Fransa, Bessan
...Taze ve kaliteli Fransız orman ürünleri satıyoruz: Şubat sonundan Nisan sonuna kadar çeşitli ambalajlarda ayı sarımsağı: 100 g'lık paketler, 500 g, 1 kg, 2 kg, 3 kg'lık kutular. Orman kuşkonmazı (ornithogale) 1 kg, 2 kg, 3 kg'lık kutularda veya 200 g'lık demetler halinde. Orman mantarları 3 kg'lık kutularda, porcini, gri chanterelle, sarı chanterelle, ölüm trompeti, koyun ayağı vb. şeklinde. Teslimatları haftada 2 kez yapabiliriz, siparişlerin teslimattan 2 gün önce verilmesi gerekmektedir.
Otlu ürünler konusunda otuz yılı aşkın bir süredir profesyonel olarak faaliyet gösteriyoruz. Şarküteri için geniş bir doğal bağırsak yelpazesi sunuyoruz (koyun bağırsakları, domuz bağırsakları, sığır bağırsakları, at bağırsakları) ve merguez baharatları, chipolata baharatları, kan sosu baharatları, profesyonel kasap bıçakları, Esse kancaları, kıyma makineleri, et karıştırıcıları, et sıkıştırıcıları, vakum makineleri. Tüm ürünlerimiz kontrol altında kaliteli.
Fransa, Issé
...PORMAN, bugün itibarıyla hayvan beslenmesi alanında e-ticaret sitesini açarak yenilik yapıyor. Burada, tamamlayıcı yemler, mineral yemler ve özel ürünlerimizi bulacaksınız: yalayıcı kovalar, domuz yavruları için yemler, kurutma için takviyeler veya hatta yatak kurutucular. Bu site, domuz, sığır, koyun, keçi ve hatta at yetiştiricilerine yöneliktir. Teslimat, 48 ila 72 saat içinde doğrudan kapınıza yapılmaktadır. P.Y.L ile, hayvanlarınız için kapsamlı bir beslenme yelpazesini internetten keşfedin. Tek adres: http://www.pyl-alimentation.fr/...
Fransa, MAZAMET
1898 yılında kurulan AZAIS ET CIE, kuzu, koyun ve keçi derilerinin işlenmesi konusunda uzmanlaşmıştır. Şirket, yüksek kaliteli deriler için en iyi ham derileri seçmektedir. En son teknoloji ile çevreye saygıyı bir araya getirir. Böylece, giyim, deri eşyalar, mobilya ve kaplama sektörlerine yönelik bitkisel deri sunmaktadır. AZAIS ET CIE, bitkisel tabaklama sürecinde 100 yıllık bir uzmanlık ve dünya genelinde bir varlık sunmaktadır.
Fransa, Ploeren
...Bağımsız küçük işletme, taze et ve taze et kesimleri satışı konusunda uzmanlaşmıştır. Sadece FRANSA kökenli etler (koyun eti hariç). Sığır, dana ve domuz için kısa devre. Fransız kesimhanelerinden doğrudan et. Tavuk ve şarküteri ticareti (Fransa kökenli). Tüm BRETAGNE'ye kendi teslimatımızla. Kamu ihale alıcısı. Toplu yemek hizmetleri grubu ve satın alma birliği için referans.
Fransa, LANNE EN BARETOUS
...KÜÇÜKBAŞ PEYNİR SATIŞI (AOC OSSAU-IRATY), İNEK, KARIŞIK (keçi/koyun), ÇİFTLİK KEÇİ PEYNİRİ. 3 Béarnaise vadisinden üreticiler: Aspe, Ossau, Barétous...
Fransa, Chatellerault
... mobilya ve dekoratif nesnelerin satışı. * Ev tekstili: Keten perdeler, pamuk perdeler, tül, stor, halı, yün battaniye, koyun derisi halı. * Dekorasyon: Heykelcik, tablolar, çerçeve, vazo, sepetçilik, mumluk, aynalar, dekoratif nesneler. * Aydınlatma: Avize, tavan lambası, masa lambası, ayak lambası, masa lambası, duvar lambası, dış mekan dekoratif aydınlatma, ampul. * Kanepe, koltuk, puf, ayak dayama, sandalye. * Depolama mobilyası, dolap, karton mobilya, televizyon ünitesi. * Donanımlı mutfak, yatak, gece lambası, şifonyer.
...LARZAC ÇOBANLARI SÜT KOOPERATİFİ, 1996 yılında kurulmuş bir kooperatiftir ve böylece AVEYRON'daki "LARZAC" ve "LEVEZOU DAĞLARI" bölgesinden 20 üreticinin bir araya gelerek karakteristik koyun peynirleri üretmelerine olanak tanımaktadır. Bunun için peynirleri, yerin 4 kat altında bulunan doğal bir mahzende olgunlaştırılmakta, bu da onlara "eşsiz" bir tat ve çiçeksi bir kabuk kazandırmaktadır. Son 11 yıldan fazla bir süredir, tüm peynirleri "BİO" olarak da mevcuttur.
Fransa, La Chapelle Rousselin
Concept Epices, merguez ve sosisler için baharatlar, sosisler için bağırsaklar, marine sosları ve sosis makineleri ile et kıyma makineleri gibi ekipmanlar satan bir aile işletmesidir. Ürünlerimiz hem bireylere hem de profesyonellere yöneliktir. Doğal bağırsaklarımızın geniş yelpazesini keşfedin: domuz bağırsakları, koyun bağırsakları, sığır bağırsakları. Marine sosları için de durum aynıdır; iki seçeneğiniz var: sıvı marine sosları veya toz marine sosları. Son olarak, tuzlar ve salamura, aromalar ve koruyucular ile bağlayıcılar ve jöleler de bulacaksınız.
Fransa, St Pierre Sur Dives
...EVA, Et İşleme Şirketi, sığır ve koyun etinin birinci ve ikinci işlenmesinde kesim konusunda uzmanlaşmıştır: kemikli ve kemiksiz. EVA, Düşük Normandiya'da, Saint Pierre sur Dives'te bulunmaktadır.
Fransa, Capdenac Gare
...AVEYRON BOYAUX şirketi bir bağırsak üreticisidir. %98'i koyun etinden elde edilen bağırsaklar, Fransa'nın güneyindeki mezbahalardan toplanmaktadır. Öncelikle kazıma ile temizlenir ve tuzlanır, ardından kalibre edilir, tüp haline getirilir, ölçülür ve tekrar tuzlanır. Sonrasında paketlenir ve Fransa'nın güneyindeki büyük şarküteri işletmelerine satılmaktadır.
Fransa, Marseille
...Koyun, karkas, sığır, vakumlu buzağı tedarikçileri arıyorum, yaklaşık 800 koyun karkası 14/17 KG, 50 koyun karkası 22/26 KG, haftada bir kez vakumlu 30 Halal sığır ön kısmı. Ciddi değilseniz, lütfen uzak durun.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play