çanta ve karton kutu etrafında dönerken, ayrıca bir tedarik hizmeti de sunmaktayız. Bu nedenle, yenilikçi konseptler etrafında özel talepler oluşturmak isteyen müşterilerin CLASSYPAC ile çalışmaları için tüm nedenlere sahiptir. Bu durum, CLASSYPAC'ın tasarımdan teslimata kadar süreci kontrol eden tek Fransız firması olmasıyla daha da geçerlidir.
... şekilde kaliteye taahhüt etmektedir. Kakao ağaçları, şeker kamışı ve vanilya plantasyonlarından başlayarak, çikolata üretimi, çikolata ustasının deneyimi, uzmanlığı ve becerisi ile gerçekleşen büyük bir maceradır.
Fransa, St Etienne
...1882'den beri, Weiss evi Fransız çikolata sektörünün büyük isimlerinden biridir. Kakao ile çalışıp onu tabletler, şekerlemeler ve çikolata ekmeklerine dönüştüren son çikolata üreticilerinden biridir. Farklı kökenlere sahip kakao çekirdeklerini bir araya getirme ve harmanlama konusunda mükemmeldir. Weiss, en seçkin bölgelerden elde edilen malzemelerin kullanıldığını, renklendirici veya koruyucu...
Fransa, Marcolès
... pişirilerek de kullanılabilir ve şaşırtıcı mutfak hazırlıklarına dahil edilebilir. Büyük rezerv, yerel üreticilerden gelen akasya ve alıç balının fermente edilmesiyle elde edilir ve üretim yerinden yaklaşık otuz kilometre uzaktaki bir kaynak suyuyla karıştırılır. Cantal bölgesinin, Auvergne'nin güneyinde yer alan kestane ağaçlarıyla dolu kalbinde bulunan bir kaynak suyu. Aylarca kestane ağacından...
Fransa, Wolfisheim
...Vietcacao, Vietnam'ın Mekong Deltası'ndaki Bến Tre eyaletinde kakao çekirdeklerini büyük bir özenle seçip fermente etmektedir. Kakao işleme, engelli gençlerin mesleki entegrimini desteklemek amacıyla bir İş Yardım Merkezi çerçevesinde gerçekleştirilmektedir. Fransa'ya ithal edilen bu kakao çekirdekleri, 1884'ten beri Donzère'de baba mesleği olarak faaliyet gösteren A. Morin Çikolata Atölyesi'nde...
...Bretanya'nın Quimper şehrinde bir zanaat çikolata ustasıyız. Yaklaşık 35 çeşit yüksek kaliteli çikolata şekerlemesi üretiyoruz; fındıklı, bademli praline, büyük kakao çeşitleriyle yapılmış ganaj, badem ezmesi, tuzlu tereyağı karamel, sürülebilir tuzlu tereyağı karamel. Çikolata profesyonellerine satış, şirket komitelerine indirim, Fransa'nın her yerine gönderim, çevrimiçi mağaza.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play