Fransa, Fonsorbes
...1970 yılında Louis Seigneurie tarafından kurulan SA SEIGNEURIE & FILS şirketi, başlangıçta Toulouse'da kurulmuştur. Bu ticari işletme, dört oğulun ardışık gelişinin ardından şarküteri üretim atölyesine dönüşecektir. Şarküteri, hazır gıda ürünleri, kuru ürünler gibi toptan ve yarı toptan satış faaliyetleri... 1995 yılında şirket, Fonsorbes'e 1500 m2'lik yeni bir tesise taşınmış ve Avrupa standartlarına uygunluk belgesi almıştır. Artan talebe karşılık verebilmektedir. Mart 2012'de üretim yerinde, bireylere yönelik 200 m2'lik bir mağaza açılmıştır.
Fransa, Aurillac Cedex
...Aurillac'ta bulunan La Maison TEIL, şarküteri üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Maison, jambonlar, sucuklar, terrinler, fritonlar, Auvergne usulü pastalar ve Auvergne mavi peynirli feuilleté veya patatesli turta gibi tipik şarküteri hamur işleri üretmektedir. Taze jambonlar asla dondurulmaz, elle tuzlanır, kuru tuz ile ve geleneksel Auvergne yöntemine göre hazırlanır. Jambonların kurutulması ve olgunlaşması 7 ay sürer. Sosisler ve sucuklar da aynı ustalıkla eski usul hazırlanır. Maison, modern teknikleri ve geçmişin ustalığını birleştirerek olağanüstü ürünler üretmektedir.
Fransa, Rungis Cedex
...Rungis'te 4. ve 5. gama uzmanı, kuru meyve ve sebze. Meyve ve sebzelerde genel uzmanlık. İşlenmiş ürünler, catering ürünleri, şarküteri. Rungis'teki ürünler: DRY-TOP kuru meyveler, FARM FRITES taze patates kızartması, 4. ve 5. gama ROSEE DES CHAMPS, taze meyve salataları. Rungis'teki hizmetler: Telefonla sipariş alma, internet üzerinden satış, ürünlerin izlenebilirliği, sipariş hazırlama, ambalajlama, kompozisyonlar, kredi kartı.
Fransa, Pamiers
... için 3. nesil şarküteciler devralıyor. Çünkü burada Ariège'de, Commenges şarküterisini tanımayan kimse yok! Kalite, dilden dile aktarılıyor! Turizm, vizyonumuzu geliştiriyor ve şarküterinin tanınırlığını artırıyor. Gerçekten de, Ariège'de ürünlerimizi tatmış olan kaliteli şarküteri ürünleri meraklıları ve tutkunları, bunları Fransa'nın dört bir yanında arkadaşlarıyla paylaşmamız için bizden...
Fransa, Revel
...COPRAF şirketi, hazır yemek endüstrisi, şarküteri, dağıtım (Cash & Carry, GMS, distribütörler vb.) ve büyük ölçekli ihracat için taze ve dondurulmuş et temininde uzmanlaşmıştır.
Fransa, Saint-Sauves-D'auvergne
...Bourboule ile Sancy masifi arasında yer alan Saint Sauves köyünde bulunan otel restoran, Puy de Dôme'un kalbinde ailece veya çift olarak konaklamanız için sizi karşılıyor. Mükemmel fiyat-performans oranına sahip, sade bir otel. Restoranında Auvergne mutfağından lezzetler (truffade, baş, dana beyni, şarküteri, ... ve taze ürünler kullanılarak hazırlanmış) sunulmaktadır. Kuruluş, Logis'a bağlıdır ve 2 tavuk ve 2 şömineye sahiptir.
Fransa, Villefranche De Rouergue
...1962 yılında kurulan SACOR şirketi, Fransa'nın Güney-Batı bölgesinde kuru et ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır. SACOR, geleneksel ve yerel tariflere dayanan gıda ürünleri sunmaktadır. Şirket, kuru sosis, kuru salam, şarküteri tabakları, chorizo, kuru jambon, coppa, pancetta, salam, tütsülenmiş göğüs gibi ürünler sunmaktadır. Şirket, şeffaflık ve lezzet mükemmeliyeti konusunda kararlıdır.
Fransa, Olonne Sur Mer
... vermektedir: limuzin sığırı, limuzin dana, Fransız domuz, kuzu, at ve Challans tavukları. Menüsü ve yemekleri mevsimlerin ritmine göre değişmektedir. Şarküteri, yerel üreticilerle çalışmakta ve taze ürünler kullanarak geleneksel yemekler hazırlamaktadır. Et paketleri (sığır, dana, domuz, tavuk ve karışık), büfe (çiğ sebzeler, salatalar, tabbouleh, pâté/rillette, şarküteri çeşitleri, garnitür, çeşitli etler ve peynir tabağı) gibi birçok seçenek arasından tercih yapabilirsiniz; ayrıca sıcak yemekler, ızgaralar ve garnitürler de mevcuttur.
Fransa, Bastia
Gıda Profesyonelleri, Boul-Pat Profesyonelleri, Profesyonel Topluluklar için toptan gıda. Geniş bir kaliteli ürün yelpazesi sunulmaktadır: Korsika Ürünleri, Et ve Tavuk, Süt Ürünleri, Donmuş Gıda Ürünleri, Buz, Şarküteri, Peynir, Dünyanın Tüm Lezzetlerinde Yoğurtlar, Konserve, Nişasta, Sebzeler, Balık, Tatlılar, Çorbalar, Domates Sosları, Un, tereyağları, meyve püresi, Hazır Yemekler ve daha fazlası.
Fransa, L'étrat
...CHARLES FRÈRES BOYAUDERIE şirketi, Fransa'daki en önemli "doğal bağırsak üreticilerinden" biridir. CHARLES FRERES, doğal bağırsaklar (koyun, domuz, sığır ve at) ve yapay bağırsaklar (kolajen, selülozik, güçlendirilmiş selülozik ve plastik) üretir ve dağıtır. CHARLES FRÈRES, Fransa'da DEVRO (Çek Cumhuriyeti) markasının bağırsakları ve kolajen filmleri için, KALLE (Almanya) markasının selülozik bağırsakları, Faser, plastikler ve transfer kılıfları için tek distribütördür. Tüm bu ürünler, şarküteri üretim sektörü için zanaatkarlar ve sanayiciler için sunulmakta ve paketlenmektedir.
Fransa, Rungis Cedex
...İnce deniz ürünleri, kabuklu deniz hayvanları, istiridyeler, kabuklular, fileto, tütsülenmiş balık uzmanı. Deniz ve tatlı su ürünlerinde genel uzmanlık. İşlenmiş ürünler, catering ürünleri, şarküteri. "Demarne" ürünleri: marka: La barre. Rungis'teki hizmetler: Sevkiyat, Fransa'ya teslimatlar, Paris bölgesine teslimatlar, telefonla sipariş alma, ürünlerin izlenebilirliği, sipariş hazırlama, ambalajlama, bileşimler, kredi kartı.
Fransa, Méry
SODEVA, kesim süreçleri konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Süt ürünleri, şarküteri, ekmek, dondurulmuş ürünler veya şekerleme için ultrasonik kesim makineleri ile gıda sanayisini tedarik ediyoruz. Şarküteri, peynirci, pastacı, çikolata üreticisi ve şekerleme üreticilerinin ihtiyaçlarına yönelik özel ultrasonik titreşim sistemleri tasarlıyoruz. Kesim için özel bıçaklar sunmak, mükemmel kesim...
Fransa, Changé
...EUROPLASTIQUES, 1989'dan beri gıda plastik ambalajları üreten bir Fransız firmasıdır. Termoplastik enjeksiyon ile gıda ambalajları üretmektedir. Mikrodalgada kullanılabilir kapaklı plastik kutular. Yeniden kullanılabilir tazelik kutuları. Şarküteri ürünleri için plastik üretim kalıpları üreticisi. Şarküteri ürünleri için üretilecek plastik kalıplar. Şarküteri ürünleri için dikdörtgen kalıplar...
Fransa, Nogent Sur Oise
...Nogent-sur-Oise'deki fabrikalarında, SALAISONS JOUVIN her yıl geleneklere uygun olarak 2.700 ton domuz ürünleri üretmektedir. Bu sayede eşsiz bir tat sunmakta ve en büyük dağıtıcıların şartnamelerine yanıt vermektedir. Fransız usulü chorizo uzmanı olan bu "Made in France" domuz şarküteri üretimi sürekli bir kalite kontrolüne tabi tutulmaktadır. Nogent-sur-Oise'deki fabrikamızda üretilen Made in...
Fransa, Fontaine-Simon
... koruyoruz. Bu özel geri kazanım cihazı, meyvelerin maksimum organoleptik kalitesini ve besin öğelerinin korunmasını garanti eder. Farklı granülasyonlarda, bütün, parça, parçacık veya toz halinde özelleştirilebilen kurutulmuş meyveler, organik ve konvansiyonel olarak mevcuttur ve çok çeşitli gıda uygulamaları için esneklik ve kullanım kolaylığı sunar: bisküvi, şarküteri ve salamura ürünleri, çikolata, hazır yemekler, takviye edici gıdalar, süt ve peynir ürünleri, diyet ürünleri, soslar ve baharatlar, çaylar ve infüzyonlar.
Fransa, Colmar
... Bordeaux'nun tütün ve sedir notaları... Ve eğer tabakta, bu çok seçkin şarapları başka güzel yerel keşiflerle eşleştirebilseydik, istisna jambonlar, ince şarküteri, nadir el yapımı lezzetler? Ve eğer Colmar'da başka bir şarap barı konseptinde, wine-bar, weinbar, yeni bir duyusal keşfe çıkabilseydik? Tatların, meyveli, çiçeksi, odunsu, baharatlı, mineralli, hayvansal... şarap haritasında yolculuk yapmak? Sizinle bu biraz çılgın rüyayı gerçekleştirmek için, Cercle des Arômes'u açıyorum. Sizin Çemberiniz. Tatların şiirini hissedenlerin çemberi. Kısacası, basit tutmak gerekirse,...
Fransa, Pont Saint Martin
... yelpazesine de sahiptir. Tapioca uzmanı olan TIPIAK INDUSTRIE, gıda endüstrisinin ihtiyaçlarını dinleyerek, TAPIOCALINE, SPECIALINE ve PRETALINE gibi yucağa dayalı benzersiz tekstürleştiriciler sunmaktadır. Bu ürünler, artan sayıda uygulamanın hazırlanmasında kullanılmaktadır: işlenmiş et ve balık ürünleri, şarküteri, hazır yemekler ve soslar, süt ve peynir ürünleri, BVP. TIPIAK INTERNATIONAL ekipleri, TIPIAK markası altında grubun tüm hızlı tüketim ürünleri için yurtdışı pazarlarda ticari varlığı sağlamaktadır ve profesyonel kanallarda (sanayi, restoran, ev teslimatı) hizmet vermektedir.
Fransa, Saint-Martin-Boulogne
...kasaplık, şarküteri, fırıncılık, restoran, balıkçılık vb. SERIFROID ayrıca ticari alanlar, bireyler ve idari binalar için ısı pompalarının montajı ve bakımı konusunda da hizmet vermektedir. Son olarak, şirket, endüstriyel, ticari ve ticari alanların hava iklimlendirmesi ve hava işleme alanında da faaliyet göstermektedir.
Fransa, Nantes
BERJAC şirketi, restoran profesyonellerine (restoran sahipleri, şarkütericiler, catering firmaları, bakkallar, küçük topluluklar) yönelik et ve balık toptan ticareti konusunda uzmanlaşmıştır ve mağaza hizmeti sunmakta, Loire-Atlantique, Vendée, Maine ve Loire bölgelerine teslimat yapmaktadır: etler (sığır, dana, kuzu, domuz), sakatat, şarküteri, kümes hayvanları, taze ürünler (meyve ve sebze, gıda), balık. BERJAC şirketi, CADEGAU aile grubuna aittir: Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes ve Marée) ve Saumur (Savia) şehirlerinde taze ürünler (et ve balık) alanında BtoB faaliyet göstermektedir.
Fransa, Villebon-Sur-Yvette
... anlayışına bağlılığımız doğrultusunda organik ürünler yelpazesi geliştiriyoruz. Ürün kategorilerimiz şunlardır: Makarna & Soslar, Peynirler & Şarküteri, Antipasti & Konserveler, Şaraplar & İçecekler, Yağlar & Sirke, Organik Ürünler, Bisküvi & Tatlılar, İçecekler, Mutfak Yardımcıları, Havyar. Başlıca gurme marketler, restoranlar, catering hizmetleri, şarap dükkanları, lüks oteller ile çalışıyoruz... ayrıca gastronomik hediye kutuları konusunda uzmanlaşmış şirketlerle de işbirliği yapıyoruz.
Fransa, Voulx
...POLYCOUPE, 3 nesildir kesim ekipmanları ve malzemeleri üreten ve sağlayan bir şirkettir. Şirketimiz, salam, kasaplık ve şarküteri, catering, balıkçılık, peynircilik, bisküvi sektörlerindeki sanayicilere hizmet vermektedir. Bıçaklarımız, kesici bıçaklar için en iyi çelik olarak bilinen "BECUT" paslanmaz çelikten üretilmektedir. Sertlik ve dayanıklılık arasında mükemmel bir denge sağlamak için çok...
Fransa, Les Mées
...Midi Charcuterie Şirketi, Gil Traiteur markası altında pazarlanan, gıda sektöründe uzmanlaşmış bir şirkettir ve daha spesifik olarak Akdeniz mutfağına odaklanmaktadır. Geleneksel şarküteri ürünlerini bir kenara bırakan şirket, "Provence Lezzetleri" üretiminde uzmanlaşmıştır; bunlar arasında Marine Sebzeler ve Mantarlar, Marine Özel Ürünler "Gil Traiteur", Yağda Marine Deniz Ürünleri, Yayılabilir Ürünler (bizim "Taillas" olarak adlandırdığımız) ve Mutfak Yardımcıları bulunmaktadır.
Fransa, Saint-Lizier
...ANDRE CAZAUX CHARCUTIER, Lorp Sentaraille'de, zengin bilgi birikimini kullanarak birçok yıldır, "Terroir" geleneğine en saf şekilde saygı göstererek kaliteli şarküteri ürünleri üretmektedir. Şirket, yüksek kaliteli ürünler üzerinde gelişmektedir; örneğin: Kuru Jambonlar, Sucuklar, Taze Sucuk vb....
BATI BROMATOLOJİ LABORATUVARI (LBO), mikrobiyolojik, kimyasal ve hidrolik analiz hizmetleri sunmaktadır. Yapılan analizler, insan tüketimi veya hayvan beslenmesi için tasarlanmış ürünler, su ve tarım-gıda sektöründeki çevre örneklerini kapsamaktadır: Kesimhaneler, kesim, tavuk sektörü, şarküteri, tuzlama, et ürünleri, hayvan yemi, deniz ürünleri, bisküvi, pasta, dağıtım ve restoran ile yumurta...
Fransa, Bohain En Vermandois
BISCUITERIE DUTOIT, şarküteri ve catering ustalarına yönelik, hazır doldurulmaya uygun milföy ve kısa hamur tabanları konusunda uzmanlaşmıştır. Ayrıca, ihracat pazarlarına yönelik mini tabanlar da sunmaktayız. Amacımız, müşterilerimizin kullanım koşullarına uygun, dolgu malzemelerine karşı su geçirmezlik, derin dondurucuya dayanıklılık, pişirme sırasında dayanıklılık, besin değerleri gibi daha teknik ve yenilikçi hazır doldurulmaya uygun ürünler geliştirmektir.
Fransa, Cuincy
EPICÉA, 30 yıldır gıda endüstrisine, büyük ve orta ölçekli perakendeye ve restoranlara hizmet vermektedir. Diyet ürünleri, atıştırmalık ürünler, tuzlu ve tatlı mutfak yardımları, özel ticaret ürünleri ve şarküteri, hazır yemekler, deniz ürünleri için fonksiyonel ve aromatik karışımlar gibi geniş bir baharat ve aromatik ürün yelpazesi sunuyoruz. EPICÉA, tüm hazırlıklarınıza lezzet katmak ve...
Fransa, Villeneuve Les Bouloc
...La Maison Garcia, öncelikle bir tutku, tutkulu insanlar hikayesidir. İyi iş yapma tutkusuyla, insan ilişkilerine duyulan tutku ile, 1961 yılında, güzel Castelnau d’Estretefonds köyünün kalbinde dükkanlarını açmaya karar veren Gilbert ve eşi Jeanine gibi tutkulu insanlar. Madame, Monsieur'un şarküteri yeteneklerini ön plana çıkarmak için tüm enerjisini harcadığı güzel bir işletme. Macera devam etsin diye yetiştirilen iki kardeş Gérard ve Guy, sırasıyla 1979 ve 1985 yıllarında aile işine katılıyorlar; mesleğin en iyi ustalarından aldıkları eğitimlerin ardından.
Fransa, Lacaune
1956 yılında kurulan OBERTI şirketi, şarküteri ve salam ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır. 60 yıllık deneyime sahip olan OBERTI, ustalık, eski tarifler ve modern ekipmanları bir araya getirir. Şarküteri ve salam üretiminde kullanılan etler, kaliteli yerel etlerdir. Şirket, sosis, coppa, bacon, tuzlu ve kurutulmuş jambon gibi ürünler üretmekte ve sunmaktadır.
Fransa, Arnouville Les Gonesse
...LUTETIA, tüm üretimlerinize uygun teknolojik süreçler geliştirir ve uygular: domuz şarküteri ürünleri (haşlanmış jambon, pastırma, pate ve diğerleri), kuru şarküteri ürünleri (coppa, kuru jambon, kuru sosis, Cobourg), marine ürünler, işlenmiş tavuk ürünleri (tavuk jambonu, nugget), kızarmış ve tütsülenmiş tavuklar, deniz ürünleri (somon, kafadanbacaklılar ve diğerleri).
Fransa, Sceaux Sur Huisne
...1966'dan beri Bahier şirketi, Şarküteri pazarında tanınmış bir aktördür. Beyaz sosis ve siyah sosis pazarında Fransa'da 1. sırada, rillet pazarında ise 2. sıradadır. Sürekli yenilikçi bir yaklaşım sergileyen Bahier, bugün 5 ürün grubunu sunmaktadır: Sosisler, Rillette, Domuz ürünleri, İç organ ürünleri ve Tavuk ürünleri. Fransız rillette üreticisidir.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play