Fransa, Capdenac Gare
...ERGYNUTRIL, aspartam içermeyen hiper protein preparatları serisidir. 2 protein kaynağı ile dengeli bir amino asit temini: - Organik kaynaktan elde edilen süt proteinleri, kolayca tolere edilir - Düşük asidik soya proteinleri Tüm temel amino asitleri sağlar. Proteinler, kas kütlesini korumaya ve artırmaya, ayrıca normal kemiklerin korunmasına yardımcı olur. Proteinlerin metabolize edilmesine...
Fransa, Malataverne
...Susam, keten tohumu ve haşhaş tohumu ile üçgen şeklinde hamur işi. Fırında tepside hafifçe ısıtıldığında daha da lezzetli olur. İçindekiler: buğday unu, %29,63 tereyağı, modifiye mısır nişastası, %4,15 susam tohumu, %4,15 siyah susam tohumu, tuz, %2,02 haşhaş tohumu, doğal aroma (süt dahil), karabiber, süt proteinleri, dekstroz. Soya, fındık, badem, yumurta izleri içerebilir.
Fransa, Saint Orens De Gameville
...kakao yağı, SÜT tozu, kakao çekirdekleri, emülgatör soya lesitini, vanilya), badem, susam pralin (susam, şeker, emülgatör soya lesitini, vanilya), BADEM, kakao yağı, FINDIK, beyaz çikolata (şeker, kakao yağı, SÜT tozu, emülgatör soya lesitini, vanilya özü), toz şeker, ince kırılmış bisküvi (BUĞDAY unu, şeker, anhidrit süt yağı, süt şekeri, süt proteinleri, tuz, malt özü (arpa), kabartma tozu sodyum bikarbonat), KREM, ince kırılmış bisküvi (BUĞDAY unu). Net Ağırlık: 250g Saklama Koşulları: Işıktan ve nemden koruyun. Boyutlar (UxlxY cm): 8x8x8...
Fransa, Mietesheim
... mayonez (ayçiçek yağı, su, hardal (su, hardal tohumları, sirke, tuz, koruyucu: sodyum bisülfit), modifiye nişasta, dehidre yumurta sarısı, tuz, sirke, süt proteinleri, şeker, asidik madde: sitrik asit, antioksidanlar: askorbik asit, sodyum askorbat, doğal aromalar, kıvam artırıcı: xantham gum, koruyucu: sodyum disülfid), su. 100g'lık kavanozda ve 1kg'lık kova halinde mevcuttur.
Fransa, Orléans
...zayıflama sürecini iki temel ilkeye dayanarak teşvik eder: - Vücuda kas kütlesinin korunması için gerekli protein miktarını sağlamak. - Kalori alımını azaltarak, vücudu ihtiyaç duyduğu ek enerjiyi yağ kütlesinden elde etmeye zorlamak. İÇİNDEKİLER: Süt proteinleri (emülgatör: soya lesitini), kakao tozu (soya lesitini) (14,2%), kıvam artırıcılar: karboksimetilselüloz Ağırlık: 245 g Miktar / İçerik: 7 poşet içeren kutu, her biri 26 g...
Fransa, Les Pavillons-Sous-Bois
...İçindekiler (malzemeler); %48 erimiş peynir (süt) (yüzde 45 süt tozu, orijinal rennet [peynir (süt), %29 camembert (süt), su, tereyağı (süt), eriyen tuz proteinleri (E452, E331), nişasta, tuz], un (buğday, maltlanmış arpa), su, kanola yağı, tuz, kabartma maddeleri (E450, E500), ayçiçeği yağı, sirke, maya, emülsifiye edici maddeler (E471 (kanola), E322) kampanyalardan, kuru maydanoz hazırlığı; fritöz; 2’30 dakika 175°C’de kızartın, fazla pişirmeyin. Ürünleri, altın rengi alana kadar kızartın veya pişirin.
Fransa, Levallois Perret
...FIRMALIS, gıda endüstrisine yönelik aroma ve bileşenlerin dağıtımında uzmanlaşmıştır. Şirket, aşağıdaki gibi çeşitli ürünlerin dağıtımını sunmaktadır: aromalar, tekstür oluşturucular, emülgatörler, fonksiyonel sistemler, özel şekerler, fonksiyonel süt proteinleri, boyalar ve özler, doğal özler, maya özleri, besin karışımları, vanilinler, stevia özleri, beyaz pigment, modifiye patates nişastaları, E171 boyası, helal tatlandırıcı, koçer tatlandırıcı, sıfır kalori tatlandırıcı, GDO'suz tatlandırıcı.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play